Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Той не отговори дали ще има изцяло нов кабинет или ще се правят козметични промени
14 сеп 2021 10:55,
208
Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет", заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той допълни, че ще представи състава на новия кабинет и отказа да коментира дали ще има изцяло нов такъв или ще се правят козметични промени в настоящия.

Още по темата
"Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет", добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, той каза, че това ще стане съгласно издадената вече хронограма от Централната избирателна комисия.

"Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти - свобода, солидарност, справедливост", каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
23
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Заради тоя ли утрепаха войничето.
105
3
 
26
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахаа, тя промяната на Рундю вече я видяхме всички. И по джоба я усетиха тези, дето го избраха :)))))))))))))))))))))))))) Така, че промяна няма да има, а? :)))))))))))))))))
104
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те и еакутният борд могат да бутнат, защото сега Кирил Петков е раздал над 200 млн лв необезпечени кредити от ББР под диктовката на Иво Прокопиев. Това ще декапитализира банката и допълнително ще напомпа инфлацуята.
103
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нали Божков ви беше спонсор на протестите, рстествено, че ще го защитаваш.
102
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя,ако му нахлупиш един каскет и същия Т.Живков,същата селска мутра.
101
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя,ако му нахлупиш един каскет и същия Т.Живков,същата селска мутра.
100
7
 
35
 
! Отговори
Го'син презИден преди 2 години
Ко стана с декларацията на канадския гражданин ?
99
29
 
9
 
! Отговори
До Ники преди 2 години
В България никога не се е споменавало името на Божков , докато хунтата не реши да му затвори кранчето, а преди това Шиши (Пеевски) и Бойко играеха партиййка с него, чрез веригата Лафка и такса "помагане". На братя Бобокови още по-малко. Ако има истински олигарси в България, то това са Бойко Борисов, който притежава активи за няколко милиарда и Доган чрез Пеевски по същия начин. Просто от нагли, по-нагли, най-нагли ГЕРБ-ерастки сВиииини, които ненаситно искат да продължават да лочат държавни пари
98
3
 
34
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Работата е ясна. Дестабилизацията и анархията продължават. Казаха ви го в прав текст.После да няма,не чух,не видях.Защо му викат на всичко това УКРЕПВАНЕ на държавноста не е ясно. Резултатите са повече от видими.Инфлацията настъпва с пълна сила.Добре,че имаме валутен борд,за да не достигнем до хипер инфлация.
97
28
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Ники,чекмеджетата на Радев,никой не ги е виждал,но чекмеджетата на тиквата,цяла България ги видя,даже и в Брюксел се видяха,щом Лаура Кьовеши,почна да ги разследва.
96
29
 
6
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Ако в България един политик, като Радев, Петков, Василев, е толкова плют и обиждан, с нескрита злоба и ярост, значи е на прав път. Просто копнея за мига когато по някоя национална телевизия ще излъчат произнасянето на присъда срещу някоя мазна комунистическа (герберастко-дпс десарска) мутра уличена в зулуми и кражби за безпардонното разграбване на България през последните 20-30г от председател на съдийски състав набор 85+ ....
95
18
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-110,лъжеш се,банкянския хубостник,докара България,до това положение,много бързо забравяте,милиардите,които взе като заеми,и се стигна до тука.
94
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корабът уверено се води(потъва) към... дъното. Благодарение на този xyбостник и министрите му мoшеници.
93
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хе .умиргайте гррберуги(
92
2
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Значи и на новото основна цел ще е предизборната му кампания
91
10
 
6
 
! Отговори
О хо хо до БСП преди 2 години
Разбрахте ли, бе? Радев " ЩЕ ПОДКРЕПЯ ЦЕННОСТИ, А НЕ ПАРТИИ!"
90
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам защо продължавате да твърдите, че Радев бил руски шпионин и не знам какво си, като вече и на слепите е ясно, че Радев е човек на американците и се ползва с доверието им!
89
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чебурашка да си опакова вече чемоданите че скоро България ще му се окаже тясна.
88
7
 
29
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
До Натовски генерал - напиши още кой е бил шефа на военна полиция и военна прокуратура! Кого от приятелите на Смрадеф /резидент/ пофишиха вчин генерал и длъжност шеф на служба? Такъв върл КОМУНИЗЪМ не е имало и при Тато!!!!
87
4
 
8
 
! Отговори
Натовски генерал преди 2 години
31-годишният ст. лейтенант Тодор Манчев е убит? Извършена е ексхумация на трупа на младия военнослужещ, открит мъртъв след инцидента с американски военни в пловдивското село Чешнегирово, пише ТрудВ нова посока поема разследването на смъртта на ст. лейтенант Тодор Манчев, открит мъртъв на 19 юли във военното си поделение, научи Труд от източници от Военна полиция. <strong>В началото на септември е извършена ексхумация на трупа