Митов нападна Радев: Да бъде поставен в дипломатическа карантина

Той е най-слабо подкрепеният президент в историята, смята той
22 ное 2021 19:08, Красимир Ангелов
206
Митов нападна Радев: Да бъде поставен в дипломатическа карантина
Снимка: БГНЕС

"Ужасяващо ниската активност не дава добри перспективи за избрания нов стар президент. Това е най-слабо подкрепеният президент в най-новата история у нас", заяви пред bTV заместник-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов.

Още по темата
"Каквато и да е бройката на избирателите, активността, която видяхме в неделя е ужасяваща и тя става все по-ниска", допълни той.

Митов заяви, че в последните няколко дни президентът Радев е забъркал тежък дипломатически скандал със САЩ, Украйна и Турция.

"Репликата Крим е руски трябва да отекне навсякъде. Тя вече отекна, видяхте позицията на САЩ. Този президент трябва да бъде поставен в дипломатическа картина, докато не се научи да произнася думите Крим е украински. Не можеш да претендираш, че уважаваш върховенството на правото и да не разпознаваш, защо Крим не е руски", заяви Митов.

Според него Румен Радев за пет години така и не се е научилл да мисли в категориите на правовата държава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов е ходещ политически труп за мен.След поздравите който прати на хората от комунистическите лагери от името на дядо си,се закопа завинаги.
140
0
 
3
 
! Отговори
Нъц преди 2 години
Гербавите изтрещяха.
139
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не можеш да искаш дипломатическо наказание за собствен президент, бе майдановецГовори си на украински да не те слушаме много
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този гербер е необразован, като повечето, само твърдят че са учили, понеже са преписвачи-ментета
137
2
 
9
 
! Отговори
?! преди 2 години
Крим исторически е руски, нали бе санктпетербургский коронован гербер
136
2
 
9
 
! Отговори
Справедливост преди 2 години
За казармата имаше лаф ,,Влизат различно умни излизат еднакво прости,, Това бе възможно благодарение на такива командири, които нямат собствено мнение.
135
5
 
7
 
! Отговори
Съветници преди 2 години
Фигурантът си има съветници - 27 ченгета от ДС в неговия щаб.Те са му подшушнали какво да говори и какво да прави. Във фигурантството е пълна неразбория и какафония.
134
6
 
18
 
! Отговори
то е ясно преди 2 години
Резултата и съотношението между ГЕНЕРАЛА и бай0ня е виден и е около 70% на 30%!!!!
133
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се получава, когато един президент мисли със зелените си чорапи. Вероятно горе няма нищо, а дори крайно ограничена мисловна дейност все пак трябва да се извършва някъде.
132
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С вашето високомерно и безпардоно отношение към хората сложите Радев точно там кадето хич не му е мястото, но нали вие сте най можещи те най интелигентните най биещите се в гърдите за това май малко по малко ще губите почвата под краката ви.
131
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербестата олигархия върнете цените до нармални че вие ще фалирате хахаха. И на изборите фалирахте...
130
4
 
4
 
! Отговори
РУСИЯ Е МОНГОЛСКА.. преди 2 години
Всички по света го знаят...... Изследвания на гените....
129
6
 
16
 
! Отговори
Порошенко герой РФ преди 2 години
Абе Митов, ако нямаше Мейдан през 14та години,никакъв Крим нямаше да се отдели.Ако небяха по лани Укеретата приели закона за забрана на руския език никакви 500 000 ДНР и ЛНР нямаше да кандидатстват и получат руски паспорти.То май в Москва серьозно обмислят да провъзгласят Порошенко за Национален Руски Герой защото Руснаците се бяха останали без земя и пристанища в Черно Море, а сега имат цяяяял целеничък Кримски полуостров с работливо и образовано руско население. Порошено-русофоба предаде Крим
128
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 122 - Това е било преди Винету , и затова Митов няма откъде да знае , че е имало такава война - Пък и в устава на ГЕРБ изрично е казано , че знанията и четенето са ненужни и вредни ! Само краденето и лъжите имат значение !
127
1
 
9
 
! Отговори
МИТЮ ДАНЧЕВ преди 2 години
Украйна, велосипед Украйна или проблеми с Украйна?
126
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да и Нел паспортното име ли е на МътьоХари, ха ха ха . тука пишат абсолютни откачалници. Тва МитьоХари къртиии.
125
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако повдигне небрежно вежда като на заевовател съпроводено с лека иронична хихня, Борето от раз ще отговори положително на въпросът ораленпетераст с онанисткаориентация е ли МътьоХари
124
2
 
5
 
! Отговори
ОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ.: преди 2 години
1.УБИЙСТВА НА ЛИДЕРИТЕ..2.ЗАКРИВАНЕ НА ПАРТИИТЕ..3.ЗАКРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА...........ДОБРЕ ЗАБРАВЕНОТО СТАРО.......НА ЧЕРВЕНИТЕ МАСОНИ-ТЕРОРИСТИ.............. ........................... НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД............
123
22
 
11
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Така ще ви го наблъска Радев, че за Бойко ще се молите, продъжаваме промяната, ама на какво промяна, може би, на олиото на 6лв, тока 300лв, горивата 3лв, всичко е точно и да има промяна и най-важното Бойко не е на власт и какво от това, много бързо ще си проличи раликата, но няма да е в положителна посока, както си мечтаете повечето и го показвате с халотичните избори, първо за Славчо, сега за тези палячовци от ПП с партия от 1 месец!
122
3
 
20
 
! Отговори
дедо Ви преди 2 години
Над сградата на общината в Севастопол се вее руски флаг!!!Слепци...........