Борисов: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го

Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев, каза лидерът на ГЕРБ
18 сеп 2021 12:50, Елка Василева
574
Борисов: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го
Снимка: архив, БГНЕС

Ясен е кандидатът за президент, познавате го добре. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос при посещението си на праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

Въпреки това той заяви, че няма значение към днешна дата кой е кандидатът, тъй като и другите партии нямали. "Видяхме, че няколко имена се спрегнаха, и Балтов го изчегъртаха. Все повече хора се осъзнават и виждат направеното", каза лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

"Защо излъгаха пенсионерите" попита Борисов бившия финансов министър Кирил Ананиев, който е заедно с него. И продължи с критиките си към служебното правителство.

"Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде беден и недостъпен. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца - за да ги излъжат. Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев", каза Борисов.

Той заяви, че със спирането на "Хемус" се спират и инвестициите.

"Защото "Хемус" е инвестиция в бъдещето. Рекорден срив на чуждите инвестиции отчита БНБ. При Радев. И то с 63,7% за тези няколко месеца управление", добави лидерът на ГЕРБ, като заяви, че политическата корупция по времето на Радев процъфтява.

"Да видим новото правителство какъв бюджет ще направи и откъде ще вземе 4 млрд. за пенсии. Цените растат главоломно", посочи Борисов.

Борисов попита къде е планът за възстановяване. "Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов", каза още той.

 "Хемус" я похарчиха за избори, продължи Борисов с критиката си. И заяви, че компроматните войни срещу ГЕРБ си имат отраженията в обществото, затова няма да се кандидатира на предстоящия парламентарен вот.

По думите му най-важното сега е партиите да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, която определи като "руменрадевата зима".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


574
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е като бял ден че Радев че спечели ,но тия двамката Кирил и другия не помня как се казва ,мислят като слави че какво 30 %ли ще имат ,само ще разбият вота като вземат проценти от слави и Бойко и ще стане същото като сега )
407
5
 
9
 
! Отговори
Бай Ман преди 2 години
Ще сложат Фандъкова за президент, защото "оправи" София, сега иска да "оправи" България.
406
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ли е този кандидат Бокич, щом всички го знаем, кажи де, да се посмеем малко :))
405
6
 
3
 
! Отговори
Номер2 преди 2 години
Цецка Цачева на поправителен!🤮
404
8
 
0
 
! Отговори
я не ми се кахъри преди 2 години
Казване на истината се установява единственно от слушателите. Скромно, твърде скромно е кандидат депутатско-президенското поведение на шафиоро одкъде Фродо, Силна страница беше броят, дължината и дебелината на бялите лентички които в свободното си време нашио Боре е рязъл с ножица пред свидетели. успех, победа и възход! Това трябва да е оптимистичниат лозунг на Партията, Лидерът и Апощулите/лките в борбата за ръководната роля на ГЕРБ в нашия вчерашен, днешен и утрешен живот. Вива ГЕРБ
403
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз залагам на Лъчо мозъка.Може и Барни Ръбъл.
402
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз си искам Цуцка или Цвета.Други не признавам.
401
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига им да изкарат някой който изглежда добре и говори прилично и ще спечелят изборите. Народа вече не се нагледа на простотия, поне така си мисля.
400
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 425Стъки няма 40, според конституцията не може да стане президент :)) Иначе бих искал Стъкито да се изправи на избори срещу Радев, ще бъде голем резил за него.....хахахаха :)
399
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много интересно кой ли ще има смелостта да се качи на потъващата гемия на Бойко.Щом и плевнята му е бил шута работата е ясна,требе кандидата да е некой много,много алчен профан.
398
1
 
6
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Кой е Гудо...
397
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек с 15% рейтинг плюе по друг с 65% рейтинг.Познайте кой кой е.
396
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
венци....глyпaв си като стопанска кoэа
395
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на 100% че кандидата на герб ще е Стъки.Ама що го крият не знам.
394
6
 
0
 
! Отговори
хормоналната терапия преди 2 години
Ясно жертваха кариерата на д-р Болтов-Гайката за да го унищожат на изборите както нахендриха Цачолина Цачолинская- в борбата за златните медали по художествена гимнастика защото по погрешка я наливали с хормони за мъжки щангисти
393
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ясен ЯсеновКой е тоз, някакъв авторитет ли е ? Питам само :)
392
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
И кво эначение има кой е кандидата на ГЕРБ ? Който иска смяна на преэидента, то не му трябва име щото върви эаедно с ПГ
391
1
 
1
 
! Отговори
Ясен Ясенов преди 2 години
Е кандидата срещу Овчаругата.
390
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 416Слави изпадна в немилост пред Боко, никой работодател не искаше да плаща за реклами у кабеларката му :) Затова реши да влезе в политиката, все пак има популярност, но целта му е да бъде опозиция не управляващ :)) Само дето си вкара автогол с това, щото хората хептен го разбраха него и сценаристите му какво представляват, тоест селски пръ чове :))
389
5
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
бре,пустата му Тиква!..Начи "кандидата на гроп бил ясен",обаче умира от страх да спомене името му още от сега!..Защо бре?...Ех,мутро,мутро!...И ако не избълваш суперпростащинитеси срещу ПРЕЗИДЕНТА Радев,сигурно ще ти се пръсне дебелото черво...Няма вече кой да му се връзва на помиярскатазлоба!!!!..Разбира се,освен "Четиридесетте разбойника",които цоцаха "като за световно" покрай него..Но яслата им опустя..И са бесни,бесни,бесни...