Флашмоб: И депутати от ГЕРБ раздават "Труд" пред МК

МК можело да създаде проблеми и на бъдещото управление
330

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Призоваваме Румен Радев и служебните му министри да не пречат на излизането от политическата криза, ако решат да пречат, ще видят много тежък отпор от наша страна, заяви Тома Биков пред медиите.

Представители на партията дадоха изявление пред Министерството на културата във връзка с казуса с вестник "Труд" и "постлаха" стълбите пред него с броеве на изданието, съобщи БТА.

Още по темата

Вчера, коментира Биков, министърът на културата не само, че не даде сигнал да промени подхода си, но каза, че ще извади и ГЕРБ от сградата, което също е безпрецедентно изявление. Ние нямаме дългове, ако се опита да ни извади, ще се сблъска челно със стена, имаме стотици хиляди симпатизанти, обеща Биков. По думите му, в рамките на тази политическа криза това е най-неподходящото нещо, което една власт може да направи.

ГЕРБ е против изваждането на която и да е политическа сила от централата й, каза Биков и припомни, че скоро е имало опит и БСП да бъде изгонена от "Позитано" 20.

Проблемът е в изключително глупавия подход, елементарното мислене на хората от МК, те трябва да бъдат спрени от този, който ги е назначил, категоричен е депутатът. И предупреди, че с действията си МК може да създаде проблеми и на бъдещото управление.

Безпрецедентно е това, което се случва в най-новата българска история, коментира и Любен Дилов. Без съдебно решение, при отворен спор, който се решава от ВАС, имаме едно насилствено действие на властта за прекратяване дейността на една медия. Днес се случва с "Труд", утре с друг, ако не се реагира, обричаме собствената си крехка свобода, която и без това виси на косъм, коментира той. Това е израз на солидарност, обясни Дилов действията на ГЕРБ. Двамата министри - на вътрешните работи и на културата, не трябва да бъдат допускани на по-висок пост от домоуправител, добави Дилов.

 


330
Още по темата: МКТрудГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
1
 
1
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
труд е там, където му е мястото- в калта.
278
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нагли престъпници! Нямат срам!
277
7
 
19
 
! Отговори
Иво преди 1 месец
Голям смях с тези. Не могат да съберат 20 души на едно място, но имали били хиляди привърженици. Главно беззъби баби с Алцхаймер.
276
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Събраха се.Ха,ха,ха!
275
2
 
5
 
! Отговори
Камелия Тодорова преди 1 месец
Не ме гледай така момчеее!!!!!!!!!!!
274
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ са всичко което е необходимо,само да може да се доберат до власта за прибират парички.
273
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕЕб все повече показват,че са слуги на ДПС.
272
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези от ден на ден стават все по-жалки и смешни. Досущ като господарите им от Банкя и Сараите. Карикатури
271
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
много смет се е събрала на едно място
270
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
няма да мога да проектирам гаражи, vete a la puta calle maricones
269
2
 
3
 
! Отговори
И всичко това: преди 1 месец
Се случи точно както Ви казвам и не е било умишлено. Ама да се зачуди човек от тая поредица на случайности как .....
268
0
 
0
 
! Отговори
Даже ... преди 1 месец
Знаеш какъв е проблема ...то не било отломка, а стар неработещ сателит ... Те затова му се ядосаха после та го извадиха от орбита! Велик е Маниту! Виж как недоглеждането за интерференция на сигнала ударило точно в десетката!
267
1
 
0
 
! Отговори
Велик е Маниту преди 1 месец
Казвам ви как рутинен обучителен урок се превръща в нещо велико за България....
266
0
 
0
 
! Отговори
Ама вие си мислите преди 1 месец
Че те лъжат, а аз се майтапя. Те така се случва поредицата от събития. Обучава се нов оператор на "Томахавка" той задава тестова траектория на тестова ракета за полет по примамка в океана. Обаче става объркване в документацията и вместо 8 зареждащите прочитат 3 . Много си приличат 3 и 8 като знак. И операторът задава мишената правилно, обаче отломката от сателита променя траекторията с няколко градуса и томахавката си върви по странна променена траектория. И никой нищо не знае как ...
265
1
 
0
 
! Отговори
Велик е Маниту преди 1 месец
Даже и като си изпусне томахавката велико дело извършва....
264
1
 
0
 
! Отговори
Не е смешно: преди 1 месец
"Томахавката" е била изпусната от Маниту ...ама наистина - няма майтап отломка от сателит пренасочила сателитното насочване ( те това не го разбраха никак и никой как е станало, така се е случило) Няма майтап ! И в комбинация с разменената ракета - бе как така поредица от случайности и малки обърканости нелогични удрят точно в целта!
263
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Завършени простаци!
262
1
 
0
 
! Отговори
Абе не бе... преди 1 месец
Хората отиват да си приберат отломките от тестовата и местните също ги изпреварват и к'во да видят - там би трябвало да няма нищо, обаче има ...
261
6
 
6
 
! Отговори
Пр о ста Кърджалийка преди 1 месец
Просто - ГЕРБ отново тъпче печатни меддии с кубинките си. МК има проблем с фирмичка която не е плащала. А медия има проблем с фирмичката в на която офиса е заемала. МК няма проблем с медии.
260
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
бойко лъже няма убит дядо от комунистите иначе как ще го приемат за член на бкп той и цялата му рода.Да не забравяме че отказа да се деполитизира и напусна пожарната също беше и охрана на българомразеца селянина от Правец тошо