Кирил Петков призна: С Асен Василев ще бъдем част от промяната

След 2 дни ще ви кажем за нашите планове, посочи той
Обновена: 14 сеп 2021 13:43 | 14 сеп 2021 13:26, Красимир Ангелов
205
Кирил Петков призна: С Асен Василев ще бъдем част от промяната
Снимка: БГНЕС

"С президента съм имал много положителни разговори. Моята гледна точка, заедно с Асен Василев, е как да бъдем част от промяната. Със сигурност ще бъдем част от промяната".

Още по темата
Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков във връзка с негов евенатуален политически проект или участието му в новото служебно правителство, което ще бъде назначено от Румен Радев на 16 септември, съобщава БГНЕС.

От думите на Петков стана ясно, че заедно със служебния финансов министър в момента обсъждат как да продължават да бъдат част от промяната.

"Като служебни министри ли да продължим или да направим нещо. Определено имаме идеи. След 2 дни ще ви кажа моите бъдещи планове", заяви още Кирил Петков.

Той обясни, че всичките си данъци през последните 12 години ги е платил в България и е горд, тъй като не са малко.

"Реално те са около един милион чисти към държавата. Те са платени на базата на експортни продукти, износ от България в чужбина и работната ръка е била 100% в България. Български са ми бизнесите, тук се работеше, плащал съм си данъците и съм плащал всяка една стотинка навреме. И съм горд да застана пред камерите и да го кажа", подчерта Петков.

"Благоевград има невероятно съкровище – и това са университетите в него. Ако до този момент се е гледало само като академична стратегия, че ги има, днес обсъдихме, че това може да е част от икономическата стратегия в Благоевград. Ако вземем само всички хора, завършили АУБ, те са част от някакви индустрии и биха били идеалните хора да рекламират общината и да привличат инвеститори. С кмета говорихме да се направи и икономически борд, който включва собствениците на големите бизнеси и университетите и те да дават състезания за икономически стратегии на студентите", каза министър Петков.

Той бе категоричен, че ако се използва тази енергия, Благоевград има шанс да дръпне бързо напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
5
 
11
 
! Отговори
До феновете на Кирил преди 2 години
Знаете ли че ви е подготвил вдигане на всички данъци ?Включително Данък общ доход. Иска да въведе подоходен данък. Най ощетени ще бъдат точно тези които гласуват за него. Тоест със доход над средният. От 10% сега ще стигне до 45% .Мислете преди да гласувате !
144
4
 
15
 
! Отговори
@ преди 2 години
Три пъти споменава "част от промяната".А тази промяна може да бъде или положителна, или отрицателна.Как така всички решиха, че говори за положителна промяна?Идеята за евро-американски глобализъм и обезличаване на България не ми допада. А това искат и Петков, и Василев, и Денков, и Христо Иванов, разбира се.
143
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКИ ИБРИК ВНЕДРЕН В КАНАДА ОТ КОМИНТЕРНА И РУСИЯ
142
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре сладур, връщай се в Канада да се променяте колкото искате! Тук видяхме какво можете - едното нищо!!!
141
2
 
21
 
! Отговори
Оффф преди 2 години
Айде И този щял да чегърта. Ще прави шпакли За промяната.
140
8
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Промяната си я започнахте. Превзехте ББР, фонда на фондовете, и всичко в което има пари за присвояване. Докога ще лъжеш за канадското ти гражданство. Голяма уста отворихте с Кокорчо, но малко ви остава.
139
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О със тапията от Канада какво стана?
138
2
 
14
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Който има акъл в главата си, може да се замисли дали и как да прави партия. Защото кат гледаме пишман ибнита и итънъта, които половин година се поде.ват с парламента, се вижда, че политиката не е халва и боза. Че да си харизматичен, усмихнат и учен не е достатъчно. Като силен политически проект ти трябва време да го направиш печеливш за дълго време, а не еднодневка, да те приемат хората, ами и тия отвън. Либерал ли си, консерватор, радикал, земеделец и пр. Това е от значение, не се хаби бадева.
137
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, няма да бъдете, марш откъдето изпълзяхте, мними спасители!!!
136
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво ли мисли за Македония проблем този полуканадец ?
135
1
 
5
 
! Отговори
До 139 преди 2 години
Искаш да кажеш във "фейКа" ! То там какви ли не фейк-герои имат маси от привърженици !
134
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пази Боже, сляпо да прогледне. Само такива не са ни носили промяната.
133
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пази Боже, сляпо да прогледне. Само такива не са ни носили промяната.
132
6
 
23
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
Поредния клоун, който постоянно ни го навират в очите...протеже на Прокопиев!!!Вместо само да плещи глупости да каже колко чужди инвеститори са инвестирали вече поне по един лев в България от онези 600, които обяви, че ще ги доведе да инвестират!?
131
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кирил петков ще бъде част от клиентите на затвора
130
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бизнесменче мелеонерчи, ей така си оставя и бизнес и поданичество на кралицата за да ни спасява..... смех смех. като велчев ще ни пусне и той по пързалката и после що няма линейки, що няма кувиози.... интересно какво ли е изнасяло това *** измамник за канадистан. да не се окаже че е поставеното лице на канадската фирмичка дето ни изнася златото и плаща шедрата концесия от 0.25 процента. като обесим два автобуса ръководители от последните 30 години кандидатите за слава като тоя минетчийник на крадев ще понамалеят.
129
0
 
2
 
! Отговори
до 139 преди 2 години
тва колко депутатски мандата прави?
128
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички които са живели на запад са най умни ,най способни ,най добри ,най морални,най некорумпирани ,най ,най ,най... ,на запад няма корупция ,няма престъпления ,няма извращения - защо има толкова наивници наивни ?
127
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между другото, Кирил Петков в доклад към Сметната палата е посочил 700 000 лв на влог в наши банки.
126
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ане, Радев като е имаш ползотворен разговор с това комунистическо внуче Петков дали го е питал коя е неговата Родина?