Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Моделът "Борисов" бил строителство, а "Радев" - намаляване на инвестициите
Обновена: 2 окт 2021 12:40 | 2 окт 2021 12:10, Петя Славова
448
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее
Снимка: БГНЕС

"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа - който оцелее, оцелее" заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори - ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

"Да си избере една партия", поръча Борисов Според него, моделът "Радев" бил намаляване на чуждестранните инвестиции. "Забравихме какво е еврозона", категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко още го е яд. Ама си е виновен. В назлаото напандемията с тея КТПТ-а и прочие, съвсем изнерви народа.
245
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата отдавна трябваше да бъде в затвора. Ако кандидатът на мафията Герджиков спечели тези избори, това е края на България в буквален смисъл. Виждате по платените *** тук, че мафията у нас е като раково образование в държавата. Не се лъжете - България в момента е в период на химиотерапия за лечение от рак. Много жалко, че на тази красива земя ще се заселят арабухи, турци и африканоси само защото ние не сме имали смелостта да се изправим срещу една група от мутри.
244
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На БК не му мина номера. Номера у беше, да накара ИТН да направи правителство, а той да даде подкрпеа, но после да я снеме и да започнат едни "спонтанни" притести, като през 2013 ;)
243
4
 
24
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Трябва да изпратим Борисов на друга планета, да стане цар за да се чувства значим и си отдъхем от него
242
5
 
27
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Гледам днеска, Борисов завел един автобус *** и говори как давал на народа, е какво е дал все едно като беше на власт раздаде по-един шкаф на всеки българин, по-скоро взе по-една шкаф от всеки българин.Докато не си направим партията на безпартийните и не получим по-един шкаф, безусловен базов доход,преизчисление на пенсиите, европейско мрз, намалена работна седмица и тнт и такива "вождове" не бъдат вкарани в затвора и не им се отнеат отнетите от народа средства и имоти народа няма да гласува.
241
5
 
33
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Френски съд осъди Саркози,защото е превишил определената му сума за изборите.А тук няма кой да осъди един мафиот,откраднал милиарди.Дори му дават трибуна да плюе и ругае опонентите си.
240
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глуп***ка отдавна изостави народа. Тръгнал сега друг да обвинява.Типична българска черта- най - добрата защита е атаката.
239
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата."-----------------Мало.ум.нико, кризата със заседнали кораб в Суецкия канал трябваше да те е научила на нещо. Това не ти е надуваем пояс да го разкараш от водата. Като не си наясно с процедурата, по-добре си мълчи и не се излагай като кифладжия.
238
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация"-------------------Така беше и през твоето управление. Факт.
237
4
 
11
 
! Отговори
Vay, vay, zavalli! преди 2 години
Vay, vay, zavalli Borisoglu! Бойко, и ти ли нема да оцелееш бе, джанъм? Щото ако видя Бойко Борисов гладен и безпризорен заради служебните кабинети, аз ще си сменя религията, ще стана мюсюлманин, ще се обрежа и ще се казвам Хасан!!!
236
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 261 "Да си се замислял, че първо отидоха хората, които искаха да се ваксинират и затова имаше "вълна" отначалото, а сега са тези, които не искат?" Интересно, в ЦЕЛИЯ СВЯТ и след първите 15-20 процента ваксинацията се засилва, а при нас буквално умря. Как пък ТОЧНО при Радев се случи тази работа? дали няма нещо общо със саботирането на каманията от анти-ваксъра му здравен министър? Хммм? П.С. Ясни сте като бял ден! Даже не знам защо си губите времето: и вие знаете, че тролите!
235
2
 
25
 
! Отговори
Отчето преди 2 години
А ти грешнико , като си решил да се изповядаш , защо не кажеш преди колко години кабинетът ти заряза народа и взе да ти пълни шкафчетата с рекета?
234
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 249 - Да си се замислял, че първо отидоха хората, които искаха да се ваксинират и затова имаше "вълна" отначалото, а сега са тези, които не искат? Не че нещо, но единственият вариант, да накараш хората се ваксинират в моемтна е, да ги насилваш, като им зпалашваш работата, правтоо на образование и свободно движение, прочи и прочие.
233
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стефан - Той Радев и за това го прикани. Да се изправи срещу него и спорът да приключи. Ама на Бпйко му е ясно, че няма и до балотаж да се стигне.
232
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 258 - Уфф .. пърч - три пъти га виждам статиита и все едно и също пишеш. Никой ви вярва. Смени си работата с нещо полезно.
231
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпрос: защо радевите *** говорят за всичко друго, но не и за провала на радевото служебно правителство с ваксинацията? Отговор: защото са радевите *** и се стремят да отвлекат вниманието от провала му.
230
7
 
25
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Г-н всезнайко вместо да говориш глупости на които НИКОЙ не ти вярва се кандидатирай за президент за да видиш тогава кой крив, кой прав, нали така се изразявате преди избори - МЪДРИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ще отсъди кой да стане президент, НО страха е голям, после СРАМА и УНИЖЕНИЕТО ще са непоносими и кликата ГЕРБ ще се разпадне като НДСВ, опитай се поне един път да се държиш като МЪЖ, а не като злобна лелка.
229
5
 
17
 
! Отговори
ДАНС терористи ли са преди 2 години
ДАНС работи само за ГЕРБ - личното ДС на мафията! Прикриват тероризъм който дори Адолф Хитлер не си е позволил!
228
8
 
21
 
! Отговори
Кой е Борисов преди 2 години
Борисов поръчва убийства и изтезания, мутрите му преследват и убиват из цяла Европа!Гешев ги покрива, всичко потулва!
227
8
 
31
 
! Отговори
Пенсиониран Сикаджия преди 2 години
Защо никой не говори за кражбите на тоя мутро-милиционер?