Слави за Дончева: Без морал, гнусно, жълто...

Няма да я изберат в следващия парламент, смята той
14 сеп 2021 19:14, Александър Попов
137
Слави за Дончева: Без морал, гнусно, жълто...
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пусна поредния си пост в социалните мрежи, с който отговори на нападките на Татяна Дончева.

"Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация".

Още по темата
Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
11
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
ТАКА Е, КАКТО КАЗА ТАТЯНА, ВЕРНО, НО МАЛКО ГРУБИЧКО ГО КАЗА. ВЯРНО Е СЪЩО ОТ МЕДИЦИНСКА ГЛЕДНА ТОЧКА, ЧЕ ФИЗИЧЕСКОТО ВИНАГИ Е СВЪРЗАНО С ПСИХИЧЕСКОТО. ТАКА Е. И СЛАВИ НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ. НИТО ПЪК ТАТЯНА.
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сашо Дончев завърпил в Москва близък приятел на дългия, самият той който помни се истипоса с бял костюм при шефа на Газпром, покойния Рем Вяхирев преди 15 години ли бяха, вече ми се губят, Славиии един път ще ни излъжеш, ами после?
82
4
 
15
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Точно Дългия да ни говори за морал, който десетилетия ни залива с евтин цинизъм ,си е чиста первезия! Но все пак е забавно, да го гледаш как се вживява в роля,и се прави на моралист! Не разбрах, той да не свали обичките и да се набира политик? Верно е , нема такава държава! "Хляб и зрелища" ..но явно зрелището премина в селски сеир на износили се сценаристи, а за хляба тепърва ще се разбере! Радев и неговите хрантулници смело и безотговорно ни набутват от криза в криза!
81
4
 
10
 
! Отговори
НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ преди 2 години
ТРИФОНОВ И ДОНЧЕВА СА ПО-МОРАЛНИ ОТ РУМЕН РАДЕВ-ЛЪЖЕЦ, ПОДЛЕЦ, ПРЕДАТЕЛ, (ДА НЕ ДОБАВЯМ И ***)
80
1
 
6
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Бай *** - еми ако му е вярна прогнозата - а на такава ми изглежда, избори до дупка! Защото "новата" конфигурация няма да даде повече от сегашната - орел, рак и щука. Тея *** няма да "родят" правителство.
79
4
 
9
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тоя високия, като говори, че е я изгонил. Да се сети, че заради него тя се върна. Не искам нито нея нито Манолова, нито другите адвокати на мутри
78
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКак ще пише и/ или говори Славчо за икономическата и социалната политика на итн, когато няма такива. На първите избори мълчаха като пукали, а на вторие играха на дребНо и интригантстваха, и изпростяха съвсем. С основание дончева, и не само тя, с основание се възмущава, че провалиха двукратно съставянето на редовно правителство. С появата на итн на небосклона, парламентът съвсем изпростя.
77
12
 
23
 
! Отговори
Бай ганьо преди 2 години
До наблюдател. Пич, само един въпрос имам към теб. Какво ти дава основание да смяташ, че сегашният кютук в президентството ще спечели, и то на първи тур? Ти сляп ли си, не виждаш ли до какъв хаос докара държавата и вървим към катастрофа? Мога да се съглася само ако избирателите ни са мазохисти (което май не е далече от истината).
76
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе то вие накрая и Бокича ще върнете на власт. ***, безкрайно омръзнал, но пак в пъти по-добре от всичките "променящи". В това има и нещо хубаво - най-накрая Радев ще получи това, за което се бори поне от 1 година - ефективна присъда.
75
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе Славчо така ли веднъж не написа неща за икономиката, за социалната политика на ИТН. Дъвкане на думи като суверен и референдум и личностни нападки, това ти е изявата последните месеци. Ние или поне аз искам да чуя от теб като политик какво ще се случи с доходите ми за 2 години, как ще се развива икономиката следващите 4 години, какво ще се случи с учудващо високия брой на администрацията ни? Не ми се слушат свади комшииски.
74
7
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До наблюдател. За повечето неща си прав, но хасковският *** няма да спечели на първи тур, а има поне 50 известни личности, срещу които изобщо няма да спечели. Например, Атанас Герджиков, Стефан Цанев, академик Ревалски и много други.
73
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да нея няма да изберат. Спи спокойно, но и ти ще си с 30 дупутата. Е щастлив ли си?
72
3
 
21
 
! Отговори
Ууууу преди 2 години
Много е права Дончева, абсолютна истина е, че чалгарите влязоха само за шоуто и простотията си.
71
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе Слави това ли е най-важното? Много си дребнав. Това са интриги. Защо енергията ти е насочена все към интриги? За два месеца като първа политическа сила какво направихте в парламента? Интриги, лични напатки. Баси и егото дето го имаш. Усмихни се бе човек, така ли нищо позитивно не е останало у теб.
70
9
 
6
 
! Отговори
тошку преди 2 години
славчу ша ви опраи , нема а се плуашите .
69
5
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Дончева няма да е в следващия парламент, ама и Има Такова Недоразумение също не е ясно дали няма да е силно редуцирано.
68
6
 
7
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
Стига с това детинско Слави бе. Колко пъти да обяснявам, че се казва Станислав? Като е станал уж сериозен политик е редно да се ползва официалното му име. За другите не ползвате Румбата, Корни, Ицо, Наско и т. н., нали?
67
1
 
10
 
! Отговори
Ky40 преди 2 години
Ние се надяваме да не мръднето от последното място в европа, понеже сте много умни, бухаха
66
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страховита снимка. Можете да плашите децата с нея. Ще им казвате, че това е дядо Торбалан.
65
3
 
23
 
! Отговори
Ganjo преди 2 години
Само вижте истински БУРСУК.Ако това е новото лице в политиката...,наистина сме Великите българи.