Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети

ПП ще ще подпише споразумение с ДБ и ИБГНИ
26 сеп 2021 15:35, Нели Христова
199
Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети
Снимка: БГНЕС

„Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път. С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети. Не сме президентска партия, но подкрепяме президента, защото имаше куража да даде на едни млади хора пълна свобода да действат. Това каза Кирил Петков, лидер на „Продължаваме промяната“ (ПП) пред БНР.

Той е категоричен, че сами финансират проекта си и избират „човек по човек, за да няма пробив“.

„За нас главната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока. За нас не е важно откъде са тези депутати. Вярваме, че оставащите дни до изборите ще бъдат използвани не само за кампания, но и за преговори. Готови сме на разговори и с ИТН. Има хора в БСП, с които бихме говорили. Имаме ужасно тежки изисквания към ДПС и ГЕРБ. ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, които са се случвали през изминалите години. Искаме да вкараме нова култура в политиката, където се говори на принципи и действия, а не на маркетинг и брандове на партии. За ДПС - докато не кажат „Пеевски не случайно е сложен в списъка „Магнитски“, и ние се отричаме от всичко, което е направил“, това са първи стъпки, преди въобще да започнем разговори”, коментира още Петков.

Той беше категоричен, че ПП ще защитава изцяло и само българските интереси, а „ако те съвпадат с някои от големите сили, още по-добре”.

„Продължаваме Промяната” ще подпише споразумение с ДБ и ИБГНИ

„Най-доброто за целите Балкани е да сме част от Европейския съюз. Всички на Балканите трябва да кажем, че границите ни трябва да бъдат отворени за търговия, за икономическо развитие. Казвайки това, не можем да игнорираме факти, които трябва да бъдат преодолени, като това, че българското малцинство в Македония трябва да има защитени права. Това е въпрос на бърз диалог, на добре сформирани работни групи и обща цел, че просперитетът на Балканите зависи от максимално отворените възможности за правене на икономически връзки и търговия”, добави Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
12
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
Щял да продължи с ефтанизирането....ше ме фанеш за дедовия! Бегай у пъкаля!
140
2
 
18
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен 149 Много по-здравословно е като гледаш обществени въпроси да не гледаш до носа си - там няма да намериш отговорите със сигурност! Бойко няма вълшебна пръчица да оправи разрухата след прехода към пазарна икономика на БСП,но ни изведе от стрелбата по улицата до чакалнята на еврозоната и точно тогава БСП отново се разсмърдя с измислени протести /защото нямаха защо да протестират-всичко беше фалш/ и атака на властта с манипулации и лъжи. Истинските виновници за всичко лошо днес са БСП
139
13
 
4
 
! Отговори
до ему преди 2 години
Емууу добави, че Кирчо е предизвикал Първата и Втората световна война. Вярно, има документи за това. У Томата Биков са ако на мен не вярваш питай го.
138
1
 
18
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Пълна свобада ви е дал президента и ще краднете интелигентно, но този път и аз ще изляза на улицата. Писнахте ми вече. Нали един дядо "АМЕРИКАНЕЦ" - по твой думи - ти дал 5 милиона да купиш земя на околовръстното през 2016г. Ще намеря такъв и аз...само че още е в ДУБАЙ. ПОЗДРАВИ
137
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През оная ми работа канадец ли или не. Боко като беше българи защо бяхме 12 години най-бедни в Европа? Браво на интелегентния пич. За него сме цялата пригада.
136
21
 
10
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Брей, много гроболяк се е събрал тук. Направо се чудя как Шопара от Банкя е взел само 20 % от 25% имащите право на глас, гласували на последните избори!!Не разбирам какъв ви е проблема дали Киро е канадски или китайски гражданин - нали няма да гласувате за него? За останалите глупости и обиди - тези дето ще го подкрепим не ни пука. То нашия парламент се напълни при ГРОБ с крадливи *** и нагли ***-та , много по-зле не може да стане.
135
5
 
25
 
! Отговори
Мут Лабен преди 2 години
Какво се случва с бележката за канадското гражданство? Ще я видим ли? Кога?
134
3
 
30
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Днес ти излезе фалшивата диплома утре нещо от бизнеса, а АСЕН направил като АСАН ---направо гепил и продал..... Сега щял да съди Тошко Йорданов.... обидил го на крадец....ха ха ха .
133
1
 
19
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До АсанКиро бригадиро и Асан бирника :))) --- По-рано тоя беше Киро язовиро, сега па бригадир станал, абе момчето е многофункционално!
132
5
 
25
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Кирчо разби работещта банка,одобрена от ЕЦБ за основен двигател на БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА.... Назначи свои авери в УС ББР .... Тази банка за всяко действие си има определен лимит.... и не може нито големикредити да дава,нито малки на губещи фирми.... Ах Кирчо как ги забаламоса хората които не са учили икономика. Браво.
131
1
 
18
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
"За нас не е важно откъде са тези депутати." Ами Киро и Асан като докарат още 99 от Канада и ето ги 121 дупетати....
130
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България никога няма да се оправи, заради такива "месии и спасители"... И най-вече, заради опростаченото в голямата си част население,което се мята, като удавник хванал се за сламката, че тия тарикати ще им оправят доходите...
129
0
 
13
 
! Отговори
Киро преди 2 години
земете преименувайте волт на киловолт ко си играйте на дребно, все пак с *** ще праите дослук
128
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро и Хасан далаверите, Милен Велчев и Никито Василев на днешното време! След 2 г мултимилионери на гърба но овцете! Кой нормален ще се откаже от канадско гражданство за 2000? заплата....хахаха
127
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кире , Асан да обясни защо покри 30 чиновници от министерство на финансите, които с фиктивни конкурси са си повишавали заплатите? Защо покри сигнала? Е така Гешев да ви покрива ваще! Един дол дренки сте - далавераджии
126
4
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Киро бригадиро и Асан бирника :)))
125
5
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ало,поредният кандидат за слава и народна любов!Кога ще ходиш до Букурещ,та да покажеш на любопитните заветната справка,че вече си само български гражданин?Можем да те закараме ако нямаш превоз.Иначе много сладко приказваш,лъжеш-мижеш.
124
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
133 С което привлече за "инвеститор", свой приятел. Наградата за това се нарича комисионна, с 6 нули и се дава, на специална сметка.
123
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Киро мокрите сънища. Кой още ще си прави експерименти, в държавата, на наш гръб?
122
4
 
19
 
! Отговори
дела и документи преди 2 години
кире, с дела , ама и с документи . популизма народ не храни . а щом на изборите ше подкрепяте фигуранта си ни ясен .