Гешев поздрави с букет Надежда Йорданова, тя му поиска оставката

Главният прокурор отговори, че оставката му не е интересна за хората
Обновена: 16 дек 2021 12:33 | 16 дек 2021 11:33, Нели Христова
261
Гешев поздрави с букет Надежда Йорданова, тя му поиска оставката
Снимка: БГНЕС

Главният прокрурор Иван Гешев подари букет с цветя на новия правосъден министър Надежда Йорданова при началото на заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

"Госпожо Йорданова, честит мандат, пожелавам ви здраве, успех и съвместна работа със съдебната власт", каза й той.

"Аз ви пожелавам да си носите отговорността винаги, когато трябва и, дай Боже, да можем да обсъдим условията за вашата оставка", отвърна му тя.

"Не се притеснявайте, ще обсъдим всички въпроси, които са в интерес на българските граждани, тя се съмнявам, че е интересна", каза той.

"Хората са на обратното становище", контрира Йорданова.

"Олигарсите са", опонира й Гешев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това гешев се държи като кварталното гаменче, които всички знаехме, че е.
163
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 169 "Навикът да преиначавате думите ми" Няма преиначаване на думите ти. Има ИЗВАЖДАНЕТО ИМ НА ПОКАЗ. Продължаващия да липсва отговор на въпроса за сегашния главсек на МВР и неговата принадлежност към ДС, какво и увъртанията за порцеса по "съхраняване" на досиетата ясно показват "интерепретациите" за мястото на Рашков в мафиотската структура, която го е излъчила и за която работи. Затова няма да чуем за ДС назначенията и тясната съвместната работа на Рашков с тях. И ГО ЗНАЕШ. :)))
162
0
 
1
 
! Отговори
Теди преди 2 години
КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРЕЗ ЖИВОТА МИ ПРЕДИ 26. 11. 1985 ИСКАМ ЦЯЛАТА ИСТИНА
161
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 165 При "Баце" имаше функциониращ Парламент, а не бутафория на такъв. Имаше избори, а не бутафория на такива, всъщност "баце" си подава два пъти и оставката при различни обстоятества. Имахем ФУНКЦИОНИРАЩА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА, макар и с тежки обременения от прехода. В момента имаме една клоунада, която симулира държавност, докато плътно се движим по плана на ДС и Кремъл за пълно абсорбиране на държавността от структурите на ДС. Виждат го всички, с поне 2 функциониращи мозъчни клетки
160
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 168 Навикът да преиначавате думите ми конкурира лъжите Ви. Не знам кое е повече :) 3 часа аз Ви казвам, че излъгахте за Рашков и следва да си признаете и да се извините. Така би постъпил нормален човек и бихте могли да се направите на такъв :) Но ттролът си е ттрол :) Държи да си лъже, сякаш е недосегаем, като каскета :)
159
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 164 Това е втората Ви лъжа :) Дайте документа, който го потвърждава! Това е тръбата на руснаците - те я построиха, те я ползват на 100 %. Такъв договор подписа баце ви - рускобореца :)
158
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 163 "В момента Рашков е 100 пъти по-изгоден за нас от каскета. Това е." Хихихи. Русия е 100 пъти по-изгодна за нас от ЕС. Диктатура е 100 пъти по-изгодна за нас от демокрация. Това е изкзването ти., но това е нормално, за някой, който от 3 часа брани ДС милиционери, Олигарси и проруска Хунта.
157
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
163 за Рашков Хаджигенов каза-луд с картечница и най.добрият министър от 1944г.Ще добавя ,че е от 1944г.милиционер.
156
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 161 И какво беше разделението на властите при герб - дайте пример някой да е противостоял на баце!
155
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 159 "За диверсификацията не помага," Помага, през него може да тече Азерски газ без "посредничеството" на руснаците. Давай още доказателства, че си на амбразурата за руските интереси. Давааааай. :)))) А че ще се изплати, ще се изплати. И ще си е наш, а не на Газпром, та да стане причина да се появят тъмни зелени човечета на територията ни, щото "бранят руската собственост". А как ви се искаше да е друго. НЕ, че пак не сте тръгнали да продавате България, но поне няма да е безнаказано.
154
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 156 Делата, засега, казват, че сте лъжец :) А аз не съм от к,о,муннягите. За разлика от баце ви, не съм бивш партиен член, отказал да се деполитизира :) Аз съм на принципа на по-малкото зло. В момента Рашков е 100 пъти по-изгоден за нас от каскета. Това е. Да не забравяме, че Вие така и не доказахте, че е десар и не си признахте лъжата. И от тази позиция - на лъжец, се опитвате да ми четете лекции по морал :) Ще откажа букета :)
153
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да станеш правосъден министър трябва да кажеш три пъти"оставка на Гешев,"оставка на Гешев","оставка на Гешев".
152
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 157 "Независимостта на магистратите е условна - те са независими от другите власти, но са изцяло подчинени на законите и суверена, т.е., както виждате не са напълно независими" Изказването ти си имаше контекст: разделението на властите, а не абсолютния източник на властта на "овластените". Опита ти за лупинг се превърна в свредел. Питай шефа ти каква е разликата, той е специалист по въпроса. :))))
151
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 158 Чак пък всички :) Посмали, ттроле :) Ще им го пратим, да видим дали ще го вземат :):):)
150
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 154 За диверсификацията не помага, ттроле :) Дай, Боже да се изплати поне, че много пари хвърлихте там. Печалба и да няма, ще го преживеем.
149
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички европейски прокуратура хвалят нашата, само олигарсите не можаха да работят добре с нея, даже си създадоха партии, за да махнат главния прокурор, само слепоците не виждат.
148
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 150 Ще обясня, но не за Вас. Независимостта на магистратите е условна - те са независими от другите власти, но са изцяло подчинени на законите и суверена, т.е., както виждате не са напълно независими, затова трябва да има механизъм за контрол дали магистратите спазват законите, иначе става гешев :) Така че, без контрол става слободия и произвол. Не случайно каскетът се нарече "инструмент на Господ". С това богохулство, той нагло заяви, че ще използва липсата на механизъм за контрол
147
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 152 "Аз не съм ничий ттрол" Обаче, другарЮ, делата казват повече от опитите ти да се самоопределиш. Знам, че закърмените с червените идеи сте свикнали да го карате на думи. Павлов добре го е казал: Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите. И ти така. :)))
146
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокопиев само прокуратурата все още не е овладял, но и това ще стане.
145
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 149 "Помня снимката, като въртяха крана, как угодлически се беше навел до Путин :)" Хихихи. И ти ми говориш за "фантазии"? Коментарите ти за Южен поток показват, че не само защитаваш ДС милиционерите, ами защитаваш и традиционните опорки на руските икономически интереси. Южен поток е изгоден за България, точно във връзка с възможностите за диверсификация, а, както се оказва, и за финансовия аспект, съдейки по резултатите му за първото полугодие на 2021.