Гешев поздрави с букет Надежда Йорданова, тя му поиска оставката

Главният прокурор отговори, че оставката му не е интересна за хората
Обновена: 16 дек 2021 12:33 | 16 дек 2021 11:33, Нели Христова
261
Гешев поздрави с букет Надежда Йорданова, тя му поиска оставката
Снимка: БГНЕС

Главният прокрурор Иван Гешев подари букет с цветя на новия правосъден министър Надежда Йорданова при началото на заседанието на пленума на Висшия съдебен съвет.

"Госпожо Йорданова, честит мандат, пожелавам ви здраве, успех и съвместна работа със съдебната власт", каза й той.

"Аз ви пожелавам да си носите отговорността винаги, когато трябва и, дай Боже, да можем да обсъдим условията за вашата оставка", отвърна му тя.

"Не се притеснявайте, ще обсъдим всички въпроси, които са в интерес на българските граждани, тя се съмнявам, че е интересна", каза той.

"Хората са на обратното становище", контрира Йорданова.

"Олигарсите са", опонира й Гешев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Йеринг 148 Така е свободните страни, където при всеки намек за съмнение, политикът или магистратът хвърлят оставка. А този е гьон сурат :)
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 150 Аз обяснявам, ама тролеят не чете. Чукча писател :) Аз не съм ничий ттрол. Не ме бъркайте със себе си :)
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 146 Какво стана с документа или признанието, че лъжете :)
141
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 145 "Коя реалност - виртуалната ли :) Сега има разделение, защото влязоха нови хора. " В първото изречение казваш, че не е вярно (виртуалната), а във второто, че е вярно (сега има). Започна да не можеш да връзваш две последователни логични изречение, но така става, когато някой ти изсветли намерениятаи се чудиш как да продължиш да тролействаш. А след като прочетох, че когато Главния прокурор МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАН, ТОГАВА ГОВОРИМ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ, вече съм убеден, че не си в час!
140
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 143 И как се доказва това? Че построи "Руския пАток", задържа договора за високата цена на газа и им прехвърли венецуелските милиони :) Помня снимката, като въртяха крана, как угодлически се беше навел до Путин :) Не разследва отравянето на Гебрев, не свърза нефтохима с НАП и той си беше все на загуба, ама нали златев :) Дали назначава агенти на десето или мутри, видяхме, че не е голяма разликата :) Аз не работя за тях, не си мислете, че всички са, като Вас :)
139
1
 
5
 
! Отговори
Йеринг преди 2 години
Конституционно недопустимо е изпълнителната власт да иска оставка на висши магистрати.
138
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 142 "Какво има да се издавам. Кога написах обратното?" "Написа обратното", но нещо в "обратното" някакси не беше включен варианта досието на Рашков да го е сполетяла своевременно същата участ. Даже с половин уста се опита да го анулираш, като обясняваш за "лъжите покрай унищожаването на досиетата". Ясен си. :)) Какво стана, разбра ли дали назначения от Радев главсек е от ДС? :)))) Същия, на когото Рашков е шеф. :))))
137
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 139 Коя реалност - виртуалната ли :) Сега има разделение, защото влязоха нови хора. По времето на гербавите нямаше. Статутът на главния прокурор първо трябва да се промени, защото той в момента е недосегаем и едва, когато бъде поставен в положение да бъде контролиран, може да се говори за независимост. Независимост означава да не могат да го карат да нарушава законите, а в момента никой не може да му попречи да ги нарушава. И той охотно го прави.
136
2
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
на тая променлива *** по добре бидон кисело зеле да и беше занесъл. нема такт нема визия има речник на хамалин от комбинат за изкуствени торове. нищо де, хората са си я избрали.... нали?
135
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 141 "Че герб противостои на кагебейците е една голяма лъжа" Хихихи. Борисов е ПЪРВИЯ премиер, при когото ДС започна да губи контрол върху ИВ и ЗВ. Затова разработиха стратегията с "президентската република". Борисов не си назначаваше във силовите ведомства агенти на ДС на ключови позиции. Опитите на руските фабрики да обясяват, че то е "едно и също" са жалко изпънение, и явно родоотстъпничество. Ти работиш за тези хора И ГО ЗНАЕШ. Дали е безвъзмездно или не е без значение.
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 140 Какво има да се издавам. Кога написах обратното? Вие вече се обърквате в своите лъжи, та взехте да ми ги прехвърляте :) Не, благодаря. Ще откажа букета :):):) Какво стана с решението на Комисията по досиетата :)
133
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 138 За лъжец, който претендира да знае нещо повече за десето, сте много наивен да смятате, че някога изобщо сме се изтръгвали от лапите на кагебейците :) Не забравяйте кой превъзпита чрез бой едно внуче на офицер от десето и то не се оплака :) Защо ли :) А е пръв приятел на каскета :) Пък и на официално посещение каскетът само от чайката е канен. Не забравяйте, че знаем това. Че герб противостои на кагебейците е една голяма лъжа, по-голяма от тази, която казахте за Рашков :)
132
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 133 "Зад унищожаването на досиетата се крият много лъжи" Дори и без да искаш се "издаде", че такова има. :))) Вече реши ли дали можеш да отговориш на въпроса дали сегашния главсек на МВР е от ДС. Него го назначи лично Фигуранта, а шеф му е "неДСара" Рашков :))) Обясни на четящите как това е "случайност" :)))
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 136 "От "крилатата" фраза "Не се смей, ти си го избра" насам не знам как успявате да се правите, че вярвате в разделението на властите :)" Реалността показва, че такава все още има, и това е всъщност красотата на разделението на властите: ако се появят такива като сегашните, които имат други "идеи" да не се стигне автоматично до колапс. Но е нормално за отрасли в Комунизма и/или възпитани с такива идеи, да не живеят в реалността, а с някакъв илюзорен мироглед.
130
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 134 "Вярно е и обратното - всички му искаме оставката, той с букети ни занимава :)" Аз не му искам оставката, защото той е последната преграда пред превземането на държавата от руската държавна мафия. Явно не са "всички". Най-кофтито за вас е , че ако успеете, ВАС ще ви мачкат и крадат руснаците. Това се казва да спечелиш наградата "Дарвин".
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 135 Ха, дано!
128
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 131 От "крилатата" фраза "Не се смей, ти си го избра" насам не знам как успявате да се правите, че вярвате в разделението на властите :)
127
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първите герберунги излетяха от МОН, скоро и други. Троловете автоматично ще изчезнат, обаче ще трябва и работа да се търси, не е като да топлиш държавния стол и да цъкаш в компютъра.
126
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 132 Вярно е и обратното - всички му искаме оставката, той с букети ни занимава :)
125
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 130 Зад унищожаването на досиетата се крият много лъжи. В случая Вие излъгахте, че Комисията го е обявила. Докажете това! Дайте номера на решението, да видим какво пише! Не ме занимавайте с друго, докато не докажете, че не сте лъжец :)