Радев зове Борисов да се изправи срещу него на изборите за президент

Крайно време било да спре да се крие зад партията си като щит
622
Радев зове Борисов да се изправи срещу него на изборите за президент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Време е Бойко Борисов да спре да използва партията си като щит и да защити честта й като се кандидатира за президент, призова президентът Румен Радев.

„Мисля, че е редно той да е кандидатът за президент на ГЕРБ“, допълни държавният глава.

"След всички изговорени приказки и предизвикателства това е логичният изход", каза той.

Още по темата

Радев каза, че разчита на подкрепата за кандидатурата си за втори мандата на „Дондуков“ 2 на гражданите, които искат промяна и България да бъде нормална, демократична и свободна държава.

Според него служебният министър на енергетиката въвежда ред в хаоса в енергетиката, обезврежда мините на предното управление, премахват се олигархичните зависимости.

„Има още много работа, но първите резултати весе са налице. Цените на тока са едни от най-ниските трета седмица в Европа и това се дължи на работата на служебния министър“, посочи Радев.

Относно обвиненията, че е имало натиск от страна на полицията на предишната предизборна кампания,  Радев отсече, че не се меси в работата на нито един министър.

„Очаквам МВР и службите да продължат да работят решително и да защитят честността на предстоящите избори. Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава, странно е, че някои партии упорито се идентифицират с него“, коментира държавният глава.

Президентът потвърди, че Кристалина Георгиева е била на среща в Президентството за световните тенденции на икономиката и развитието на инфлацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


622
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
3
 
21
 
! Отговори
през 80 те преди 2 години
До Роко2През комунизма АЕЦ работеше наа макс,ТЕЦ овете на бъглища на макс и тока се изнасяше за валута и стояхме на тъмно и стодено под режим на тока -стандарт-постоянен режим
382
4
 
18
 
! Отговори
Роко2 преди 2 години
По стар комунистически обичай тока се изнася (ама тоя път от части фирми) ,а на народа и бизнеса брадва в сметките-двойна цена за ток за бизнеса (при договори за износ на стоката с цена определена за стари цени на тока).Бойко щеше да ни направи газов хъп ама нале сте много умни и честни ей на...
381
26
 
10
 
! Отговори
Pi ar Tsura преди 2 години
Оялият се няма никакъв шанс срещу ген. Радев ;)
380
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберастите наистина са толкова тъ.пи, че не схващат бъзика на Радев, а скачат като мухи на л.. мед. Толупът си ги направи по образ и подобие.
379
9
 
26
 
! Отговори
ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ преди 2 години
..РАДЕВ:.. 1. КОЯ Е ТВОЯТА ПРАРОДИНА??.... 2.КОЯ Е ТВОЯТА ПАРТИЯ..?...... 3.КОИ СА ТВОИТЕ ФИНАНСИРАЩИ ТЕ ОЛИГАРСИ... 4.ЗА КОЕ ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ РАБОТИШ-КГБ/ЦРУ..?..................ОБРЕМЕНЕН СИ, РАДЕВ...!!......... С АНТИБЪЛГАРСКИ СПЕРМАТОЗОИДИ..!!!
378
1
 
13
 
! Отговори
АБВ преди 2 години
До Христо ХристовТия АБВ едва минаха 1% на последните избори-само членовете и родата са гласували ... реката е пресъхнала
377
5
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Пияница мистик === Не става дрогарю, не става :))) Няма как да пишеш от мое име, за да защитаваш Фигуранта на Черепа
376
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов и Радев са като Моцарт и Салиери. Единият, въпреки всичките му кусури, с природен талант за държавник, вторият образован, с протекции, но завистлив посредствен интригант.
375
21
 
11
 
! Отговори
Пияница мистик преди 2 години
Прав е Президента Радев, защо този не се изправи срещу него на изборите, нали все Радев му е трън в очите?? Борисов е смешен , но НАГЪЛ Фигурант, който единствено може да краде чрез поставените от него фирми за асфалтиране! Много му отива ФИГУРАНТ , защото никога не е управлявал, а е изпълнявал нарежданията на Меркел и американското посолство!
374
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е не! Стига с тая простотия. Цялата държава стана заложник на личната дразга между ББ и РР. Писна ни. Предлагам да застанете на жълтите павета, да свалите гащите и да си ги измерите на живо, в ефир, пред целокупния български народ.
373
8
 
16
 
! Отговори
Независимия преди 2 години
Сякаш не знаем ,че беше издигнат от БСП и с гласовете на ДПС за първия мандат...А опонента му беше толкова зле-Цецка Цачева, че тогава не можеше да бъде избрана даже за селски кмет. Да България да издигнат Петър Стоянов или Надежда Михайлова .
372
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя МАЗНИК го е страх да се изправи срещу Президента Радев!! Ще издигне някоя седесарска крадлива гнидда, за да го защитава и да натиска държавата надолу, иначе започват делата срещу чекмеджето!!
371
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ченгетата ще направят ГОЛЯМ ИЗБОРЕН фарс!Всичко е в тях,те ИЗБИРАТ фи.мите със софтуера,няма да има съпоставяне на отпадъците с протоколите-всичко на юнашко доверие-!СТАВА ПРЕЗИДЕНТ!ПОЧТЕНИТЕ ВЗЕМАТ ВЛАСТТА !МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК /според откраднатите съдружници/ ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИЦИ 6 МЕСЕЦЙ НЕ ВНЕСОХА ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ 4 МЕСЕЦА БЮДЖЕТА БЕШЕ ТУКА ИМА ТУКА НЕМА ИМА НЕМА!ХАРВАРДСА МУ РАБОТА!ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО И ТОДИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ АКО БОЙ!ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОН ГЛАДНИ,БОЛНИ
370
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Немците сега гласуват, Меркел - тая еманципирана , е вече вън от политиката, няма да е по - различно с нейния политически подмазвач и ухажор - Боко!
369
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След тази гавра, банкянския толуп няма да излезе поне една седмица от бърлогата. Няма какво да каже, тотален бъзик. Браво на Радев
368
32
 
5
 
! Отговори
До Реалист преди 2 години
***, не Българския президент Радев, а твоя Боко ограби и съсипа България!
367
23
 
5
 
! Отговори
джо преди 2 години
До анонимен 403. Стига празни приказки. Нека Баце Чекмедже воевода да се кандидатира, пък после да говорим. Аман от *** и разни бити каки. Нали е МЕН?
366
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да мълчат и да крият своя кандидат - президент, българите едва ли ще го изберат, ГЕРБ - СДС не са различни по разрушителна политика от Костовото СДС.
365
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите направо да се обединяват с агите и да си издигат заедно Ореха. Така ще е най-честно, нали са си първи дружки в краденето, пък и няма да му берат срамотиите като се
364
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато закриляше ОЛИГАРСИ КАТО БОБОКОВИ, КОИТО НАПЪЛНИХА БЪЛГАРИЯ С ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ, ЗАРОВЕНИ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА,КОГАТО ИМ ПОДГОТВЯШ БИЗНЕС ЗАД ГРАНИЦА С ТВОЙТЕ ПОСЛАННИЦИ,КОГОТО ЧЕРНОВИТЕ НА СЪДЕБНИТЕ РЕШЕНИЯ СА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЗА СЪГЛАСУВАНЕ!ДАЛИ ИВА ПЛОКОПИЕВ ,БАНЕВИ,МИНЬО И.Т.Н. НЯМА ДА СЕ ОТПЛАТЯТ АКО ЗАКРИЯТ СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА И ДЕЛАТА ПРОПАДНАТ,А ЧЕРЕПА СЕ ВЪРНЕ И ЦВ.ВАСИЛЕВ И ВСИЧКИ ЗАПОРИ ОТПАДНАТ? ВЯРНО ТОЙ НЯМА ДА ПРЕДАДЕ ЛЕВИТЕ!ОЛИГАРСИТЕ СА ОТ БКП!