Шестици или двойки: Оценките на депутатите за свършеното в 46-ото НС

Депутатите с коментар за свършеното
15 сеп 2021 19:51, Петя Славова
32

Утре ще стане ясен новия кабинет на президента Румен Радев, а днес депутатите от 46-ото Народно събрание приключиха с работата си.  Какви са оценките им за свършеното?

"Това е един лицемерен парламент, който стана ясен пред всички. Едно се говори в коларите, друго се говори на консултациите и съвсем различно - пред медиите. Надявам се следващият парламент да бъде по-малко лицемерен и на така наречените "партии на промяната" да им дойде умът и да изпълним това, което казваме пред хората", посочи председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Големият грах на 46-ото НС е, че не се намери разум и отговорност да се направи тази промяна. 46-ото НС трябва да е урок. Дано днес, на 15 септември, сме добри ученици и да сме го научили", посочи председателят на ПГ на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Изтече срокът на годност на това НС. Госпожо Зайкова, Вие се оказахте лоша орисница за 45-ия парламент и за 46-ия. Докато партиите на протеста се радвахте, че служебното правителство изчегъртва ГЕРБ, не разбрахте, че вече е започнало да изчегърта и вас. Предстои обаче да го разберете", каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Днешният ден ще е толкова последен на този парламент, колкото и първи на следващия парламент. Какво ще успеем да осмислим от това, което успяхме да направим и да не направим днес, ще бъде важно не просто, за да затворим тази страница, а и за това как ще отворим следващата", изтъкна председателят на "Демократична България" Христо Иванов.

"За краткия живот на 46-ия парламент ще се съди по неговите резултати. Само 26 заседания. Нека да отбележим, че за 26 парламентарни заседания този парламент направи повече, отколкото беше свършено по времето на управлението на ГЕРБ в кабинетите на Борисов", заяви председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме" Мая Манолова.

 


32
Още от Политика
Ройтерс: България отива на избори с надежда за изход от кризата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Бспар преди 1 седмица
Пълна шестица за Бсп и Нинова ,за останалите пълни двойки ,по сто тояги на голо за а Тошко африкански,Мая хамелеона и Мравояда Христо Иванов,Проваленият адвокат и потният Бабикян!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
Пурко преди 1 седмица
Оценка,минус три.
24
0
 
2
 
! Отговори
затова сте роби... преди 1 седмица
Щото се оставяте , мошениците и негодниците да ви кецат ...за без пари...че даже им се радвате ....ха,ха,хаааааааааа
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ива Митева живее в илюзорен свят, в който тя е умна и образована, а депутатите способни, отговорни и продуктивни. В 46 НС пролича, кой, как се е "образовал" и какво може. По втория начин, както казва народът.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
2- , за 46 НС. Депутатите от антигербсбирщината имат повод, да се срамуват. Никога в парламента не е имало толкова много посредственост, скудоумие, чалга, простащина и недемократичност, както в 46 Народно събрание. За което си получиха депутатските заплати, от нашите пари. Задлъжниха българите, да плащат стотици милиони, за избори безкрай. Взривиха демокрацията. Позор.
21
0
 
8
 
! Отговори
О преди 1 седмица
Нищо не свършиха ама си вземаха заплатите, хонорарите,извънреден труд ,пътни,охрана и т.н.на такъв народ това му се полага.те богати ние бедни.и днес като слушах,ми че те всички се гласят пак да са народни представители.следващия парламент ще работим за това ,онова а народа къде е.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Свършиха работата си като кучето на нивата!!! Ама нали има будали, които им плащат!!! Дано се осъзнае този народ и да не налита на лустросаните. Толкова години не се научихме, не се поучихме!!! Омръзна ми проба-грешка!!!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тези, ако са в нормално училище отдавна да бяха изключени за лошо поведение. Какви шестици, какви двойки.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най-добре беше да си остане служебното правителство,защото ще се похарчат много милиони за пак от същото и пак няма да се разберат.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Можеше да се свърши и повече работа, но председатлката на НС не беше опитна и обиграна и накрая бездействаше. Трябваше да свика поне 2-3 извънредни заседания.
16
1
 
4
 
! Отговори
Стоев преди 1 седмица
Риторичен въпрос.Защо аджеба никой не повдига въпроса за скандала в Германия и репликата "Вие поддържахте един корумпиран Мин.Председател в България"Ало къде сте 'опозиция"?
15
9
 
4
 
! Отговори
ИБГНИ преди 1 седмица
За 3 месеца този парламет и правителство свърши 2 пъти повече работа от колкото през 12 години диктатура на ГЕРБ!! Но най-значителната победа беше отнемането на бюрото за защита на свидетелите от Гешев!! Сега свидетелите ще казват истината, а не това което Гешев нареди. Бизнеса рекитиран от Борисов и Гешев, че може да си отдъхне
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Еми такива си ги избирате.Какъвто народа,такива и депутатите.12 години простите си избираха простия(според неговите думи).Този път се надявахме на по-умни,а то пак същото.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оценките ще ги даде народа.И после да не му се сърдят.
12
1
 
7
 
! Отговори
Ц до 9 преди 1 седмица
Прав си. Сбирщина от хора на Божков с колкото се може по- малко мозък и повечко алчност. Няма да се учудя утре Софиянски да ни е мин. Председател. Всичко се направи в услуга на Един човек и всички знаем кой е той. Нищо добро не ни чака.
11
1
 
10
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 седмица
Конфискувайте им всичко на тези задници и ги оставяте да живеят с 30 лева на ден и да си плащат сметките. Робите в Бг я карат така.
10
1
 
6
 
! Отговори
Хммм преди 1 седмица
Кьорав народ карти не играй, щото хитрите го изиграват с апломб и дори се бият в гърдите колко са честни.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Сърбия е Скупщина тия са сбирщина нищо не става от тях.
8
1
 
7
 
! Отговори
999 преди 1 седмица
Повечето нови и някои от старите бяха на божковата хранилка. Сега си броят кинтите. Обществото е най- долно изиграно!
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чалгамените бяха кръгла пресечена НУЛА,Мая Мутрометресата Лош 1,БСПслаб 2,ДПС среден 3, ГЕРБ среден 3,ДБ добър 4