Радев зове Борисов да се изправи срещу него на изборите за президент

Крайно време било да спре да се крие зад партията си като щит
622
Радев зове Борисов да се изправи срещу него на изборите за президент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Време е Бойко Борисов да спре да използва партията си като щит и да защити честта й като се кандидатира за президент, призова президентът Румен Радев.

„Мисля, че е редно той да е кандидатът за президент на ГЕРБ“, допълни държавният глава.

"След всички изговорени приказки и предизвикателства това е логичният изход", каза той.

Още по темата

Радев каза, че разчита на подкрепата за кандидатурата си за втори мандата на „Дондуков“ 2 на гражданите, които искат промяна и България да бъде нормална, демократична и свободна държава.

Според него служебният министър на енергетиката въвежда ред в хаоса в енергетиката, обезврежда мините на предното управление, премахват се олигархичните зависимости.

„Има още много работа, но първите резултати весе са налице. Цените на тока са едни от най-ниските трета седмица в Европа и това се дължи на работата на служебния министър“, посочи Радев.

Относно обвиненията, че е имало натиск от страна на полицията на предишната предизборна кампания,  Радев отсече, че не се меси в работата на нито един министър.

„Очаквам МВР и службите да продължат да работят решително и да защитят честността на предстоящите избори. Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава, странно е, че някои партии упорито се идентифицират с него“, коментира държавният глава.

Президентът потвърди, че Кристалина Георгиева е била на среща в Президентството за световните тенденции на икономиката и развитието на инфлацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


622
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РазБойника разБойко единствено е силен и нагъл на бедния окраден народ, иначе е пълна страхлива !! Разбира се, че го е страх от Радев в директна надпревара, защото го е страх, че народа още помни чекмеджетата с евраци и кюлчета!!
362
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев ще бъде отново Президент на Република България, за разлика от другите кандидати, г- н Радев има натрупан опит, визия, престижно образование, почтено и сериозно към политиката и народа поведение, умее да говори сериозно и прилично. Не така обаче е Бойко Борисов, известен освен с грубо и просташко публично поведение, но и с това, че е довел България до финансова, икономична, демографска катастрофа. ГЕРБ допоследно мълчат за своя кандидат - президент, но и това няма да е тяхна полза
361
13
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
РазБойко не е глупав, няма да си позволи още едно унижение тази година
360
9
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев,а ние,не харесващи теб,те призоваваме изобщо да НЕ се кандидатираш за втори мандат.Ти си срам и позор за президентската институция и ще бъдеш запомнен единствено с юмрука си,който раздели нацията.А уж по Конституцията би трябвало да олицетворяваш нейното единството.
359
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се е надул само! Огромна намръщена надута фигура, която се носи като балон над хората. Знаем кой я напомпа да стигне до тези размери. Но има реални надежди скоро да се пръсне от собственото си несъразмерно надуване.
358
7
 
24
 
! Отговори
das преди 2 години
Този колко е долен .......
357
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
:))) ей тоя Боко вече на тотален подбив го взимат.На мен ми е много интересно кой толкова крие и не ще да поаже, общо взето от към хора Боко е толкова зле, че очаквам Барни Ръбъл да се появи. Капацитетен, ентелектуален и патреот в едно.
356
5
 
33
 
! Отговори
истина преди 2 години
Не е умно Радев да иска Бойко за противник на президентските избори. Радев е от Б група. Все едно селски отбор да иска мач за купата с ЦСКА. Равностоен противник на Радев е кандидат от ранга на Митьо пищова или Йоло Денев.
355
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВ, ако ДПС НЕ БЯХА НАКАРАЛИ ПОД СТРОЙ ТЕХНИТЕ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ ТИ ДУШО ПЛОДАЖНА ЩЕШЕ ДА САДЕШ БОСТАН НА СЕЛО,А ДЕСА НЯМАШЕ ДА Я ОМЪЖИ БСП ЗА ДВА ДНИ ,САМО И САМО ДА ТЕ ПРЕДСТАВЯТ СЕМЕЕН И СТАБИЛЕН, ЕЕЕЕ ЖЕНЕН ОТ ВЧЕРА ЗАРАДИ ИМИДЖА!Колко си безстрашен ПОМНИМ КАК КЛЕПАШЕ УШИ КОГАНО ЙОТОВА КАЗА,ЧЕ ЩЕ ТЕ СЛЕДИ ИЗКЪСО! ХАЙДЕ ЖЕНЕНО ЮНАЧЕ,ПЪЧИ СЕ КАТО ПЕТЕЛ НА СЕЛСКО БУНИЩЕ
354
3
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ ЗОВЕ РАДЕВ. преди 2 години
ДА КАЖЕ КОЯ Е НЕГОВАТА ПАРТИЯ..... ИСКА ДА УПРАВЛЯВА БЮДЖЕТА, БЕЗ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ....... МНОГО ПОДЛО, РАДЕВ........ КОЯ Е ТВОЯТА ПАРТИЯ..??...... НЕ МОЖЕ 2 ГОДИНИ ДА ИЗТОЧВА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, БЕЗ ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТ.... МНОГО ПОДЛО.........
353
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ЧУДЯ ТИ СЕ ЗАЩО ИЗОБЩО ГО КОМЕНТИРАШ И СЛИЗАШ ДО НИВОТО МУ.ИЗБОРИТЕ ЩЕ КАЖАТ КАКВОТО ЩЕ СТАВА.ДО ТОГАВА СИ ТРАЙКАЙТЕ.
352
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ааа, че от какъв зор? Да изчакаме донякога Радев да се кандидатира като партиен лидер,тогава ще лъсне като ду.*** на месечина.Ето на, певачката Луна се кандидатирала също за президент??? Досега кандидати бяха само магарета, а вече и магарици...
351
4
 
32
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Борисов го било "страх" от Радев? Много с забавни фигурантските *** ! Човекът ,когото Черепът нарича обикновен "Фигурант", бил страшен? Борисов се е изправял срещу почти всички световни политици , а виждаш ли един Фелдфебел, който дори и нашите олигарси го отсвирват, бил "страшен"?
350
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не дърпай дявола за опашката.Според мен Борисов ще вземе надмощие над Радев.Но Радев е ербап ,защото знае ,че Бойко няма да се кандидатира за президент.Лично тези политици не ми се нравят,но с това разполагаме.
349
3
 
17
 
! Отговори
ivo преди 2 години
Иска пак Цецка .....Фаталната грешка на Б.Борисов.
348
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОЙКО Е С ЗАЕШКО СЪРЦЕ
347
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-унизително ще е да издигнат Деса тежката артилерия и тя да бие Радев. Не бих се учудил, като се има в предвид колко е Ентелегентен българският избирател, който 12 години си преизбира отново и отново партията ГЕРп, която нарочно го държи на дъното на ЕС по доходи! Но това не е проблем за българина, ти го биеш, той ти се кланя и ти робува! Хахахаха
346
21
 
5
 
! Отговори
Малииии преди 2 години
Ако Борисов изпълни обещанието си, което сигурно е забравил, казано в ефир по всички телевизии, че на тези президентски избори ще се кандидатира, ще бъде нокаутиран фатално и необратимо. А и крайно време му е да се отдаде на гледане на внуци, че знаеш ли след 1-2г дали няма да се налага майка им да ги води при него... в Централния Софийски затвор.
345
4
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев, ти наруши конституцията, ти си НЕПОЧТЕН, ти не можеш да казваш кой да се кандидатира за президент! Ти си едно СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛО В ПОЛИТИКАТА НЕДОРАЗУМЕНИЕ!
344
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като типична мутра Чекмеджан е ербап, когато действа от позиция на силата. Когато срещу него се изправи силна фигура се посира и се скрива в дупката. Превъзнасят го клиентелистите, които бозаха покрай него от обществени поръчки и бордове, но виждат края и злобеят. Остана само милиционерския каскет да му пази гърбината, но и той скоро ще се оттече