Бойко Борисов: Българите вече може само Господ да ни спаси

Той отново атакува Радев и Кацаров
Обновена: 27 окт 2021 12:55 | 27 окт 2021 12:18, Нели Христова
675
Бойко Борисов: Българите вече може само Господ да ни спаси
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов се включи на живо от Басарбовски манастир "Св. Димитър".

"Искам да кажа "добре дошли" на всички, които са живи и здрави, разбира се. В днешно време това е голяма ценност. Не че преди не е била. Искам да видите колко е хубав манастира, какво сме направили. Въпреки смирението, въпреки това, което вчера направихме - на предложението да се обединим около живота и здравето на хората, във войната срещу епидемията, ми беше отговорено, че едва ли не не се интересуват от мен. Но аз се интересувам от Радев. Като едноличен господар на държавата и ръководещ и привикващ министри и кметове. Той се опитва да вменява и вина", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Борисов показа ампула от ваксина срещу COVID-19, чиито срок на годност е 30 септември, като заяви, че с разрешение на ЕК, срокът на препарата на "Пфайзер" се е удължил до декември.

"Претенцията ми към Радев и министъра, трудно ми е да го нарека министър на здравеопазването, тъй като той трябва да е министър на болестта и смъртта. Киселото мляко в магазина, когато му изтече срокът на годност, магазинерите му намаляват цената. Да, може да е малко по-вкиснато, но е безвредно и хората го изяждат на по-ниска цена. Когато спрях ваксината на "АстраЗенека", се обяснявах от сутрин до вечер. Обяснявах, че това е най-евтината ваксина и сме я поръчали в големи количества, за да спестим парите на данъкоплатците. Като даде дефекти, ние я спряхме, отидохме в Европа, срещата бе във Виена, и изведнъж в България дойдоха 3 млн. ваксини. Ние предупреждавахме, че ще дойде момент, в който ще се наложи да се бракуват ваксини. И вместо Кацаров да излезе и да настоява да се ваксинираме с пресните ваксини, а не с удължения срок, те обясняваха нещо друго: "Мафията ще ви плаши със статистиката от пандемията". Това го е казал Радев. А вчера казва съвсем друго: "Има рязко нарастване на случаите. Само с мерките ще преодолеем това препятствие". Сиреч - мафията говори", заяви Борисов и допълни: "Един и същи човек. Но или едното е вярно, или другото е вярно".     

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ваксините с изтекъл срок били безвредни, но не се знаело колко са ефикасни. Сега нямало кой да го обясни.

"Що се отнася до хубавите ваксини, пресните, те вече са в Норвегия, поставени на норвежците. Те бяха продадени от Кацаров със съдействието на парламентарните сили, които подкрепят този човек. Това са фактите", каза още Борисов.

"Румен Радев и министрите му докараха България до толкова трагично положение, че вече само Господ може да спаси хората", заяви пред младежи от ГЕРБ Борисов в Бесарбовския манастир. "Служебният кабинет е изтеглил трети дълг! Първо изтеглиха 300 милиона, след това два пъти по 500 милиона. Държавните ценни книжа, които заложиха вчера, са на 0,53% лихва. Когато ние теглихме дълг в началото на годината, той беше с отрицателна лихва. Това показва на международните пазари, че дори българският финансов пазар няма доверие на това провалено управление. От - 0,7% при нас до 0,53% лихва при Радев означава, че младите българи ще трябва да платят над 1,2% лихва, каза още Борисов и подчерта: Финансовите и икономическите министри в двата служебни кабинета се провалиха напълно. Защо Асен Василев се смята за успешен финансов министър, когато лихвите му хвърчат нагоре и задължават българите? Имам въпрос и към Кирил Петков - защо се тегли дълг през месец, нали имаше големи инвестиции и висока събираемост?!"

"При "лошия Бойко" имаше нулева миграция, управлявахме Ковид кризата успешно, строяха се пътища. Пътят между Велико Търново и Русе строи ли се? Не! Докато не се върне ГЕРБ един метър няма да се построи.

"Светът вече излезе от пандемията, а в България отново се говори за пълно затваряне. Молбата ми към българите е само да отидат и да се ваксинират", каза в заключение Бойко Борисов.                              

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
485
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
надяваме се ЕС замисимите да спрат с обслужването на ...путин и мафиотско-олигархични,да спрат да ги финансират!,това отдавна не е игра или...бизнес...въпрос на оцеляване е,САЩ ще оцелеят!...а с него и Света ни!ЕС са...на ръба са с позициите си и претенциите си!Бог да пази САЩ...приятели!
484
1
 
4
 
! Отговори
до 570 преди 2 години
що бе порко емператора фон банкянски направи магарето си прецедент бря - плювню помашкия паркизен марко. че и ушагите му опъваше по телевизията.... къде сенатор къде прецедент на република от ЕСССР.
483
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и тук е голямата отговорност на САЩ...да те посочи като маша на мафията ДПС,като обслужващият пеевски,обявил война на САЩ!,замесващ Народа ни......бедните българи не знаят какво се случва ..и мафията дпс...се възползва и крие зад Народа ни!Приятели...САЩ работят с факти и доказателства,уличат ли престъпления..наказват...справка..садам,кадафи,хитлер,старлин и ссср..а и нарко като ескобар..явно пеевски и борисов са си загубили ума ..Приятели САЩ е последният пазител Свободата и Справедливостта!
482
9
 
5
 
! Отговори
Радев се провали преди 2 години
В момента сме най-зле от цяла Европа заради слаба ваксинация. Това е така заради слабото управление на служебните кабинети.Радев се провали и за жалост цената са човешки животи.При тази голяма смъртност отИма такъв народ ще се превърнем в Нема такава държава.
481
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Един римски император беше направил своят кон сенатор.По онова време не е имало ред бул,но все пак изостава нашият ...император...
480
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
какво отчаяние...борисов!,до къде се докара...пеевски и доган до къде те докараха!...срещу Народ не се върви!...срещу вятър не се...п.к.е!...България ще оцелее...без да сме мигранти като децата на политици,без офшорни...без милиарди...за нас нямат стойност..."ценностите"...ще изкачваме Шипка...ще почитаме загиналите за да ни има...Радев е Моят Президент!...единствен изкачил Шипка с Народа ни...докато ти целуваше ботуша на султано да пусне...арабите,за власт!факти които всеки може да провери!
479
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев май ще се окаже най-големия продажник и *** в историята на България .Само за 10 дена надроби такава каша ,че 100 години няма да се оправи .Първо с тези фашистки мерки и сега май ще се окаже ,че ще подари българската история на Македония.Всичко е решено само чака подпис.Народе чудовището Радев ще направи такава глупост ,че нашите деца след време ще доказват пред Европа ,че не са произлезли от Македония.Този трябва да се спре час по-скоро.
478
4
 
11
 
! Отговори
ТОВАЩЕ МУ СЧУПИВРАТА преди 2 години
МУТРАТА СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ, ЗА"ЦАР", СЕГА СЕ МИСЛИ ЗА БОГ... ТИКВАТА СИ МИСЛИ, ЧЕ Е ВЕЛИК ПСИХОПАТ,А ВСЪЩНОСТ Е ОБИКНОВЕН ПСИХОПАТ! КЪМ БЪЛГАРИЯ ТРЪГВАТ МИЛИАРДИ ЕВРО, ИЗВОЮВАНИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРЕЗИДЕНТА! НА МУТРАТА КАТО МУ ЗАМИРИШЕ НА ПАРИ ПОБЕСНЯВА КАТО АКУЛА, НАДУШИЛА КРЪВ. ТАКА, ЧЕ ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА. БОКО ИСКА ВЛАСТТА, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ. ВЕЧЕ ПОТРИВА РЪЧИЧКИ,А АЛЧНИТЕ СЪДИИ СЕ ТОЧАТ МНОООГО ОТ ТЕЗИ ПАРИ.ЕГОТО И АЛЧНОСТТА СА ПРИЧИНА ЗА ЦЯЛАТА ЛУДОСТ,НЕЩАСТИЕ И МИЗЕРИЯ.
477
2
 
9
 
! Отговори
Лицемер преди 2 години
До анонимен до 563 Циркаджия ! Ако е толкова вярващ ,защо накичва светите икони над камината си ? Истинският християнин знае къде се поставят иконите . На изток , а не по камините .
476
0
 
2
 
! Отговори
анонимен до 563 преди 2 години
Явно не си ме разбрал-100% сме на едно мнение.
475
4
 
8
 
! Отговори
БОЙКО НЕ Е ПРАВ! преди 2 години
НЕ САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА НИ СПАСИ, НО И БАЙДЪН, ЗАЩОТО ТОЙ Е ТОЯ, КОЙТО ЩЕ ЛИКВИДИРА ФЕОДАЛНИТЕ ТИРАНИ.
474
7
 
13
 
! Отговори
.!. преди 2 години
До анонимен"Вие облъчените заблудените"... аз да ти кажа, по гладни години от управлението на БСП и ОДС(3-та колация) не съм преживявал. Бяхме се събрали цяла България да гласуваме за ГЕРБ да ги изгоним и да се свърши мизерията. По времето на ГЕРБ се сдобих с 2 немислими преди това неща. Нов апартамент и нова кола. Не ми дреме кога и как краде Бойко. Аз и хората около мен са супер добре. Бизнес климата беше перфектен. Сега всеки ден гледам хора чудещи се как да погасяват кредит,РАБОТА НЯМА!!!!!
473
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Вие облъчените заблудените манипулираните,излъганите,за греховете на Бойко със сигурност страдате от синдрома на жабата,а той е: Поставили жаба в хладка вода и бавно започнали да я загряват до завиране на водата, при което жабата останала вътре до края , а резултата е ясен. Така ще ви сготвят и вас и без да подозирате ще се превърнете в готови за консумация зом-би-та , а ако сте млади хора много жалко за вас.
472
6
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Оцеляхме при това недоразумение и неговия щаб, ще се оправим пак.
471
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Бойко!!!!!
470
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисирkи, колкото и да помпате Тиквоний, няма да вземе и 20% на изборите и кинтите съвсем ще секнат. Време е да се преориентирате - отново. Или пък вземете да станете честни и обективни, за разнообразие. Пък току виж взело да има за всички, като спре да се краде, лъже, маже и подмазва.
469
13
 
13
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Единственият политик, който открито призовава за ваксинация! Единственият, който мисли за хората и НЕ СЕ страхува да загуби гласовете на антиваксърите!БРАВО БОЙКО - ПОБЕДА НАД ЧЕРВЕНАТА ЧУМА!
468
1
 
2
 
! Отговори
L. преди 2 години
... което е прекрасна новина, че тоя няма да участва.
467
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно вярно! И другото вярно е, че Радев се провали, сгромоляса се!
466
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да започне да се строи магистрала преди ГЕРБ да се върне?Я моля, айде да проверим дали така ще стане. Така или иначе, това, което строят е по-зле от римски път.