Джамбазки: Време е да спрат да си играят на изчегъртване

"В НС някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин"
Обновена: 18 сеп 2021 14:28 | 18 сеп 2021 12:01, Елка Василева
62
Джамбазки: Време е да спрат да си играят на изчегъртване
Снимка: архив, БГНЕС

Безпокои ме картината в магазините и бензиностанции, защото “изчегъртването” завърши с рязкото повишаване на цените на тока - най-скъпия в Европа, на горивата, на основни хранителни стоки. Безпокои ме, че в Народното събрание някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин. Това каза пред БНТ евродепутатът Ангел Джамбазки - заместник-председател на ВМРО.

“Подобен език Народното събрание не помни от годините около 19-майския преврат. Не знам дали това “забавление” може да компенсира огромния скок на цените в бита”, продължи той и призова: “Време е да спрат да си играят на изчегъртвания и да започнат да работят.”

Според него е задължително да се наложи мораториум върху износа на електроенергия, да се премахне “безсмислената” КЕВР и всичките енергомощности да заработят на пълни обороти, за да се овладее ескалацията в цената на тока.

На въпрос дали е възможно ваксинирането да стане задължително в ЕС Джамбазки подчерта, че не е привърженик на задължителното ваксиниране, но е категоричен, че трябва да се доверим на медицината и лекарите.

“Факт е, че трябва да има една по-спокойна и разумна информация и спокойно насърчаване на хората да пазят своето здраве”, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А къде са Скатаджията и Атака у бат ака :)))
44
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Какво значи ВМРО ? :)))
43
2
 
6
 
! Отговори
22 преди 2 години
Прав е - "В НС някакви хора се обиждат по най-каруцарски, безобразен начин". И това ми е неприятно и на мен. Лошо е, че тези си ги е избрал народа - гласувалите със съдейстието на тези, които решиха , че гласуването не им е приоритет, И този манталитет на нашите "избранници" гради имиджа на България пред света.
42
6
 
12
 
! Отговори
жАмбАски... преди 2 години
ОЩЕ ЕДИН БOKЛУK "на ХОРИЗОНТА"!!!
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подобен език Народното събрание не помни от годините около 19-майския преврат.-Каза Джамбазки, депутатът който показв среден пръст и хвърля пиратки по хората.
40
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А рано е да се спира. Изчегъртаха Хемус. Сега май следва здравеопазването. После закриваме съдебната система и така.
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки - кандидатът на ВМРО за постове, които от начало е ясно , че няма шанс. Беше какдидат за кмет, сега ще е кандидатът им за президент.
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти беше????
37
4
 
17
 
! Отговори
Кога? преди 2 години
Това след като се напи и качи да кара колата или след това го каза. Алкохолик,пироман.
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимна преди 2 години
Време е да спреш да си показваш мутрата и да се скриеш
35
7
 
18
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Ами жамбаски за да е скъп тока това го направихте вие и гербаджиите като се вързахте за гръцката енергиина борса като лапнахте процента евро
34
9
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тоя очилат плъх нали го осъдиха за шофиране пиян... Защо е на свобода :)))
33
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жамбаски да си гледа еврогеовете в Европарламента. Еврогеовете от патриотите не ги искат в БГ.
32
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След военния преврат много партии няма да бъдат разрешени ,ако са били лобисти на Доган и мафията.Вмро също е в списъка.Нищо ново.Вмро вече са били разпускани.
31
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамби, я кажи колко български паспорта сте продали и по колко? Говори се, че имаш огромен апартамент в центъра на Париж. Вярно ли е? Купувате ли *** гласове, докато заклеймявате търговците? А Слабаков да не се преуморява от работа в Брюксел, че никой нито го чува , нито го вижда от години, но голямата заплата си върви...Има слухове, но има иистина. Коя е тя? Лошото е, че хората ви вярваха някога, но вашата дружина начело с Шкембе войвода предаде четата.
30
1
 
5
 
! Отговори
сс преди 2 години
Aaaa....още може
29
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРУП НА ДЖУДЖЕ НЕВРАСТЕНИК ПАК ПИСУКА
28
6
 
25
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Сбогом, сбогом, сбогом.
27
9
 
21
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Така е, Геле. Обаче питай лидера си Каракачанов( агент Иван) кой му натисна копчето и изключи ВМРО от политиката и парламента, оставяйки ГЕРБ сами сред га.ди.нките в НС. Айде, ГЕРБ ще си преживеят катарзиса и ще се освободят от корупмпетата, ами вие, дето се правите на честни калугерки, неучаствали във властта? Кой ще ви повярва и кой ще гласува за вас?
26
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От всички партии, само БСП не работят със закулисието и се държат нормално в парламента с всички партии и говорят за проблемите на хората и държавата, като отговорни политици, Дончева също се държи много добре, останалите не могат да си разделят кокала, Слави не трябваше да отказва на БСП да съставят правителство, но явно той просто не иска да управлява, а защити статуквото и пак се връщат в задънена улица.Джамбазки,да пусна ли кадрите,където от ВМРО казахте - "никога няма да се обединим с ГЕРБ"