Борисов: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го

Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев, каза лидерът на ГЕРБ
18 сеп 2021 12:50, Елка Василева
574
Борисов: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го
Снимка: архив, БГНЕС

Ясен е кандидатът за президент, познавате го добре. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос при посещението си на праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

Въпреки това той заяви, че няма значение към днешна дата кой е кандидатът, тъй като и другите партии нямали. "Видяхме, че няколко имена се спрегнаха, и Балтов го изчегъртаха. Все повече хора се осъзнават и виждат направеното", каза лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

"Защо излъгаха пенсионерите" попита Борисов бившия финансов министър Кирил Ананиев, който е заедно с него. И продължи с критиките си към служебното правителство.

"Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде беден и недостъпен. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца - за да ги излъжат. Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев", каза Борисов.

Той заяви, че със спирането на "Хемус" се спират и инвестициите.

"Защото "Хемус" е инвестиция в бъдещето. Рекорден срив на чуждите инвестиции отчита БНБ. При Радев. И то с 63,7% за тези няколко месеца управление", добави лидерът на ГЕРБ, като заяви, че политическата корупция по времето на Радев процъфтява.

"Да видим новото правителство какъв бюджет ще направи и откъде ще вземе 4 млрд. за пенсии. Цените растат главоломно", посочи Борисов.

Борисов попита къде е планът за възстановяване. "Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов", каза още той.

 "Хемус" я похарчиха за избори, продължи Борисов с критиката си. И заяви, че компроматните войни срещу ГЕРБ си имат отраженията в обществото, затова няма да се кандидатира на предстоящия парламентарен вот.

По думите му най-важното сега е партиите да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, която определи като "руменрадевата зима".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


574
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
428
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли Росица ще я използате бе тикво?!?!?
427
18
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ставаш все по-смешен и все по-жалък.Да можеше да се видиш отстрани,или поне в огледалото.Аааа,там не смееш,защото ще видиш Пеевски.Нали така ти казаха студентите в Лондон,затова не смееш повече да стъпиш там.
426
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да плюеш по Радев,пак ще си го изберем.Внимавай да не умреш от злоба.
425
25
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
От 15 години имам частен бизнес и никой до сега не ме е притеснявал-какви са тия измишльотини дето ги плещите бе !
424
20
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли народа си обича "диктатора" и му дава 66% рейтинг,а тебе, целия в бяло,не може да те диша?А,тикво?
423
22
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти беше 12 години диктатора,мутро.Радев не е мачкал бизнеса и не е подлагал пенсионерите на геноцид,както ти правеше.Радев не крал евросредства и нашите пари,както ти правеше.Радев не е завладял цялата държава,както ти правеше.Край!Свърши се!Никога повече няма да видиш власт!
422
11
 
22
 
! Отговори
До Боже прибири го преди 2 години
Не вярвам Борисов да влезе в затвора. Разберете ме правилно,не защото Бойко няма причини да е там,а защото ,,Гарван,гарвану око не вади" Амриканците няма да позволят техните лакеи да завършат в затвора,а както знаем България е американски протекторат! Давам стотачка на всеки,който ме опровергае!
421
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци ще каже името на кандидата си чаааак за втория тур на изборите,тъй като за пърият няма никакъв шанс.
420
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли кой да обясни на бившия пожарникар и министър председател, че вече няма думата? Не ме разбирайте погрешно обаче - пожарникар е сериозна професия, но бившия мин.-пред. е толкова пожарникар колкото аз марсианец!
419
4
 
1
 
! Отговори
А как е преди 2 години
Фамилията на Ясен....
418
2
 
6
 
! Отговори
Божеееее преди 2 години
Поправи цените, че хвърчат до Рая!
417
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой взимаше решения от джипката? Кой си сменяше мнението по 3 пъти на ден? Кой раздаваше пари от джипката и харчеше нашите пари?Ето това е истинското лице на диктaтopa!!!
416
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кристалинка, става все по-известна след скандала около нея.
415
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов през 2017 г. подал сигнал до ДАНС срещу лекари протестиращи срещу не доброто управление на Пирогов от него. Доносник с една дума, става за кандидат на герб.
414
9
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Гошо..прав си...За съжаление "СВАТОВНИЦАТА"-така наречения "Гешев" ,се прави на умрялалисица...
413
12
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Ако зависи от мен тоя тиквундер отдавна щеше да е станал булка в централния софийски затвор.
412
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 440Киро Канадеца и Асенчо Уплашения поглед, ако съберат 2% от вота требе да черпят :))) Нито са авторитети, нито са известни тук или в чужбина, нито са направили нещо за 4-те месеца като служебни министри.....един въздух под налягане са :)) Самият факт, че медиите пишат по няколко пъти за тях всекидневно, явно искат да заменят ИТН, нещо като новите юпита месии :))) Дори нямали време да направят партия, затова щяли моля ти се, да влязат в някаква формация, пълни клоуни са тез :))
411
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен 430 Щом на ГЕРБ гемията е потъваща,то тогава какъв епитет ще избереш за гемиите на Славуца,Майчето и Корнелия?Не ставай смешен,а чети вестници.Според последните проучвания на ДВЕ социологически агенции ГЕРБ пак ще е 1-та политическа сила.Ей така символично.Аз лично предпочитам крадлив,но вършещ някаква работа,управляващ,отколкото "честни" некадърници(ИТН,ИБГНИ,ДБ,БСП),които не могат да се разберат помежду си.Колко пъти ще ходим до урните,хвърляйки по 100 милиона на вятъра?
410
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави- президент, а Тошето - вице.
409
7
 
3
 
! Отговори
Кмет кметува преди 2 години
Без никакво съмнение- Кметицата на София е силният кандидат който със смелата си усмивка подсказваща колко много е съгласна че в нейно присъствие открито с преднамерена злост не се говори за чекмеджета, куфари и сандъци тя със самоковски ритъм на чуковете изковаващи тенекиените проекти без притеснение ще премине от Кмет Софийски до престола на Президент Български.