Петков и Василев ще участват в изборите, но без нова партия

Щели да се обградят с качествени хора
Обновена: 16 сеп 2021 18:49 | 16 сеп 2021 11:08,
304

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката и ще участват в следващите избори. Те обаче няма да имат техническа възможност да регистират своя партия, съобщи Кирил Петков пред журналисти.
Още по темата
„Времето до изборите обаче не ни позволява да регистрираме партия. Така че в момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали крайния вариант. Сигурно е, че хората, с които ще се заобиколим са с високо ниво на почтеност и имат успешно битие извън политиката", подчерта Кирил Петков и заяви, че не става въпрос за вид инженеринг.

"Няма да се заобиколим със зависими хора. Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова”, уточни Кирил Петков.

Той допълни, че съобщят формацията, с която ще се явят на вота на 14 ноември след няколко дни.

Асен Василев също потвърди, че двамата с Петков имат нужда от малко време.

"Поне още 2-3 дни двамата с Кирил Петков трябва да помислим как да се включим в политическия живот", каза той.

"Най-важното за следващия парламент е да се сглоби мнозинство, което да може да управлява", категоричен бе Василев.

Още за намеренията на двамата бивши министри вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психодесните заслужаваха да ги закрият, но сега само ще се затвърдят като кариеристи и ***/джендърки.
211
9
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Двете кукувици - Кирчо двойния и Асенчо пурека търсят гнездо да снесат яйцата. Хайде бе партийки приютете ги та да отглеждате куку-вичета.
210
3
 
3
 
! Отговори
До 224 преди 2 години
***, стига си правил сравнения на българи с никакви си чужденци! Говори за себе си, ти си предател отдавна на Българското!
209
11
 
11
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ преди 2 години
Така гласовете още повече ще се разредят, а за толкова кратко време и за 14 Ноември бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев не могат да направят собствена политическа партия. България определено има нужда от Кирил Петков и Асен Василев, такива почтени, образовани и умни хора като тях в управлението на страната са изключителна рядкост, Румен Радев също е доказан добър политик и Президент на България. Би ми се искало отново да са в управлението.
208
10
 
13
 
! Отговори
Канадеца преди 2 години
Скъпи форум-любители, искам да споделя какво ме притеснява у г-н Петков освен приликата му с Джъстин Трюдо Кой се отказва от гражданство, за да стане министър за 3 месеца? Когато жена ти, децата ти и баща ти са канадци?.. Който може да се откаже от гражданството на децата и съпругата си, какво би му попречило да го направи и от българското? Отне ми 5 години да взема канадско гражданство и се чувствам свързан с Канада. Бих ли се отказал? Веднъж предател, завинаги такъв!!
207
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двамата клоуни, слухове слухове ама на новите месии
206
5
 
11
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Или Радев ще подкрепи тая партия или тая партия ще го поведе надолу
205
9
 
19
 
! Отговори
Таралежа преди 2 години
Дядо ми казваше, че със стари керемиди нова барака не се покрива.
204
4
 
12
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
До анонимен 219: това казвам. Да се намесиш в политическия живот, за да бутнеш управляващата партия, да разбъзикаш държавата с дилетантски движения и да дадеш възможност на всякаква *** да се упражнява с държавната машина.... щом така разбираш живота така да бъде. Само не знам дали според теб резултата оправдава целта и средствата, с които е постигната. Да видим. На теб сигурно не ти е интересно, но ще стигне и до твоя зад ник.
203
14
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До 217 МОЖЕ ДА НЕ СЕ СПРАВЯТ С ПОЛИТИКАТА НО КАТО ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА С НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ НАПРАВИХА ТОВА КОЕТО НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ. ИЗБУТАХА ГЕРБ. НЕЩО КОЕТО МНОГО ХОРА ИСКАХА И ГО ПОСТИГНАХА. ТОВА Е ПО-ВАЖНО.
202
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен 199 БИ ЛИ ОБЯСНИЛ КСАК СА КОРУМПИРАНИ. ИЗПРЕВАРВАТ ЛИ БОЙКО И КОМПАНИЯ ПО КОРУПЦИЯ. МНОГО ЩЕ МИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО. КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА КОРУПЦИЯ ДАЙ.
201
8
 
9
 
! Отговори
избори преди 2 години
В бг хората на вярват на рекламите, защото много лъжат. Ейноня ден имаше реклама в Т маркет за салам Търново. Е и? Не бил дошъл. Т.е. лъжат. За тези двамата такава реклама се посипа отвсякъде, че е ясно че са измама. Но хората не вярват на реклами. Ето ваксините се пукнаха да ги рекламират и това отблъсна хората и те не щат да се ваксинират.Обаче РР може да им надпише спокойно едни 200-300 хил. гласа.
200
5
 
21
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
ИТН толкова свалиха летвата, че вече куцо, кьораво и сакато е убедено, че и то става за политиката. Ако не беше жалко можеше да е смешно.
199
11
 
18
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Ей не се нацепихте бре. Ще засмучат макс 2% от ДБ и дотам. Какво толкова направиха тез двамцата, че не разбрах. Вдигнаха цените с 7% ли? Май туй сториха само!
198
3
 
3
 
! Отговори
Падаря преди 2 години
Да се влеят в зелените и да станат председатели и без това сегашните им са слаби , мълчи от години въпреки екокатастрофите.Явно пият кафе с райбер по яхти.Зелените в цял ЕС са с дума и тежест в парламента и управлението, а нашите са заврени в трътката на Розово фламинго от Бургас
197
8
 
9
 
! Отговори
Менгеле преди 2 години
Иска ми да се да гласувам за тях, но отидат ли при жендарите и защитници на налагането на ваксините - дб, могат да забравят за моя глас!
196
7
 
6
 
! Отговори
gergi преди 2 години
До СОДОМ И ГОМОР....Забрай ББ и Цв.Цв. че и те са били пионерчета комсомолчета членове на БКП ама за тях няма кой да плати а ? Или те плащат ?
195
9
 
14
 
! Отговори
СОДОМ И ГОМОР.... преди 2 години
ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ПИОНЕРЧЕТА И КОМСОМОЛЧЕТА-СТРАШНИ КАРИЕРИСТЧЕТА........ОТ ТЯХ СЕ РОДИХА - РУМЕН РАДЕВ, СТЕФАН ЯНЕВ, МАЯ МАНОЛОВА,............................... ОБАЧЕ КИРО ПЕТКОВ И АСАН ВАСИЛЕВ..... ЩЕ ГИ НАДМИНАТ-... ТОЛКОЗ АЛЧНИ-ВЗЕХА ПАРИТЕ ОТ БАНКА ББР И ВЕЧЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ....... ИИЗРОДИ БЕЗПОДОБНИ...... КАТО РУМЕН РАДЕВ......
194
6
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Двама спасители ще засмучат некой друг глас от тук от там и пак няма да има парламент. Абре юбреее
193
5
 
9
 
! Отговори
Бунгур преди 2 години
Да отидат при Кире Либерало в Перник/ако е все още жив/, и той ще им е подари неговата партия без пари.Имаше толкова много партии на последните избори с ,,0 ,,гласа,така,че желаещи за продан на политическата сергия има бол.