Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев?

В момента се правил нов инженерен проект
16 сеп 2021 14:43, Елка Василева
265
Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев?
Снимка: архив, БГНЕС

Да се твърди, че новите месии ще имат бомбастичен резултат, е несериозно. Това каза пред БНР политологът проф. Милена Стефанова от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за очаквания бъдещ политически проект на досегашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Новите спасители – двамата млади министри с харвардската връзка, вероятно ще се устремят към създаването на проект, който ще бъде в център-ляво, прогнозира проф. Милена Стефанова.

Още по темата

Еманципирането на двамата министри и включването им в предизборната кампания обаче е рисково, смята тя.

Роденият в полуистина проект (заради канадското гражданство на Кирил Петков – бел. ред.) ще рефлектира и върху Радев, и върху Петков. Резултатите рано или късно ще станат известни, коментира преподавателят.

Това, което се прави в момента, отново е инженерен проект като опит да се измести част от тежестта на ИТН като инженерен проект, гласи прочитът на проф. Милена Стефанова.

Според нея въпрос, на който няма отговор, е откъде са се появили в орбитата на президента Петков и Василев.

Системните партии много закъсняха да извадят на светло своите кандидати за президентските избори, подчерта още политологът.

Ако хората бъдат убедени, че няма силни кандидати за президент, няма да отидат  гласуват, защото „така и така Радев ще спечели“, каза проф. Стефанова.

По думите й обаче „хората не бива да чакат втория тур, за да покажат избора си.“

Съществени изненади на парламентарния вот няма да се получат, обобщи тя.

„Най-големият дефицит е при ИТН – там има най-много разочаровани и от техните гласоподаватели могат да се прелеят другаде. Няма да има кой знае каква съществена динамика,“ каза Стефанова.

Най-парадоксалното е, че новият проект на Петков и Василев може да откъсне от всички, добави Милена Стефанова.

Новите служебни министри няма да правят резки движения, защото никой не знае това как ще се отрази на кампанията на самия Радев, изтъкна тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
11
 
5
 
! Отговори
мчи нек си жувеат преди 2 години
хора сравнете формата на лицата Даниел митов и бившия здравен-гербалистическия министър. след посещение на двама политика при един и същи лицев ботоксолог- може да се постигне огромна прилика-сякащ единият си е родил момченце или другият си е родил активен чичко след реализирането на успешно in-анаLNo оплождане и износване след зашиване на халката за задържане
165
3
 
19
 
! Отговори
66 преди 2 години
Е не помните ли.Това с младите чести и почтени българи завършили на запад ви го играха по времето на царя.Накрая всички се оказаха потомци на ЦК на БКП или ДС.А един двама без срам още го пускат по телевизиите.Тия всичките тогаа юпита ги снима доктора на яхтата си та стана скандал.Сега работят в Руска банка.Тука цяло театро ви спретнаха с стари и нови артисти.Първо пробутват Слави па сега спасителите.Накрая глад и немили недраги по света.
164
7
 
8
 
! Отговори
сокол преди 2 години
Дянков-американец,Велчев-англичанин и какво,нека и канадец да има.Хубави,умни-не приличат на бъчви с лой...
163
15
 
12
 
! Отговори
само да вметна преди 2 години
Не знам от къде ги "изрови" Радев тези млади българи.Но точно от такива образовани демократи имаме нужда! Старите комунисти,пребоядисали се за една нощ в началото на прехода след 10 .09 1989 г.Видяхме и разбрахме,вече 31 г що за "демократи" са! И Иван Костов видяхме с неговото СДС от крадци и приватизатори,на огромният паричен и материален ресурс от времето на соца! Видяхме и бившият комунист Борисов до вчера! Добре че имаше Служебно правителство,та да го разберем! Ще гласувам за тези млади хора
162
14
 
12
 
! Отговори
До 172 преди 2 години
" щом ги плюят , значи са на прав път "Точно така! Утайката в България не понася почтените и успели хора и българи като Кирил Петков и Асен Василев, и затова утайката от завист ги плюе.
161
14
 
10
 
! Отговори
До 171 преди 2 години
Високообразовани мъже като Кирил Петков и Асен Василев не могат да доведат Българската държава до фалит, последното могат само пропаднали неграмотни и необазовани нещастници, а това,че си от вторите, а не от успелите и образованите, говори само лошо за тебе. И такива като тебе, превърнаха България в свинска ***, плюете по успелите и честни хора.
160
6
 
9
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Нещо май излетяха от тази орбита? Започнаха да подливат вода на Кръстника и набързо ги спешиха да се махат, като ще правят партия без да искатб разрешение! От втория служебен кабинет е ясно,че Радев няма перспективи и кадри,щом пак бившите военни Янев и Рашков са му основните бурлаци.
159
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
щом ги плюят , значи са на прав път
158
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези комунисти могат да оправят България много бързо. И са млади, и са алчни, и са лъживи, и са крадливи. Готови за промяната която комунистите правят винаги, а имено фалит на държавата.
157
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Питайте Иво
156
4
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Откъде се появиха Петков и Василев в орбитата на Радев? Мислех, че ще разбера това от статията, а няма нищо подобно. А коментарите са както винаги - тролване с плювки всякакви.
155
7
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Най силната фигура за президеннт на герб е стъки защото е по красив от цецка цачева
154
9
 
8
 
! Отговори
Бою Тиквочето преди 2 години
Тея зарзаватчии тръгнали да ми вадят далаверите. Абе аланкоолоу аз да не паса трева? Всичко е законно и така си работи света. Олигарсите си искат и си вземат своето, и раята си получава своето, колкото да не се бунтува масово. Всичко е сметнато - това е пазарна икономика
153
5
 
13
 
! Отговори
изненадан преди 2 години
До Анонимена ти, от къде съдиш, че са честни? И двамата са ми прекалено PR, а не знам дали знаеш правилото: Нещо нескопосано се продава с много голям рекламен бюджет. За мен и двамата са нелепи и от към поведение в момента и от към биография.
152
7
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ПКК или партията на Кирчо и Кокорчо все още не се знае, към коя друга такава ще се прилепи! Явно тия двамцата са големи измамници! Така не се прави! Като искаш да участваш в политиката направи си партия, ама няма време! И сега докато бяха министри видяха къде и как може да се краде от държавата и от оскотелия български народ! Нещастници, гласувайте за тях, докараха ни такива цени на тока и храните!
151
21
 
8
 
! Отговори
стоян преди 2 години
На 15-ти ще има мощен антигерб вот.Докато не видим мутрокомуниста Боко Тиквата в затвора България не може да стане нормална държава.Съд и затвор за мутрите.
150
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое е питомното ББ ли че го изтървахме или питомниците сме всички ние щот все чакаме някой да ни оправи в какъвто искате смисъл
149
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой откъде се е взел нотези двамата досега работиха честно дано да е така и занапред затова и хората ги харесват и сигурно ще отдръпнат подръжници от други партии
148
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От къде се появи ГьонФатмак в орбитата на генРешетников
147
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако този проект е създаден да се махне това недоразумение ИТН ще е добре. Беше ме срам, ама много срам от сценаристите. Приличаха на самозабравили се пубертети.