"Възраждане" готви жалба до КС заради зеления сертификат в парламента

Той бил най-бруталния сегрегационен документ, приеман в България
337
"Възраждане" готви жалба до КС заради зеления сертификат в парламента
Снимка: БГНЕС

Партия "Възраждане" ще внесе жалба до Конституционния съд срещу решението за влизане със зелен сертификат в парламента, ако успее да събере необходимите подписи. Това обяви председателят на партията Костадин Костадинов на брифинг в парламента.

Още по темата
Той обясни, че това решение ще им даде възможност да поискат КС да се произнесе за зелените сертификати, защото съдът не може да бъде питан за административни заповеди на министри.

"КС ще има възможността да разсече Гордиевия възел, защото ако той се произнесе, че зеленият сертификат е противоконституционен за депутатите, това ще означава автоматично, че е противоконституционен и за всички останали български граждани", допълни Костадинов.

По думите му "зеленият сертификат е най-бруталният сегрегационен документ, приеман в България изобщо". "Геноцидът също беше законен, но той беше впоследствие осъден от историята”, посочи в кулоарите на парламента председателят на "Възраждане".

Той изрази съмнение, че обещанието на премиера Кирил Петков, според което при 70% ваксинирани зеленият сертификат ще падне, е искрено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аве гледате ли Диков ? Ако България не беше ,,член,, на ЕС тока щеше да е три пъти по евтин като в Сърбия където е 70 евро а вчера е над 400 лева ;) Гледайте сега за някаква с старт тъпов джакпод говори . Джакпортистите уж че им давали много пари . Е не е за вярване ама е интересно.
210
11
 
8
 
! Отговори
Засилили се те преди 2 години
Тъй кат ви гледам,много не ви се ходи на работа в НС, ама сега се жалвате, че не пускат
209
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** да си заминава в Русия.
208
9
 
1
 
! Отговори
Сеир да има преди 2 години
и зрелища- това се търси.... а трябва и леп, а от где, никой не казва, жалби пишат
207
6
 
16
 
! Отговори
към ИЗРОД 221 преди 2 години
с име ПСИХО срещу ПСИХО... Санитарите са в ковид отделението. Там са парите! Във всяка болница само тези отделения работят с пълна сила! Затова се набляга на ваксинирането за да могат тези отделения да работят и да смучат яко пари от здравната каса. Само *** ваксъри все още не са го разбрали, но скоро и те ще напълнят тези отделения след което за всеки от тях ще чака по една катафалка да ги закара в постоянното им местообитание!
206
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да го плюете, той е единственият, който се противопоставя на дискриминацията. Чалгаря не го броя, той е шмекер.
205
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо, народа много сериозно откачи. Вече не е смешно даже. България - паралелна вселена
204
4
 
9
 
! Отговори
Хехехе преди 2 години
Това да пускаш жалби срещу нищото е радикално течение в нашите политически среди Новият Кант на нашето време)
203
17
 
12
 
! Отговори
Катюша преди 2 години
Този окочателно е изперкал,ГЕРБ и ДПС крадци от класа,другите слуги на Европа и послушници за пари да вземат.Всички с сартификат така е прието и точка по въпроса.Българетата станаха УЖ европейци не знаят на кой свят се намират,анархия и простотия ,няма оправия.ЖАЛКИ И СМЕШНИ бедни глупави българчета.
202
12
 
9
 
! Отговори
Да се жалят , преди 2 години
ама Костя вече си е сложил ваксина.Мда
201
2
 
5
 
! Отговори
Гунчива преди 2 години
Викньети Ильена Гунчива да ви убясни за сиртификатити!
200
11
 
31
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Човек се бори с оръжията, които има. В момента имаме Костадинов. Хубав, лош, друг няма. Важна е каузата. То пък Кирчо щото мноо убав..
199
4
 
7
 
! Отговори
ПСИХО срещу ПСИХО... преди 2 години
А санитарите на България спят зимен сън....
198
8
 
6
 
! Отговори
подозирам преди 2 години
че на 12-ти медиите ще пишат: "Кръв, убити, насилие по улиците на София" и нито Путин нито Байдън ще може да помогне на народните предатели узурпирали властта!
197
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"А от "Прераждане", кво казват?" ............ От Прераждене казват, че не е сигурна тази работа с прераждането, затова по-добре се ваксинирайте.
196
2
 
4
 
! Отговори
Кво стана, та не преди 2 години
Начи тия глупости си ги говорете и пускайте жалби в клубовете на анонимните суровояди
195
0
 
12
 
! Отговори
Стат преди 2 години
Видях какво става с тока и инфлацията. Излязох за 2 месеца на ел.борсата. От 80 на 440 лв. за едно и също потребление през лятото. И какво? Зеления ме притеснява далеч повече. Щото сега мога да ги платя. А когато ми забранят да работя, дали ще мога? Давайте...карайте се кой по по най. Историята има навика да се повтаря като фарс.
194
12
 
15
 
! Отговори
Костяяяяяя преди 2 години
Костядин Копейкинов - ваксиниран с две дози пфайзер, "усвоява" парички от наши и чужди началници, но пред мucupkuте лае по ваксините и по началниците, че недоволния народ да гласува за него.
193
10
 
10
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Българите от Възраждане не приличат на плямпачите от изхвърлената тайфа, ведно с потрошената латерна... Имат шанс за истински, радикални действия.
192
4
 
1
 
! Отговори
Анархист преди 2 години
Ей, манйяк- няа такъв кат тебе - смех