Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър

Коалиционният договор ще бъде подписан в неделя
4 дек 2021 07:47, Елка Василева
437
Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" ще предложи Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Това обяви в предаването "Евродикоф" Кирил Петков.

"Когато говорим за някое лице, трябва и двамата с Асен да сме съгласни, не може да взимаме еднолично решение. И двамата с Асен сме харесали работата на Бойко Рашков и бихме се радвали да го предложим отново за вътрешен министър", обясни той.

Още по темата

Съпредседателят на ПП не коментира дали Корнелия Нинова ще бъде номинирана за вицепремиер, но бе категоричен, че няма да е кандидат за вътрешен министър. Първо в неделя ще бъде подписан коалиционният договор, тогава ще се коментират имена, увери Петков.

„Ние поддържахме комуникация с всички партньори. Срещнахме се късно с БСП, защото приключихме късно с консултациите. Не се крием от никой, вървим пеш. Ако се криехме, нямаше да има снимки. Отидохме да говорим. Нинова имаше притеснения от думи на Василев за бюджета. Отидохме да й обясним спокойно, че 1/12 за януари няма да е притеснение за никого и не е казус, заради който някой да каже, че не сме се справили”, обясни той.

Той посочи, че си говори с всички лидери на партии, с които от ПП преговарят, за да има консенсус.

„Ние няма на играем тези политически игрички на наши и ваши.Надеждата ни е да събираме най-правилните хора. После всеки има право да подкрепя, както иска. Не ме е страх от гласове „за”, каза още Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
11
 
6
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 352 Ама вие казвате, че 3/4 от хората са престъпници, така ли? Кой друг да мрази Рашков, защо да го мрази. Какво им е нпаравил? Аз например защо да го мразя, или да се притеснявам от него. Нямам повод за това, нищо не ми е направил! напротив, харесва ми, че разкри редица далавери. Може би вие не искате това да стане, така ли?
334
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искаме нещо ново да се случи-промяна не трябва да позволяваме и със закон трябва да се забрани НА ДЪРЖАВНА РАБОТА ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ПЕНСИОНЕРИ,защото има много такива на заплата и пенсия едновременно и са държавна хранилка цял живот,а след това е така и с децата им.Има толкова много млади и умни,но за съжаление не им се позволява да се докажат,тези стари кадри като им се работи да си търсят работа в частни фирми...никаква промяна не ни очаква с тези сари-нови кадри
333
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви е честито!Чакахте 32г.промяната нали,това е пълна ПРОМЯНА наивници които вярвахте в,, новите-стари'' муцуни....СМЕНЯМ СИ ГРАЖДАНСТВОТО И ИЗЧЕЗВАМ!
332
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, кой е министъра на руското МВР, та да си го назначим по съвместителство и на българското!? За да няма големи разминавания, де! Рундю веднага ще му даде и българско гражданство! Двойното гражданство не е проблем, както се разбра!
331
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков беше назначил при него на работа Елена Фичерова учредителката на партията на Божков. Направо да назначат Божков за министър, от сега е ясно за чии интереси ще работят "честните" от ПП.
330
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
OK, Рашков та Рашков. Изберете го за да Ви намразят 3/4 от хората в България. После чакайте подкрепа.
329
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я се осъзнай бе момче. Рашков е кандидат за Белене номер едно в момента. Откъде на къде ще има имоти за милиони! Ясно е като бял ден че е крал през 90-те, та се е олял.
328
14
 
5
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Щом гербавите *** реват против Рашков и вадят тук автобиографията му, къде и кога бил работил, значи това е правилният път. точно заради тази му автобиография много добре усеща мошенниците, мутрите и престъпниците, затова ревете на умряло. Той е най-подходящият министър, ще прати всички където им е мястото. И да, защо пък да не отвори Белене, някои са си право за там! Сега разибарте ли какво се е случило през 44та и защо е имало народен съд. Същите крадци са управлявали и на народа е писнало
327
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Рашков е най-съсредоточен, когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка.
326
2
 
16
 
! Отговори
до 356 преди 2 години
Понеже се търкаля под масите на казиното на Васил Божков в хотел Роял и пие през работно време като смок. Това е така от 30 години. Колегите му са лепнали етикета дамаджаната.
325
2
 
16
 
! Отговори
Диков пита Рашков преди 2 години
Диков: - Г-н Рашков, какво Ви кара да се напивате ежедневно? Рашков: - Нищо не ме кара, аз съм доброволец.
324
13
 
2
 
! Отговори
един преди 2 години
До 350 И защо да е дамаджана. Защото тиквата така казал ли?
323
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С дон Дамаджани начело на МВР, няма да остане и един трезвеник по пътищата!
322
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как Рашков Дамаджаната да смени модела.Рашков е продукт на модела от времето на Тодор Живков.Много добре знаят хората как и кой можеше да заема постовете,на които е назначаван. Продукта на модела е обременен и за това лъжа недоверие в действията и думите му.Както се видя всеки ден лъжи...лъжи и пак лъжи.Обещания, че ще изкара доказателства,но остават само празни обещания като празната дамаджана в избата му.Ама една жена казала на пазара,някой някъде казал-ченгеджийски методи за манипулация.
321
1
 
12
 
! Отговори
до 343 преди 2 години
Бойко Тарашков е статукво. От 1980 г до 1981 г е стажант-съдия в СГС.От 1981 г. до 1992 г. е следовател в Районна следствена служба в София, а от 1992 г. зам-директор на НСС, а от 1995 г. директор на НСС, до 2001 г (като през 1998 г е преименувана на Специализирана Следствена Служба).През 2001 г. е избран за народен представител в 39-о Народно събрание от Българска социалистическа партия, където е и член на правната комисия и заместник-председател на Комисията по ВС.
320
1
 
2
 
! Отговори
до 335 преди 2 години
Няма как от вчера за днес да се разболее. Инкубационният период за коронавирус SARS-CoV-2 (т.е. времето от контакта с болен и появата на симптоми) е до 12 дни. Инкубационният период на новия вариант Омикрон на Ковид-19 е пет дни.
319
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Рашков остане във властта, значи няма никаква ПРОМЯНА
318
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпрос: Кой и колко време беше Директор на НСС преди 1989 година и подписваше кой да бъде изпратен в Белене и кой не.
317
13
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
рашков Е СУПЕР
316
5
 
8
 
! Отговори
US Motherfucker преди 2 години
След като предлагат АЛКОХОЛИК за шеф на меверето, защо не предложат Череп за вожд на ДАНС и Глав. прокурор или направо да му дадат и двете длъжности!