Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Моделът "Борисов" бил строителство, а "Радев" - намаляване на инвестициите
Обновена: 2 окт 2021 12:40 | 2 окт 2021 12:10, Петя Славова
448
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее
Снимка: БГНЕС

"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа - който оцелее, оцелее" заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори - ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

"Да си избере една партия", поръча Борисов Според него, моделът "Радев" бил намаляване на чуждестранните инвестиции. "Забравихме какво е еврозона", категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е така, народа сам се е изоставил в умственото си развитие, и да си мре.
265
14
 
30
 
! Отговори
absurd преди 2 години
Тиква ти си за затвора,на какво се надяваш
264
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тулупов, защо пак не се скрие?
263
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека си поговорим за "строежите" на тиквата - на една нормална магистрала, катастрофите са със 60% по-малко. По магистралите на тиквата катастрофите са с 60% повече. Дефектен асфалт, калпаво изпълнение, сгрешени маркировки, липсващи мантинели, липсващи заграждения, вълни по асфалта - всичко това убива.
262
17
 
11
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
Да си *** на Грипена,да висиш по цял ден м,ди под всеки пост за Борисов,трябва да си едно към едно като своя кумир,крадец,измамник,корумпе до мозъка на костите,прелюбодеец и най вече гьо н су рат!!Да се опиташ за три дена да напазаруваш изтребители за 2 милиарда,като преди това сделката е била обсъждана поне 10 години в три народни събрания,а ти ей тъй с едно обаждане до служебният ти премиер и коня в ряката!И не си ти корупционерът,нее никак не си!!Борисов е светец на фонът на рузкия аватар!!
261
9
 
21
 
! Отговори
absurd преди 2 години
Кабинетът ви спря кранчетата,затуй ревете
260
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е милиционер. Бивш.
259
8
 
12
 
! Отговори
Падаря преди 2 години
За кораба:Бойко щеше да звънне на Ердо:- Комши я си пребери гемията, че иначе ще я праим за скраб ,а и не ми влияе добре на имиджа..Ердо ще звънне на собственика и ще му каже "приятел дължиш 5 милиона за операцията". И проблема щеше да се реши за макс 48 часа. Ама сегашните умни и много горди ,от Норвегия и Холандия кораби ще чакат (виж картата през Испания и Босфора ще идват).Политиката в днешно време е силова другото е за балъци дето си мислят ,че ще дойде св.Георги на бел кон
258
9
 
13
 
! Отговори
Васко преди 2 години
За кораба иначе е прав. При него нямаше да се седи със седмици
257
24
 
13
 
! Отговори
РАДЕВ, ВЪН..!! преди 2 години
ЛИСТА СЕ ОБЪРНА...... РАДЕВ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИТЕ, БСП, ДБ, ИТН....... ГЛЕДА САМО ЛИЧНАТА СИ КАРИЕРА, А НАС НИ ХВЪРЛИ НА РУСИ И ЧЕРНИ..... РАДЕВ, ВЪН..!!
256
7
 
12
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 години
Направо се чудя къде да си изхарча пенсията ! В магазина за едно левче , или да си платя първа вноска, на разсрочено платен ток ! Нищо от това не е резултат от последните 6 месеца политика ..
255
13
 
6
 
! Отговори
Умен и красив преди 2 години
Е , сегашния примиер много умен ,много културен само опери слуша ама не знае още как се казва плана за възтановяване на ЕС .Днес по обедните новини по БНТ го питат кога ще подават докумени он не знае още как се казва плана точно.... След изборите виждам нова Тройна коалиция .БСП уж заедно с Продължаваме промяната подкрепят Радев ,ама им организираха компромат( искали да ги купуват) заедно с коалиционния партньор от Екогалстност (няква "семейна" партийка дето от 1989г никой не я е чувал )
254
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таназъ войвода е по сидерен от Сидер войвода!
253
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кабинетът изостави Народа; Борето - Кабинета; а Тансъко - Университето
252
36
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е съвсем точен! Второто служ. правителство няма никакъв капацитет за управление! Радев нищо не разбира от икономика, но дава мъдри съвети. Пълно безхаберие!
251
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Mi da sabora 4etnicite i da trygva sa bori... ko 6a go 4akame.
250
1
 
12
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
Психолозите са в шок.За пръв път развитието на психологическо заболяване може да се проследи във Фейсбук и медиите. И не за пръв път предизборната битка се води между групички, жадни да усвояват евросредства и средствата от бюджета. Въпросът без отговор е докога ще търпим да крадат данъците ни.Май решението е от 30%, сивия сектор да стане 100%.
249
7
 
27
 
! Отговори
Голям смях преди 2 години
Ми да пратим Боко в прародината на Мустафа Карадайъ, нали са приятели с Ердоганчо?То е ясно, че ГЕРБ играе с ДПС и по свирката на ДПС.
248
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 275 - То па щот наште и те са едни убави орааааа ...
247
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Борисов ваксините бяха осигурени, а ваксинацията беше достигнала 28-30 000 човека на ден. При Радев - 10-12 000. Факти.