"Възраждане" готви жалба до КС заради зеления сертификат в парламента

Той бил най-бруталния сегрегационен документ, приеман в България
337
"Възраждане" готви жалба до КС заради зеления сертификат в парламента
Снимка: БГНЕС

Партия "Възраждане" ще внесе жалба до Конституционния съд срещу решението за влизане със зелен сертификат в парламента, ако успее да събере необходимите подписи. Това обяви председателят на партията Костадин Костадинов на брифинг в парламента.

Още по темата
Той обясни, че това решение ще им даде възможност да поискат КС да се произнесе за зелените сертификати, защото съдът не може да бъде питан за административни заповеди на министри.

"КС ще има възможността да разсече Гордиевия възел, защото ако той се произнесе, че зеленият сертификат е противоконституционен за депутатите, това ще означава автоматично, че е противоконституционен и за всички останали български граждани", допълни Костадинов.

По думите му "зеленият сертификат е най-бруталният сегрегационен документ, приеман в България изобщо". "Геноцидът също беше законен, но той беше впоследствие осъден от историята”, посочи в кулоарите на парламента председателят на "Възраждане".

Той изрази съмнение, че обещанието на премиера Кирил Петков, според което при 70% ваксинирани зеленият сертификат ще падне, е искрено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
1
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Айде да не ни пробутвате тъпотиите на оня пишман доктор от ДБ. Мноого находчиво, голям смях.
190
2
 
5
 
! Отговори
мдааа преди 2 години
Да пита първо в Севлиево пет деца и тогава да се жалва, този ***.
189
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък искам да сезирам КС за необходимостта от книжка, за да карам колата. Както знаем книжката не предпазва от катастрофи и не кара колата. Не виждам смисъл да ми нарушават естественото право да си бръмча с таратайката. Също искам да забранят задължението да влизам на бензиностанции с пари ;)
188
6
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Еднодневка е лъжлив Кирчо - тримесечка, айде.
187
5
 
3
 
! Отговори
Искам преди 2 години
на дванайсти на жълтите павета да потече река от кръвта на ваксинирани депутати!
186
3
 
4
 
! Отговори
До барзоту преди 2 години
Тук сме само атеисти, безпартийци, безсмъртни и безпаметни психопати
185
4
 
8
 
! Отговори
въх мама преди 2 години
Еднодневките ще се жалват.
184
8
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
АЙДЕ КОСТЯ...ДАЙ ПО 150-лв/НА ПРОТЕСТЪР ---ТА ДА СИ КОМПЕНСИРАМЕ ЗАГУБАТА ОТ ПЕНСИЯТА , ГДЕТО МИ Я ЦУНАХА , КИРЧИ КОКОРЧО.......АКО НЕ ДАВАШ--ПРОТЕСТИРАЙ САМ!!!
183
8
 
7
 
! Отговори
Овцъ преди 2 години
Може да сме овце, ама не се излагаме пред цял народ да пускаме желби за такъви работи))Палячовци
182
4
 
12
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Докато има овце, ще има и вълци. *** те нямат нищо против, бе. Колкото пъти им кажат /"колкото е необходимо"/, толкова пъти ще се ваксинират с каквото им "препоръчат специалистите". Важното е ред да има. Оф, що не може да им се отдели на такива една околия, да си живеят там здравословно и сигурно, по каквито им кажат правила, и да не участват в избора и живота на нормалните хора.
181
4
 
2
 
! Отговори
Ей тва е преди 2 години
Сказкаа..)))
180
1
 
1
 
! Отговори
? преди 2 години
Novavax е на принципа на детските ваксини ...Същото е.
179
9
 
5
 
! Отговори
Кажи ,бе Копейкин... преди 2 години
Колко даваш , за да протестираме.....??
178
4
 
2
 
! Отговори
Тоя пък и тоя преди 2 години
Ей много ви разбира главата от ваксини и сертификати, ама да хванете да видите какво става с цената на тока и имфлацията, няма никой...или да види защо ученици в 12ти клас излизат неграмотни...ама нали трябва да отчитаме дейност
177
7
 
3
 
! Отговори
Да спрем това..НЕ на преди 2 години
Имунизациивсички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния домот втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б,...и тн и тн.Да спрем всички ваксини!
176
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Купихте му къща на тоя мошеник от ***, сега ще му изработите и едно хотелче, щото вечно няма да е депутатин, хич мозък нямате будали.
175
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 188, не бъркай истинските ваксини с ковид-бъркоч серума. Нещо което се рекламира по медии, не е ваксина. Разбрали го?
174
5
 
16
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
И утре да има избори Костадинов ще хване над 10 % народа не ще приказки ,иска краини деиствия закономерно е Възраждане до 1г да е първа политическа сила особено като гледам как Кирчо си изстрелва патроните няма кой да го чака тука хората им се изчака чакалото 33 години и сега вместо към по-добро ще ги карате да си купуват *** и то ако имат пари .Я гледаите каква мизерия се задава рано или късно цената на тока ще бъде отвързана ,къде отива българина --още 800 000 избягали ?
173
2
 
3
 
! Отговори
Давайтеживеемвмести преди 2 години
Само така - жалби да има
172
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Световната измама " ковид" и фалшиви ваксини за трилиони