Кирил Петков призна: С Асен Василев ще бъдем част от промяната

След 2 дни ще ви кажем за нашите планове, посочи той
Обновена: 14 сеп 2021 13:43 | 14 сеп 2021 13:26, Красимир Ангелов
205
Кирил Петков призна: С Асен Василев ще бъдем част от промяната
Снимка: БГНЕС

"С президента съм имал много положителни разговори. Моята гледна точка, заедно с Асен Василев, е как да бъдем част от промяната. Със сигурност ще бъдем част от промяната".

Още по темата
Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков във връзка с негов евенатуален политически проект или участието му в новото служебно правителство, което ще бъде назначено от Румен Радев на 16 септември, съобщава БГНЕС.

От думите на Петков стана ясно, че заедно със служебния финансов министър в момента обсъждат как да продължават да бъдат част от промяната.

"Като служебни министри ли да продължим или да направим нещо. Определено имаме идеи. След 2 дни ще ви кажа моите бъдещи планове", заяви още Кирил Петков.

Той обясни, че всичките си данъци през последните 12 години ги е платил в България и е горд, тъй като не са малко.

"Реално те са около един милион чисти към държавата. Те са платени на базата на експортни продукти, износ от България в чужбина и работната ръка е била 100% в България. Български са ми бизнесите, тук се работеше, плащал съм си данъците и съм плащал всяка една стотинка навреме. И съм горд да застана пред камерите и да го кажа", подчерта Петков.

"Благоевград има невероятно съкровище – и това са университетите в него. Ако до този момент се е гледало само като академична стратегия, че ги има, днес обсъдихме, че това може да е част от икономическата стратегия в Благоевград. Ако вземем само всички хора, завършили АУБ, те са част от някакви индустрии и биха били идеалните хора да рекламират общината и да привличат инвеститори. С кмета говорихме да се направи и икономически борд, който включва собствениците на големите бизнеси и университетите и те да дават състезания за икономически стратегии на студентите", каза министър Петков.

Той бе категоричен, че ако се използва тази енергия, Благоевград има шанс да дръпне бързо напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
3
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Чий пионки сте !
104
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.. айде още един месия, месии множествено число, кабдидат да 'оправи' избирателите си.
103
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо докара едни изгонени от Германия косовари,дето с адаша му по прякор Гела,ще правят някакви таратайки в завода на Москвич и в замяна на това ще приберат 35 милиона народна пара.Освен това заедно с едни сърби гепи доста кинти от ВМЗ Сопот.А оня другия с ококорените зъркели за два месеца вдигна инфлацията с близо 10% и посочи дата за еврозоната,без да е питал народа иска или не.Е,това са ви новите месии.
102
1
 
22
 
! Отговори
кетчуп преди 2 години
Един български американец ни нахрани с малка пица този български канадец ще ни изяде и кранвирша.
101
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Анонимен 63Извади документите да ги видим.Явно не разполагаш с документи и само плашиш куче със салам.
100
18
 
3
 
! Отговори
Независим преди 2 години
И аз ще гласувам за тях. И много, много свестни българи. Много сме.
99
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тези двамата направят партия ще гласувам за тях! Толкова са яки, че ще отвеят ГЕРБ като куцо пиле домат!!!
98
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква промяна ? Говори се само за кражби и корупция. Преди Борисов корупцията беше по-голяма. Много бързо забравяте или сте много млади.
97
13
 
10
 
! Отговори
демократ преди 2 години
Леле що гербери са разцъфнали тук да защитават бившия си бос и кандидат на бъдещата прокуратура, леле! То комунистите са така - доброволно няма да се откажат от властта!
96
25
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Давай,Кире,с теб сме.Направете партия с Асен и спечелете изборите.Аз ще гласувам за вас.
95
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Петков оправи ли си гражданството?
94
7
 
5
 
! Отговори
Фънк преди 2 години
Тея па истинските български граждани досега и Бойко и Доган показаха как се работи честно. Гражданството е най малкия проблем. Дайте да си върнем старите. До живот.
93
2
 
22
 
! Отговори
Добре преди 2 години
Да кажем че му вярвам на това момче. Изглежда умен, образован, родители учили, баща му доколкото знаем не е ченге или агент на държавна сигурност. Кирчо се върнал от Канада да прави бизнес в България, пък взело че му потръгнало и в последствие го забелязали и влязал в политиката. Толкова бил отдаден че дори се отказал от канадското си гражданство. Всичко изглежда добре. Прекалено добре за да е истина. Такива успешни истории винаги са били съмнителни. Но да видим....
92
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, този Асен Василев. Като не го харесвам как да подкрепя Кирил Петков ?
91
5
 
21
 
! Отговори
Ха, ха, ха преди 2 години
Много станаха лъжите на К. Петков - двойно гражданство, назначаване на приятели, уволняване на пришните, супер успешни договори...
90
7
 
19
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
Тоя и шайката му забъркаха такава каша за 2-3 месеца, че не искам да си представям за 4 години. Имам предвид цените на хранителните продукти, горивата и най - бруталното покачване на ц. на строителните материали. Абсолютни нека дърници!!! Само ГЕРБ!!!
89
4
 
21
 
! Отговори
Lora преди 2 години
Какво точно постигна този човек за няколкото месеца работа в служебното правителство? Не разбирам какви са резултатите, за които смята, че хората ще застанат зад него
88
2
 
24
 
! Отговори
избирател преди 2 години
А ето го,поредния повей на промяната...То перчем не ми остана,от промяна...
87
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кукловодите,наши и чужди,пак подхвърлят стръвта и овчето стадо отново ще клъвне.Не разбрахте ли,овце такива,че когато продажните медии и дежурните "експерти" по всичко започнат да ви ваят образа на някой нов борец за правда,то той не е нищо друго освен поредният слуга на задкулисието.А пък отгоре на всичко тези двамата са си и откровени глобалистки мекерета.
86
1
 
1
 
! Отговори
ДО 101 преди 2 години
Ти не четеш ли какво пише горе???!!!