Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Той не отговори дали ще има изцяло нов кабинет или ще се правят козметични промени
14 сеп 2021 10:55,
208
Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет", заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той допълни, че ще представи състава на новия кабинет и отказа да коментира дали ще има изцяло нов такъв или ще се правят козметични промени в настоящия.

Още по темата
"Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет", добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, той каза, че това ще стане съгласно издадената вече хронограма от Централната избирателна комисия.

"Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти - свобода, солидарност, справедливост", каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А онези дето пишеха лжи за Бойко Борисов по форумите те да носят ли отговорност?
85
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство." А трябва да има. И първата промяна трябва да е България да започне активно, настъпателно и упорито да притиска РСМ да приеме изискванията й (не исканията, а изискванията!), за да може по-скоро да се приключи с този въпрос. Така ще се изпълни мечтата на Заев за Македония. Но това ще стане под НАТИСКА на БЪЛГАРИЯ, а не на РСМ над България. Радев трябва да намери хора, които да притискат упорито македонците.
84
7
 
24
 
! Отговори
Студент преди 2 години
За Радев е важно той да бъде начело и в следваЩИТЕ правителства ! Жаждата за власт, която той вече е узурпирал го преследва денем и нощем и е готов на всичко само и само да се задържи и дори да стане по путиновски ДОЖИВОТЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!
83
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е толкова виновен Радев. Голямата вина тук е на Дългата Чалга, с която той и популистите му излъгаха миячите на тоалетни в чужбина.
82
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Северна Корея е световна технологична и военна сила с която дори световните терористи САЩ се съобразяват. България е умираща държавичка от третия свят, без никаква икономика, депо за евтини черноработници и пазар на западни стоки, която всички подритват с презрение като мpъсна изтpивалка.
81
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, искам писачите по форумите да доказват всяко нещо, което говорят. Аз съм изцяло ЗА. Но искам и тия дето дрънкат глупости от трибуните да носят отговорност за лъжите си. Да почнем с въпроса къде е документа от Румъния и да стигнем до другия има ли КС в тая държава или и тия съдии абдикираха? Някой ще защити ли държавността или ще разпускаме държавата и което куче я прилапа първо, за тоя ще си е?
80
2
 
18
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Да прати баба си в Букурещ да му вземе документите, ей го де Белене.
79
8
 
10
 
! Отговори
нпк преди 2 години
Крайно време е писачите по форумите да носят наказателна отговорност.Не може всеки да плямпа каквото му скимне.
78
12
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
стока една и съща партида на двойна цена в рамките на месец ----////----- И? Къде в това нещо има спекула? Нямат ли право да си слагат цена, каквато намерят за добре?
77
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
86 това е вица на деня! Кирил имал баба в Белене? Ха ха, или е имал толкова колкото и документа от Румъния, или се.ре върху гроба й така както го прави върху Конституцията. Защото се обедини точно с тия дето затваряха хората в Белене и в момента е техния бушан.
76
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи да не чакаме нищо ново и да си мислим, че сега е много хубаво всичко!
75
5
 
24
 
! Отговори
Радев убиец! преди 2 години
Днес излезе информацията , че лейтенантът от инцидента в Чешнегирово всъщност е бил убит. А военният министър на Радев обяви преди два месеца че става дума за самоубийство.Данните от ексхумацията поискана от близките обаче доказа убийство.Защо е бил убит този човек, каква информация е знаел за Румен Радев за да го ликвидират?
74
17
 
3
 
! Отговори
Не на страха преди 2 години
Кирил Петков пред представители на ТЕЦ Марица:Още баба ми, която е била в Белене повтаряше като мантра: "Страхът е най-лошия съветник, страхът е най-лошия съветник, страхът е най-лошия съветник, страхът е най-лошия съветник! Не трябва да ни е страх да кажем на едни хитреци, които ни крадат:"Маааййййната Ви, стига толкова!" Защо аз лично влязох в тази игра? Защото ми писна. Писна ми да гледам как едни хора да крадат държавни пари и накрая ние всички някак си сме ок с това." Затова не на страха!
73
16
 
7
 
! Отговори
каскета преди 2 години
А по въпроса - редно ли е главния прокурор да си "чати" със секретарката на бившия премиер и шеф на една от партиите /която ходеше с празни куфарчета при Черепа, и ги връщаше пълни в чекмеджето/ не се говори хич. Защо медиите са толко толерантни към буци, каскета и компания ?!? Защо медиите не задават точните въпроси на точните хора, а само търсят кусури на алтернативата ?!? Защо медиите са пристрастни ?!? Кой държи медиите и как?
72
20
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Одобрявам сегашния служебен кабинет.Сигурно ще продължи в тандем.Народа е доволен,когато има ред и...прозрачност и не се наливат милиони във фирми на...обръчите.Тогава ще има пари за всички.Браво на президента Радев,добре управлява държавата в този...кризисен момент.
71
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия имена на партии-герб,химн,симфония,какафония....
70
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спекула имало... Реколтата била добра.... Ама това не е вашата реколта. Това е реколтата на този, който е орал, сял и жънал. Вие сте потребители и се конкурирате помежду си. Който плати повече, той ще руча лебец.
69
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек болшевишката разруха на страната продължава.
68
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой му даде еднолична власт на тозифатмак и право да назначава правителства? Я марш и да се маха!
67
17
 
12
 
! Отговори
От Росенец: преди 2 години
Тома бикова - секретарката на буци какво разправяше вчера по телевизията, че пешо Стоянов щял да бъде президент - или сметки без кръчмар си прави. Кандидатът на герб ще е слаб - просто, защото нямат кадри - около буци са се наредили едни 20ина човека, които народа вече не може да понася, окопали са се и дремат все едни и същи. Ковачницата за кадри на буци спря през 2015г. Чат пат някой нов омотан сложат, ама не става и *** за зеле от него.