Проект Петков-Василев? Радев разчиствал терена след провала

Било опит партиите на протеста да се сменят с нова формация
64
Проект Петков-Василев? Радев разчиствал терена след провала
Снимка: БГНЕС

Според Тома Биков от ГЕРБ т.нар. Партии на протеста са се провалили и ако се появи нов политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, те ще бъдат на ръба на оцеляването.

Още по темата

"Това е опит на Румен Радев да разчисти терена от провалилите се партии на протеста и да ги замени с една нова формация, която евентуално да се опита да свърши това, което те не успяха. Така че те трябва да се притесняват, те ще бъдат доведени до ръба на оцеляването след този проект“, коментира той.

Биков призна, че ГЕРБ не се притеснява, че нов политически играч ще отнеме от гласовете на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
До 54 преди 2 години
Тъй-тъй чел съм я и тази версия, само че историята лично разказана от Борисов като изключиш лъжливите елементи съвпада с тази за разярените фронтоваци, а не с тази за криминално проявените имали му зъб заради една нива. Без значение коя е вярната версия едно е сигурно - Борисов е долен лъжец!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Продължение 53Леко послъгваш. Криминално проявен тип го е клъцнал. И те всички тези се писаха партизани след 9-ти.
49
1
 
4
 
! Отговори
Продължение преди 2 години
Прословутият дядо на Борисов не го убиват комунисти, самият той е комунист, него го пречукват завърнали се войници след края на ВСВ, защото като кмет на селото изнудвал съпругите им за "туй-онуй" срещу дефицитни стоки. Ако ти си на мястото на тези хора преминали през ужасите на войната, и се прибереш и разбереш, че някакъв перверзник тормозил жена ти срещу един литър нафта и на тебе ще ти причернее и ще го пречукаш с коловете. Това накратко за твоят герой Борисов, има и още, това стига!
48
0
 
2
 
! Отговори
До 14 Аха преди 2 години
Не знам Борисов да е ченге, досега 100 пъти щяха да го обявят. По-скоро не е бил никога, дядо му е убит от комунистите. - ами ето да ти напиша. Борисов казва че бил беден, но баща му е полковник от МВР, член на БКП, майка му е учителка, член на БКП. Човек с такива родители в тези времена не може и няма правото да се нарече беден. Борисов нищо, че е пожарникар, а не ченге, все пак е част от системата на МВР и член на БКП.
47
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Единствено в партия Възраждане са истински и родолюбци, само ме дразнят, че са леко одупени към москва. Иначе освен тях други които да ги е грижа за Българина, няма! Ще гласувам за Възраждане!
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
43 Вече си осведомен, че се подготвя голяма кражба на гласове. То бива наглост и популизъм, но тези минаха всякакви граници. Ако това стане, цяла България ще осъмне в голям протест.
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишман юпита и пишман холитици. Жалко, за харвардското образование. Както и виенското на Пеканов. Виж, левият им популизъм е на високо ниво.
44
1
 
13
 
! Отговори
КОМПАНИЯТА НА РАДЕВ. преди 2 години
ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ, ГЕРГОВИ.............. КОЙ НЕ Е ОЛИГАРХ...??.........
43
0
 
4
 
! Отговори
Трябва ни преди 2 години
Управление от хора,които са управлявали поне едно село,град не фирма!Управлението в политиката се различава от фирма,казарма,училище!Трябва да угодиш на всички, а не става!
42
1
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
И как ще работят ,ще се клонират ли,нали първите които ще се прилепят към тях ,първи ще им забият ножа в гърба ,просто у нас е така.
41
1
 
1
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Вече подробно ви обясних, че за създаване на нова партия, която да победи статуквото и да извърши мечтаните промени, трябва време и средства. Време, да стигнат лидерите и идеите им до хората, а средствата...е, всеки знае за какво са парите. Бързата работа, срам за майстора, бърза кобила сляпо родила и др.под. вече ги видяхме от април насам що за нищо са в лицето на 7/8, Мая, х.Генчо, баба Каня и т.н. Едно голямо нищо. Един успех на ново изсреляна формация трябва да е траен за хората и страната.
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая политическа пеперудка пак се изказва неподготвен.
39
12
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
А трябва да се притеснявате.Новият политически играч ще спечели изборите.
38
11
 
16
 
! Отговори
Иван преди 2 години
За да се откаже от канадското си гражданство кокалът е явно прекалено апетитен в България ...
37
5
 
0
 
! Отговори
Marin J. Ruseborn преди 2 години
До Гроби Таласомоскоро, много скоро Хвала тебе господи но не ти на небето и на ГРОБ
36
11
 
10
 
! Отговори
Пророк преди 2 години
Дава ми се, че до 6 месеца ГЕРБ ке се разпадне. Една част от по-младите, коитто имат потенциал и искат да са в играта ще се отделят, за да се коалират с ***, ИТН, Петков-Василев, пр. Другите, които ще останат като верни кучета около Бойко ще потънат заедно с него, очаквайки съдебни процеси и разследвания.
35
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС се мята като риба на сухо от санкциите на САЩ. Луддият шапкар пожарникар бълнува по медиите. Стахът ги завзема. Медиите им се сриват, парите спират. Ще започнат да се предават един друг, за да спасяват себе си.
34
12
 
13
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Герберята имат сигурен електорат, който представлява своего рода съвременни крепостни селяни и е подкарван по време на изборите "ва банк" като стадо към урните. Въпреки, че всяко стадо дава жертви на вълците, затва от 95 се сринаха на 63 депутата. Там притеснения, засега няма, но не задълго:))) Притесненията ще започнат когато депутатите им се сринат към 50-сетака;)))
33
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трудни дни за коалиция ГЕРБ-ДПС...............Ужасът им е изписан в техните медии. Паника, страх, ужас.
32
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички бизнеси,които ОПГ ГЕРБ не можа да открадне или не можа да принуди да плащат огромни рушвети, бяха съсипани. Почти нищо не работи тук.