Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Той не отговори дали ще има изцяло нов кабинет или ще се правят козметични промени
14 сеп 2021 10:55,
208
Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет", заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той допълни, че ще представи състава на новия кабинет и отказа да коментира дали ще има изцяло нов такъв или ще се правят козметични промени в настоящия.

Още по темата
"Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет", добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, той каза, че това ще стане съгласно издадената вече хронограма от Централната избирателна комисия.

"Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти - свобода, солидарност, справедливост", каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберясалите и сарайните бандюги ще си избират президент на ОПГ. Хахаха
145
1
 
9
 
! Отговори
промяна преди 2 години
Няма козметична промяна ще си сменя пола.
144
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ОЩЕ НЕЩО ДА ПИТАМ ЗА АКТИВНИТЕ БОРЦИ С ПРАШКИТЕ И КАМЪНИТЕ- ХАДЖИТО И КОМПАНИЯ, МАНОЛОВА И ДРУГИ ДРУГАРИ С КОВЧЕЗИ, КРЪСТОВЕ И БЕСИЛКИ ЩЕ ИМА ЛИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ КАТО АКТИВНИ ПАРТИЗАНИ ДО ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ КОЙ ЩЕ ВРЪЩА МИЛИОНИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ФИНАНСИРАЛИ НАРОДНИТЕ БУНТОВЕ И ОЩЕ ЗАЩО ВОЕННИЯТ МИН СЕ РАЗБОЛЯ СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА ЧЕ ОФИЦЕРЪТ ОТ СЪВМЕСТНИТЕ УЧЕНИЯ С НАТО Е БИЛ УБИТ, ПА И СВАЛЕН САМОЛЕТ- ГОЛЯМ РЕЗИЛ И ПОЗОР И ПРОВАЛ, А ЩЯХА ДА ГРАДЯТ НОВОТО- Е НА....ГЛЕЙ КВИ ГИ НАРЕДИХА.
143
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Браво, г-н Президент- АМА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ НАЛИ СИ ИЗПЪЛНИ ПЪЛНИЯТ УПРАВЛЕНСКИ МАНДАТ А НЕ ГО СВАЛИ ГРИПЕНА- АБЕ ХОРА В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ...СЕГА ЧУВАМ ЧЕ ГЕРБ БИЛЕ СВАЛЕНИ,А НА НА ИЗБОРИТЕ НА 4 АПРИЛ БЕШЕ ИЗБРАН С НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ, А ПОСЛЕ ЕДИН ОТ СЛУГИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ СПЕЧЕЛИ САМО С ДВАМА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ- Е СЕГА ЩЕ ЗАГУБИ СЛЕД ТОТАЛНИТЕ ЦИРКОВЕ.
142
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грипен Радев не може да се успокои, че се размина с комисионните за самолетите.
141
9
 
14
 
! Отговори
АЗ СКОРПИОНА преди 2 години
До Браво, г-н ПрезидентЦяла България е с Вас и служебното правителство, с изключение на позорно свалените от власт гербери, техните калинки и облажилите се от властта им----------------------Алооооо, от името на КОЯ точно България говориш ти бе ? Другаря гадев е едно голямо нищо - зеро. Не всъщност е самото изч адие а дово - този мисли само за собствения си ***. Но такива като теб, явно толкова си могат. Но говори ОТ СВОЕ ИМЕ, ЯСНО !!!
140
5
 
16
 
! Отговори
К от З преди 2 години
,,Солидарност".,,Справедливост"...!!!!???Този такива лафове да ги говори децата си.
139
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ще го изтраем този още два месеца. Не мога да го гледам и слушам. Да си прибира черната като мотовилка Дулцинея и да се маха от политическото пространство.
138
4
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
ВЪН НА М У Н Ч О В Ц И Т Е ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДА СИ ПРИБЕРАТ ОНЯ С ПРАШКИТЕ И КАМЪНИТЕ И КАКЪВ ПОЗОР- МЯТАШ КАМЪНИ ПО ПОЛИЦАИТЕ А СЛЕД ТОВА ГИ РАЗСЛЕДВАШ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ В НС- ТАКЪВ ПОЗОР Е НЯМАЛО, ДА СИ ВЗЕМЕ И 12 ТОАЛЕТА НА ДЯДО ДАМАДЖАН, ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ И ПРИЗРАЧНИЯТ МУ СМЯХ, СМЪРХОЛЯН ПИЯН ТОШКУ-ВСИЧКИ ДО ЕДИН ХОРА НА ОЛИГАРХИЯТА НА КОЯТО ПРЕЧИ ПРОКУРОРА..ТОВА Е ГНУСНО АМА МНОГО А ДА КАЖА- НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ, НЯМА ДА ВИ ПОСЛЕДВАМЕ В МИЗЕРИЯТА
137
23
 
8
 
! Отговори
Браво, г-н Президент преди 2 години
Цяла България е с Вас и служебното правителство, с изключение на позорно свалените от власт гербери, техните калинки и облажилите се от властта им.
136
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищото нямал да променя нищо. Ами той от 5г. все това прави!
135
4
 
18
 
! Отговори
куку преди 2 години
Как можеш да промениш нищо .Нулата винаги си остава нула ,ката космоса в главата(вакуум) на ***
134
7
 
19
 
! Отговори
Гр. от чужбина преди 2 години
Да върнел доверието в държавността. ......Ах др. Радев....Та вие сте убийци с к19 и още няколко престъпления.Ще плащаш скъпо. Помни-какво сме ти казали.Видов ден ще те засигне.Провидение!
133
19
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
А гербилите да ми обяснят как ше ме ваксинират насила? Виенна интервенция от ЕС ли ще докарат?
132
19
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Тьпигйозо от Банки първо да научи какво е вододайна зона и водоскок, тия работи във Винету 1 том не ги пише.
131
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не е и очаквал да има промяна , начело със зеления чорап.Първи в света по брой починали от вируса и последни по ваксинация. 85 милионна Германия вчера има 23 починали от вируса 7 милионна България има 139 починали.Ще скачат цените на парно, ток вода, хранителни стоки, горива и ще се заринем от бежанци.Това е , нова няма да има.
130
1
 
4
 
! Отговори
богослов преди 2 години
Всичко тленно и земно огън го гори! Остава сама Святия Дух при Господ -Бога
129
3
 
8
 
! Отговори
държавният резерв преди 2 години
Златото се съхранява в ГОСТБАНК -Русия! Не резерв а ЗАЛОГ! Ходете да гласувате!
128
11
 
5
 
! Отговори
банкянския ром преди 2 години
НЯМА ДА НАДМИНЕ ПРАВЕШКИЯ ХИТРЕЦ!
127
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ще продължавам да подкрепям ценностите", демек парите.