"Възраждане" води в НС избирателите си, ако не падне зеленият сертификат

Костадинов: Щом не искате да подходите с разум, ще получите революция
445

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се закани, че ако до първата работна седмица от новата година не падне изсекването за зеления сертификат и не бъдат отменени всички ограничителни мерки заради коронавируса, ще заведе в НС десетки хиляди българи.

"Ще призовем българския народ да превърне демокрацията от представителна в пряка", отсече той в декларация от името на ПГ.

"Щом не искате да подходите с разум ще получите революция", закани се Костадинов.

Според него две години нормалността в България е поставена на изпитание.

"Под предлог, че се грижат за здравето ни вече 4 правителства се стремят само към едно - запълване на квотите поставени от ЕС за ваксиниране на хората. Очевидно за управляващите не съществува демографската катастрофа, образователната катастрофа, здравето на хората, важното е само едно – ваксинацията, а заради нея бяха затворени отделения, спират се планови операции, спрян е достъпът на хората до жизненоважни здрави услуги", каза той.

По думите му този натиск освен на физическото здраве на хората, се е отразил и на психическото им.

"Вече дори не може да се работи нормално. Предприемачите изнемогнат не само от високите цени на тока, но и от непредвидимостта дали ще работят утре. Стотици хиляди българи бяха поставени под натиск да се ваксинират", допълни Костадинов.

Той определи зеления сертификат като абсурден.

"Той беше въведен само за едни ден, за да може Радев в Брюксел да каже, че го е въвел. Беше въведена масова ваксинация, която беше представена като доброволна. Правителството упражни масова репресия на милиони българи, принуждавайки ги да вършат неща против тяхната воля", обвини още лидерът на „Възраждане“.

Той отсече, че ваксинацията трябва да е само доброволна и от нея да не произтичат права, нито ограничения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
4
 
11
 
! Отговори
Братя преди 2 години
Да защитим демокрацията в България!
242
6
 
12
 
! Отговори
На нож преди 2 години
Войната започна
241
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИКОНОМИЧЕСКАТА МОЩНА КИТАЙ И ВОЕННАТА МОЩНА РУСИЯ ЩЕ ИЗРИНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА ЩЕ ИЗРИНАТ ЖИДО РЕПТИЛСКИЯ САТАНИСТКИ(ЕЛИТ) УПРАВЛЯВАЩ КАШЕРНИТЕ КЛОАКИ САЩ И ЕС ,А С ТОЗИ (ЕЛИТ) ЩЕ СИ ОТИДЕ И ОБСЛУЖВАЩИЯ ГИ МЕДИЕН И ДЖЕНДЪРСКИ -ГРАНТАДЖИЙСКИ ПЕРСОНАЛ .ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ТРОЛЧЕТА НА КОЗЯК И СОРОС.
240
8
 
6
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Еми така са му наредили на човека във връзка с изострената ситуация с Русия :) Та барем България да се занимава с революции и да е дестабилизирана по това време.
239
7
 
5
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Да ги води на червения площад и да останат там.
238
1
 
3
 
! Отговори
Какво става преди 2 години
Самолети бръмчат в небето
237
6
 
11
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Абе тоя ли сертификат ви е най-важното бе смешници. То и без това никой не го спазва.
236
3
 
5
 
! Отговори
Почна се преди 2 години
Във Варна има два бойни кораба
235
5
 
11
 
! Отговори
..... преди 2 години
Някой бустерен- *** *** по-долу беше споменал че доктор Костадинов иска да въведе диктатура ?! А това което е в момента какво е ? Забрани за това, за онова, сега и на децата посягат вече. Нищо няма значение и не е важно, само и само да има дупчене с тия отрови. Ако някой се опита да ми пипне детето ще му счупя ръцете и краката. И не, не съм антиваксър, ваксър съм, защото имам всички необходими ваксини, както и цялото ми семейство.
234
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 258 "Костя, нещо държавен преврат ли готвиш?? Това ли е плана спуснат от Рассия?" Не. Планът е да прави циркове, като го играе "опозиция" защитаваща "традиционното", за да стане новия "спасител", когато по плана на ДС Кирчо ви окраде и закопае.
233
6
 
4
 
! Отговори
До младите преди 2 години
Не се връзвайте на този руски шпионин Копейкин. До часове Русия ще бъде унизена
232
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ги води където иска, сборното IQ на тази група ще бъде колкото стайна температура
231
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така с васме възраждане само бой на тия българо убици неим искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини и сертификати
230
2
 
6
 
! Отговори
Чудно преди 2 години
В Курортите само англичани, а в центъра на Бургас има много чернокожи
229
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 253 "Колицията ГЕРБ-ДПС-Възраждане - враговете на БЪЛГАРИЯ." Хихихи. ДС тролеите отчаяно се опитват да пришият проруските партии към ГЕРБ. Копейкин принадлежи към котилото на ДС. Това, че разиграват поредния цирк, за да бъдат видяни като "алтернатива", е просто плана на ДС за докарване на следващите им марионетки "спасители". И така, докато най-накрая не докарат Фигурнат диктатор.
228
4
 
10
 
! Отговори
До младите преди 2 години
Бъдете българи!
227
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10 000 войници идват да празнуват Коледа в България. Банско се напълни с "туристи" от Великобритания
226
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вън България от ЕС и НАТО, искаме достоен живот, не Кирчо Канадца да ходи да се среща с еврогейовете и да се чудят как да ни боцкат. Искаме Триград да не бедства 10 дена, а не да се назначават 40 заместника.
225
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи плаши ни човека с най-малка подкрепа в парламента.. Чудя се да се смея или да рева.... май както обикновенно ще рева... А някой не можа ли да купи на копеикин една кола с по-големи гуми, че да навакса за топките... Винаги тоя с най-малките топки плаши най-много
224
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ляво резбестите психодесни *** на Сорос и Америка (за ) България изпълзяха от отходния канал и започнаха да си изливат кашерната злоба и помия по адрес на Партия Възраждане,а щом тия екскременти са срещу Възраждане,то значи тази партия и нейния лидер Костадин Костадинов са правилния избор за българския бял Православен народ