Любен Дилов-син: Кацаров не може да се справи със ситуацията

"Трябва да се възстанови работата на Националния оперативен щаб"
22 окт 2021 12:10, Ния Христова
124
Любен Дилов-син: Кацаров не може да се справи със ситуацията
Снимка: БГНЕС
"Трябва да се възстанови работата на Националния оперативен щаб. Каквото и решение да предложи служебното правителство, все е грешно. 5 месеца пропуснахме да ваксинираме хората. Кацаров не може да се справи със ситуацията, заложил е прекалено много вражди и амбиция. В състояние на свободно падане сме". 
 
Това каза в ефира на Нова тв Любен Дилов - син, кандидат за депутат от ГЕРБ.
 
Той допълни, че ситуация в момента е била предсказуема. 
 
"По време на управлението на ГЕРБ се ваксинираха по 30 000 души на ден. Имахме гъвкави мерки и ясен ваксинационен план", смята той.
 
За спада в доверието към ИТН той коментира, че "са се проиграли, но ако можеха да управляват - щяха". 
 
"Най-вероятно ще съставим проектокабинет, ако имаме такава възможност. Ще погледнем към всички партии като към потенциални коалиционни партньори", разкри Дилов.
 
За него е интерсно какво точно представлява "Продължаваме Промяната". 
 
"Ще стане най-добре, ако представят своите възгледи за управление. Представиха сбирщина от подхвърлени идеи, които не бяха политика", подчерта той.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 81. Радев назначи своите служебни министри да изпълняват неговите заповеди и затова са пълен ПРОВАЛ! Омраза и реваншизъм струи от всяка тяхна дейност. Такива са и избирателите на Радев - злобни и отмъстителни.
82
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промоутъра на ***, пардон, плеймейтки, станал експерт по здравеопазване. Да се застреля собственоръчно и да спре да занимава народа!
81
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой управлява регулаторите,кой подписа договорите за ток,кой държи кметствата в България,кой държи електроразпределителните дружества,кой държи топлофикация,кой подписа договорите за газ,кой подписа зелената зделка,кой държи петрола,кой е прокуратурата,кой защитава престъпниците в България.Кой е виновен за кризата.Отговора трябва да е ясен на всеки ГЕРБ.те правят всички капани,абсолютни психопати.Те имат един интерес,да са на власт за крадат вас и вашите деца.
80
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ГЕРБ какво направи за тази ситуация.Първо изцяло вината за финнансовата криза и хаоса е тяхна.За ваксинацията отново ГЕРБ са виновни.По тяхно управление почти до нула достигнахме броя на ваксинирани и причината за това е Ангелов,който беше наредил да се забрани приложението на АстраЗенека.
79
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив Дилов може ,в сравнение с вас популисти.А ти си един от най-противните хора,който изгради кариера благодарение на критикини ежедневно пльенен към ГЕРБ и след това стана коалиционнен партньор с тях.Как да те взема на сериозно.Единственото чувство,което изпитвам към теб е като за продажник.Нещо подобно като чувството ми към така наречените патариоти.
78
10
 
13
 
! Отговори
РАДЕВ Е НЕКАДЪРНИК.. преди 2 години
Ясно е, че всички около него са НЕКАДЪРНИ-само им вижте решенията последните 5 месеца-.. Тотална разруха на институции, фирми, бюджет....
77
8
 
10
 
! Отговори
този ли бе преди 2 години
Кацаров не е лекар. Това, че е завършил за лекар, не го прави лекар, няма 1 ден такъв стаж. Цял живот е бил на държавната софра, работил е в неправителствени организации, които се финансират от Америка и от държавата. Там работят лаладжии, които само плюят,говорят глупости, но не работят нещо смислено. Ето, такъв министър на здравеопазването ви назначиха. Какво очаквате от него?
76
3
 
2
 
! Отговори
отговор преди 2 години
до чичо: на импексова .
75
5
 
11
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Кацаров не само че не може да се справи, ами не разбира сложността на ситуацията. Впрочем, всички министри, барабар със главния зелен чорап не разбират параметрите на всички кризи , в които не вкараха.Те въобще не са в час. Нямат капацитета да управляват не само държава, ами дори един по-голям град. Това ли искахте, това ли искате занапред? Жалко за България и за малкото нормални българи, които останаха.
74
1
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Искам и аз да троля в подкрепа на квото кажете.Искам и аз да правя кинти от дивана.На кого да се обадя?
73
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква ситуация, бе дилов син? То сам боко каза къв вирус, не е това, което си мислим. Твоя вожд се изтърва.
72
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров е провален министър, защото както разбрахме е лекар, който не практикува тази професия. Не е полагал усилия за квалификацията си. Няма докторантура, не е професор, не е дори и доцент. Медиците от НОЩ са на светлинни години от него. Кацаров показа единственно ниски човешки страсти -злоба, омраза, отмъстителност. Да се маха.
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОРИСОВ Е НОВОТО БКП...ДЕСЕТ ГОДИНИ СЛЕД ПАДАНЕТО НА предишното БКП, ТЕ САБОТИРАХА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРОЦЕС, така и БОРИСОВ сега. Борисов купи лоялността на управляващата бюрократична класа, ЦЕЛИ РОДОВЕ СЕ ХРАНЯТ ПОКРАЙ МАСАТА НА БОРИСОВ, като ***.Парите на Борисов продължават да управляват медии, кметове, местни феодали, синдикати и НПО-та. Борисов и либералната диктатура са в симбиоза, извратено е, но на нас често ни се случват извратени политически неща...
70
4
 
4
 
! Отговори
Да,госпожи и господа преди 2 години
Такива са политиците НИ , лижат , мажат , цапат ,.. а то мирише ли мирише !Да попитам Дилов - син - червен - кафяв :Защо и по времето на герб , млади и стари вече , напускат държавата , и защо България е на всички последни места в ЕС ?МЕРСИ !
69
1
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Па - гадно племе от ченгесари и доносници няма.На черното винаги казват бяло,защото това ги устройва.Те без проблеми могат да предадат най -близките си хора ако това е в тяхна изгода.Гнустни отпадъци на човешкия род
68
9
 
6
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
"5 месеца пропуснахме да ваксинираме хората..." Ей,фъфлек!!!Като хвана един винкел,така ще те ваксинирам,че никакви болести няма да те ловят.Щял да ме ваксинира...аз да не съм *** бе ***.От 100 пишман политици 99 не са чели конституцията,ама искат власт.
67
14
 
4
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 2 години
До А ДОБЪР ДЕН... Някой виждал ли е по-голям каруцар , от вожда на герб ?От селянин , става гражданин , но от колибар ---никога !
66
14
 
6
 
! Отговори
Да , ... преди 2 години
,.. ако може и Плювналиев да каже нЯщо !
65
12
 
8
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Може ли и Калин Вельов да даде ''оценка'' на случващото се ?
64
8
 
13
 
! Отговори
А ДОБЪР ДЕН преди 2 години
КАРУЦАРОВ Е ИЗВЕСТЕН ПРЕДИМНО СЪС ЗАВИСТТА СИ КЪМ НАБОРА СИ МУТАФЧИЙСКИ, КОЙТО Е 1000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЛЕКАР ОТ ТОА БЕЗДЕЛНИК, ОСВЕН ТОВА Е СВЕТОВНО УВАЖАВАН СПЕЦИАЛИСТ, А КАЦАТА Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ЛАПАНЕ ОТ НПОТА:)