Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Моделът "Борисов" бил строителство, а "Радев" - намаляване на инвестициите
Обновена: 2 окт 2021 12:40 | 2 окт 2021 12:10, Петя Славова
448
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее
Снимка: БГНЕС

"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа - който оцелее, оцелее" заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори - ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

"Да си избере една партия", поръча Борисов Според него, моделът "Радев" бил намаляване на чуждестранните инвестиции. "Забравихме какво е еврозона", категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което ГЕРБ построиха зс 12 години, дъжда го отнесе за една нощ. Качество гарантирано от ГPOБ!
285
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов както винаги е прав в оценките! Тъпчеме на място от шест месеца!
284
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При ГЕРБ, понеже много добре се грижиха за народа 1 милион напуснаха България. Като видя каква ни администрацията, здравеопазването, образованието, правосъдието и си викам, що и аз не избягах някъде. Ще почакам още малко и аз хващам пътя.
283
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Бойко!
282
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
магистралите ги построиха европейците , тоя заедно с приятеля му пеевски само си разпределяха фирмите създадени единствено за усвояване европарите
281
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
преди 12години когато доведе *** си в София оревахте въртълъка да се освободят служебните апартаменти на депутатите. днес какво се случва, изкупихте ли ги. требе да ги освободите за новите депутати.
280
1
 
11
 
! Отговори
мишо преди 2 години
ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИПСА НА СПРАВЕДЛИВОСТ
279
17
 
35
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Борисов сам си хвали модела. Какво построи бе, Тикво банкянска ? Магистралата Хемус я започна другаря ти Тодор Живков през далечната 1974 г. Ти за 12 г. управление само до Ябланица ли стигна ? Видяхме ти и модела, че и моделките ти видяхме. Време е за другите модели и моделки !
278
1
 
9
 
! Отговори
сам го каза преди 2 години
До: номер 314 Така е - пpocтотии са! Но мyтрите са такива, какво очакваш от тях?
277
3
 
8
 
! Отговори
жена преди 2 години
А защо да не те управляват жени, умнико? Примери колкото искате! То мъжете вече ви видяхме! Стига сте плюли жените, фанатизирани .........!!!!!!!!!!!
276
9
 
23
 
! Отговори
Стоев преди 2 години
Вашето място е в затвора г-н Борисов но за 30год.няма нито един крадец от вашия ранг в затвора защото вие сте едни и същи.Само се лаете за да набарате кокала.Само ако видя няколко от вас в затвора без значение как сте се оцветили тогава ще повярвам че нещо ще се промени в тая клоака.
275
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвременния Хан Омуртаг
274
6
 
22
 
! Отговори
Спасител преди 2 години
Като сте ливади и не разбирате от вождове хак ви е ,аз съм сигурен ,че ако боко още беше на власт сега този кораб нямаше да потъва там на гръб щеше да го пренесе и пак щеше да го извади от там , той и само той ги може тия работи я глей какви магистрали построи ако може да ги заобикаляш по добре ще е за тебе и за колата ти!
273
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еееех, ако сега беше Бойко Борисов на власт, щеше сам с голи ръце да повдигне заседналия кораб, досущ като моряка Попай и щеше да спаси България от екокатастрофа!
272
10
 
28
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ВСИЧКО КАЗАНО ДНЕС ОТ СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ НИВОТО МУ Е НА НИВОТО НА НАЙ ДОЛНИТЕ ГЕРБЕРУХИ И *** В НЕТА , ПОДКРЕПЯЩИ ГО !!! ПОЗОР СИ ТИКВО !!!
271
16
 
9
 
! Отговори
Кк преди 2 години
Еееех, "цвета" на нацията - агенти на мракобесната ДС подкрепиха Радев.Останахме обикновените хорица. За къде сме тръгнали без цвят?
270
4
 
10
 
! Отговори
Уникум преди 2 години
Как да се пазим в градския транспорт в София? Не стига, че никой не следи за носене на маски, ами умниците от СГС разредиха превозните средства!
269
10
 
30
 
! Отговори
Л.Иванов преди 2 години
Ако на проф. Атанас Герджиков не му е ясно, то би следвало да му стане ясно- обединение с герб няма и не може да има! Какво обединение с мафията, с чекмеджетата, пълни с пачки?Нито един честен и почтен гражданин на страната не желае да седна с герб на масата!
268
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се надявам ти да не оцелееш.....
267
15
 
7
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
До болшевика 275ти. А ве ти земаш ли си редовно аповете?Че той ако Герджиков е представител на мафията,то аз ще съм шефа на мафията?!Явно гледайки кои са в комитета на Фигуранта,щом не си ченге,агент доносник,БКП,КГБ функционер и те кръщават,че си мафиот?!Ама аз не съм видял никога мафиот да се прегръща с хората по селата,да им прави джамии,улици,училища?!Ти виждал ли си Маргините, Маджо,Черепа,Бобоковите,дет са баш мафиотите,да са питали поне един човек на улицата от какво има нужда?!