НФСБ ще се яви самостоятелно на изборите

Валери Симеонов: Протестните партии са тълпа неподготвени хора, зле възпитани
16 сеп 2021 13:06, Анисия Иванова
65
НФСБ ще се яви самостоятелно на изборите
Снимка: БГНЕС

НФСБ ще се явява самостоятелно на изборите, разкри лидерът Валери Симеонов.

"Днес са подадени документи за самостоятелно участие в изборите, но се водят преговори с по-малки партии с нашия профил за коалиции. Резервирани сме за коалиции с бившите си партньори", обясни Симеонов.

Коалирането показа, че не е резултатно, избирателите го приеха като мярка за влизане в парламента, допълни той пред Нова тв.

Според Симеонов новият политически проект на Кирил Петков и Асен Василев ще бъде обходна маневра на Рудев Радев за пряко присъствие в парламента. В това НС влезе улицата с цялата си простотия и неподготвеност, върху която той няма власт, определи Симеонов.

Още по темата

По думите му новите протестни партии са "тълпа неподготвени хора, зле възпитани, с вулгарно поведение на база на някакво си телевизонно шоу".

Според него служебният кабинет е проекция на президента Радев, но той не притежава качествата на държавен глава, липса му загриженост към държавата. Не може да се пребори с дребнавия си реваншизъм, характерен и за министрите му.

„Не виждам отговорност за справянето с пандемията, Кацаров трябваше да бъде сменен. Не виждам желание за справяне с проблемите в енергетиката, Андрей Живков също трябва да бъде сменен, а Велислав Минеков си остана на улично протестно ниво“, изтъкна Симеонов

„Между съответния министър или държавен служител на 4 очи са се осъществявали договорки за обществени поръчки, хубаво е, че беше показано. Ние не сме знаели нищо. Чувал съм за такива схеми, но само заради слухове не можеш да разваляш коалиционно партньорство заради тях“, сподели той.

По думите му новото правителство има същата задача като предното.

Според него трябва да се признае, че служебното правителство се е борило с купуването на гласове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, далавери и до субсудийката няма да се добере. Макс 0,01% да посъбере.
16
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво сега вече няма ли да е патерица на Тлъстия крадец?
15
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далавераджията кога ще върне 160 млн за оградата?
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е Рудев Радев?
13
5
 
18
 
! Отговори
Чао преди 2 години
Чао,чао,чао бамбино.
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко пропаднаха нравите наистина.Не беше далеч времето-така описва и партията на Скат.Излязла от телевизията и вкарала уличната простотия в НС.Сидеров си беше топ ***.Сега тези слагат етикети на простотията.
11
6
 
24
 
! Отговори
Факт преди 2 години
"По думите му новите протестни партии са "тълпа неподготвени хора, зле възпитани, с вулгарно поведение на база на някакво си телевизонно шоу". ------- Този даже е по-зле и от хората в протесните партии. Изключително нахакан, без възпитание, с поведение на човек от пр.остолюдието. Виждали сме му "интелигентните" прояви. Всичката *** напира към парламента. Няма ли да има партия на певачките?
10
8
 
22
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Валерката говори за вулгарност хахах. Абе добра си беше коалицията Българските *** със Шкембе войводата и Магарешки. Сега ще се пробвате по отделно че да хванете от субсидийката - тя е за над 1 процент ама май само шкембето ще вземе 1.5 процента. Всички дружно сте в кофата патетичните.
9
6
 
18
 
! Отговори
прочее,напред преди 2 години
Пътнико свиден,бащице наш,вместо главица- кошче с талаш!
8
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво става с оградата "патриоти"? Нещо е срутена на много места и свободно се минава. Големи строители сте с Тиквата! Няма други такива...
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я как си изми ръцете тоя! "Ние не сме знаели нищо" за договорите за обществени поръчки.
6
5
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Беэ да искам беше
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До MaйMyнaтa Защо обиждаш кучетата?
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да реша, кой е по противен - Кунчев или този субект?
3
32
 
17
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Чест и адмирации, господин Симеонов ! Един от най-прямите и плодотворни политици, които някога сме имали ! Постигна прекасни резултати през последния мандат на легитимното правителство на България ! Бъдете здрав и благословен господин Симеонов !
2
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скатажията пак ще си пробва да се намести у парламата. Още нее разбрал а и няма как да разбере с тези две гънки че тези които гласуваха за него го псуваха и благославяха цели 4 години докато крепеше яйцата на оня он Банкя. Пробвай се от проба глава не боли. Този път се присъедини към ДПС така ще спечелиш повече Гласуватили като оная баба дето я буташе на границата. Тя ще гласува първа за теб.
1
6
 
20
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Kyчe дoлнo, искаш да хапеш ръката която те хранеше