Петков и Василев ще участват в изборите, но без нова партия

Щели да се обградят с качествени хора
Обновена: 16 сеп 2021 18:49 | 16 сеп 2021 11:08,
304

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката и ще участват в следващите избори. Те обаче няма да имат техническа възможност да регистират своя партия, съобщи Кирил Петков пред журналисти.
Още по темата
„Времето до изборите обаче не ни позволява да регистрираме партия. Така че в момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали крайния вариант. Сигурно е, че хората, с които ще се заобиколим са с високо ниво на почтеност и имат успешно битие извън политиката", подчерта Кирил Петков и заяви, че не става въпрос за вид инженеринг.

"Няма да се заобиколим със зависими хора. Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова”, уточни Кирил Петков.

Той допълни, че съобщят формацията, с която ще се явят на вота на 14 ноември след няколко дни.

Асен Василев също потвърди, че двамата с Петков имат нужда от малко време.

"Поне още 2-3 дни двамата с Кирил Петков трябва да помислим как да се включим в политическия живот", каза той.

"Най-важното за следващия парламент е да се сглоби мнозинство, което да може да управлява", категоричен бе Василев.

Още за намеренията на двамата бивши министри вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
9
 
31
 
! Отговори
Иванова преди 2 години
До Анонимен,Не трябва да им се вярва,вдигнаха малко пушилка уж свършили нещо и сега колко ли ще им се вържат .
251
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партия ПП, продължаваме напред щеше да е много добро име, но с друго значение. Иначе тези двата счупиха държавата от инвестиции, само 1 млрд. надолу, иначе са симпатяги.
250
9
 
12
 
! Отговори
тя преди 2 години
А Василев и К Петков ще имате противници , защото кранчетата на държа вната хазна са сладка работа!
249
21
 
8
 
! Отговори
тя преди 2 години
Най -лосле дай Боже да се помисли за живота на хората живяли и работили цял живжт честно , а сега мизерстват, защото крадците "отгоре"са недосегаеми ! Ще гласувам за теди умни мъже , всички други ги видяхме !
248
11
 
13
 
! Отговори
Кирчо, преди 2 години
дай го най сетне тоя документ за гражданството де!Ако не ти е по джоба да прескочиш до Румъния, дай едно пълномощно и аз ще ида - на собствени разноски.Да му видим съдържанието, датата и за се кротнем най-сетне. Българи ли сме или канадци, та да ни управлява мнистър-канадец.По бенетето днес, а по битивито вчера питаха Янев в прав текст по твоя въпрос. Усуква го завалията по килифарски и си личи, че му иде да ти врътне два шам ара.кАжи си бе, Кере, кАжи си та да ти олекне!
247
16
 
3
 
! Отговори
Инженерка: преди 2 години
пЕТКОВ И вАСИЛЕВ НЯМА ДА БЪДАТ ДЕПУТАТИ, А ИСКАТ ДА СА МИНИСТРИ И НАЙ ДОБРОТО МЯСТО ЗА ТЯХ Е ИТН НЕ Е КЪСНО!
246
20
 
12
 
! Отговори
Възмездие преди 2 години
Хайде Бойко в затвора най-накрая!
245
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
175 ЧалгаритеИТН, "биха" с 50 % манипулиран вот, при ниска избирателна активност. Каква победа е това?
244
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От "Екогласвост" казват, че още преди месеци, двамата авери-министри, нещо уникално за света, са се опитвали да купят тяхната партия. А нас ни карат, да чакаме 2 дена, защото, докато са министри, не правели партии?! Егати лъжата.
243
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не стане така: "Къде е Кирчо, техните го търсят да го бият"!
242
9
 
19
 
! Отговори
Кратка победа преди 2 години
Творенията на Радев /Петков и Василев/ не се нуждаят от партия. За какво им е партия, като всички медии обслужват Радев и метежниците му. Руските шпиони така добре са ги заобиколили, че победата им, макар и кратка, е сигурна. Кратка, защото скоро феодализма в света ще изчезне завинаги.
241
8
 
14
 
! Отговори
Миро следата преди 2 години
До Киро ЛъжатаДокументът му е при председателя на СГС,който няма българско гражданство и не е имал,а каскета си трае и реве срещу неудобните.
240
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки иска да дойде нещо по-добро.А дали е така,кой ще ни каже.Аз вървя по леда и подсвирквам си даже.Единственото добро на тези двамата е ,че разровиха герб и се размириса.Но дали ще е по-добре или по-зле,ще се разбере.
239
12
 
24
 
! Отговори
Киро Лъжата преди 2 години
Кире, какво стана с гражданството, къде е документа, нали до дни щеше да го покажеш? Или и ти като Рашков дамаджаната още показваш доказателствата за подслушването? Хора, да не допуснем двамата измамници да влязат във властта!
238
7
 
17
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Киро да си отива в Уинипег, там канадският бизнес бил най-силен. Най-много възможности за далавери... А Асен да стане икономист-финансист към някоя фирма тука, както Никито Василев, той участва в 3 фирми. Където и по света да са, вкл. и тука, никой частен работодател няма да търпи мошеници и далаверджии в своя екип. За политици не стават!
237
9
 
25
 
! Отговори
двама измамници преди 2 години
Ако бяхме нормална държава , тия двамата измамници не само че нямаше да помиришат властта, ами щяха да бъдат изхвърлени или в затвора. Единият е крадец на интелектуална собственост, а другият - нарушител на конституцията. защо на никого не прави впечатление това? нима народът не осъзнава за какви хора говорим, за измамници, които утре, ако влязат във властта ще измамят и народа, ще оберат държавата. Сега подготвиха почвата, насочиха европейските средства към близки до тях фирми и само чакат да о
236
1
 
8
 
! Отговори
Bill Gates преди 2 години
Тези двамата от Харвард ги разбират нещата с финансите. Изобщо нямам никакво съмнение в качествата им. Все пак, приятелите ми от обменно бюро Никар също ги разбират не по-малко от тях. Thank you my friends for so successful business relations with your company. Have a nice holiday !
235
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-после се появиха хора, за които ще гласуваме с чиста съвест. Такова е мнението на повечето хора. Мафиотизираните гербаджии и доносниците от ДПС газ пикаят.
234
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ги е изгонил радев.това е хитър ход от тяхна страна.ако останеха служебни министри а чорапа загуби президентските избори какво става от 2 коня на земята.а така те си вярват че могат да спечелят или минимум силен резултат на парламентарните избори и при всякакъв развой на събитията остават във власта
233
11
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Поредният сух напън на петата руска колона. Никой няма да ги избере св. св. Кирил и Асений мошениците.