Слави за Дончева: Без морал, гнусно, жълто...

Няма да я изберат в следващия парламент, смята той
14 сеп 2021 19:14, Александър Попов
137
Слави за Дончева: Без морал, гнусно, жълто...
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пусна поредния си пост в социалните мрежи, с който отговори на нападките на Татяна Дончева.

"Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация".

Още по темата
Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
41
 
! Отговори
Майките с увреждане. преди 2 години
Кака Таня е светлинни години над Учиндолския чалгапиитек. Ще ги лапне всичките чалгари, ще ги дъвче и ще ги изплюе в кенефаа
23
4
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Тоя нали си е продал душицата на Сатанаил. Идва време за разплата. Свърши му славата.
22
2
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
я има такива идио-ти дават оценка на кобрата дончева не се ли виждат че са голавода и избирателите им като тях чудя се как може да плащаш за тази тв за да гледаштолкова години такива прос-то-тии
21
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славе, смени ноздрата за смъркане, че на "Интервюто по дивана", зрителите се притесниха, че едната половина на главата е хлътнала.
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, тоя пак ли от избата на Бойко отговаря. Спрете им нета!
19
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената поне има сила да излезе да отговаря на въпроси в живо пррдаване.
18
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върви ли шоуто? Кой плаща на чалгарите? Колко абоната има чака-рака ТВ? Сашо Дончев дава ли редовно заплати на сценаристите?
17
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте го на интервито при онзи шарлатанин Магърдич, няма такъв сърдитко, толкова е намръщен, че лицето му е избагало от черепа, слязло е напрово под долната челюст.
16
9
 
23
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Дончева ме убеди отново да гласувам за нея.
15
3
 
32
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Пак ли по фейсбук бе плeшив,' Цукърбък щи прай паметник с такава реклама!
14
3
 
39
 
! Отговори
адолф преди 2 години
Ти ли говориш за морал бе Славчоууу....ти дето 30 години налагш чалга културата в България си тръгнал да говориш за морал и жълто!Ако тая е жълто ти си направо кафяво, ама от онуй рядкокафявото дет не се мете а трябва да се измие с пожарникарския маркуч. Тя че тая няма да е в парламента си прав ама дано и ти да и правиш компания вън от парламента.Лика прилика сте си двамцата.
13
2
 
24
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Изядоха се един-друг изчегъртвачите. Още може, но се отразява на държавата. Също са готини и Прокопиевчетата от ДБ срещу ДПС. Гнус отвсякъде.
12
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атакувайки със такъв сърдит арогантен детински стил показва изстинската ти същност.Със сигурност и славчо няма да е председател на народното събрание но за разлика от него Дончева стъпва в парламента.Сякаш антипатиите са повече срещу нескопосания слави от колкото срещу активната дончева
11
4
 
47
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ДОНЧЕВА Е ПРАВА. ТИЯ СА ПЪЛНО КУ КУ!! НЯМАТ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК. НО СА ЕРБАП - НАГЛЕЦИ. ВЕРВАЙТЕ ИМ. ЗА 800 ДНИ И ДОРИ ПО- МАЛКО! КАКТО ДО СЕГА. ДВА ПАРЛАМЕНТА ПОТРОШИХА. Н Е К А Д Ъ Р Н И Ц И НАГЛИ!
10
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжата за 500к на Тошко Африкански при Петър Волгин се доказа, че е лъжа..
9
3
 
33
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Ей, единият ерген изостанал безнадежден, другата, стара мома, изостанала, безнадеждна. Такива двама имах на село комшии. По цял ден се докладваха в съвета кой е влязал по една педя на другият в двора. За такива като тези няма спасение. Ако се навие някой да ги сдобри, да се вземат и да миряса държавата с техните сплетни. Вие тръгнахте начело на държавата да ги слагате.
8
2
 
46
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
.............Без морал, гнусно, жълто................................................................... Уааахахаххахаааа, това Славуц ли го е казал?!? :)))))))))))))))))))))))))) Той самият олицетворение на жълтото, гнусното и аморалното. Ай сиктир!!!
7
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре малко по-ведро бе чалгун, само депресираш с тоя фейс на пpeпиканo мушкато
6
3
 
41
 
! Отговори
1 преди 2 години
славуна,ти си погнусна от дончева,и защо си мислиш,че тебе,ще те изберат
5
2
 
40
 
! Отговори
Сахо преди 2 години
Вие пък сте едни моралисти