Кой ще спре депутатите без зелен сертификат да влязат в парламента?

Отиването им на работа с новата мярка ставало въпрос на личен избор
279
Кой ще спре депутатите без зелен сертификат да влязат в парламента?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След влизането в сила на зеления сертификат за парламента – идването на работа на депутатите става въпрос на личен избор. Това заяви пред bTV председателят на комисията по здравеопазване в Народното събрание доц.. Антон Тонев от „Продължаваме промяната“.

Още по темата

„Трябва да изберат обществения интерес, който са избрали пред лични такъв да не използват зеления сертификат. Ако не покажат документа – няма да бъдат допуснати до сградата на Народното събрание“, каза Тонев и уточни, че през следващите две седмици ще бъде дискутиран въпросът кой може да спре народните представители да влязат в парламента.

Той коментира и разкритието, че депутати от „Възраждане“ са имунизирани срещу COVID-19, въпреки че определят ваксината като експериментална течност. Според него въпросните народни представители са направили информиран избор.
 
„Конфликтът е явен – колегите са избрали личната сигурност, но са предпочели обществената полза, която ще им донесе една позиция. Ние уважаваме тази позиция и се опитваме да комуникираме и информираме тази част от обществото, заставащо зад нея. Конфликтът се получава, когато говорим едно, а правим друго“, допълни той.
Тонев коментира, че при такива случаи има подвеждане на обществото. Той обясни, че в парламента не е е редно да се регулират изказванията на депутатите.

„Има много политическо говорене в здравеопазването и в управлението на COVID кризата, което е във вреда на обществото. Костадин Костадинов е историк по образование“, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
21
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Контролират мозъка и тялото ми вече нямам контрол над себе си
8
4
 
22
 
! Отговори
Фаучи гномът преди 2 години
До Антиваксър Тампончето в носа ще е до време, докато не те бутнат в гетото и после в каноцлагера. В САЩ от 31/12/2021 PCR не се прилага и не се признава.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5 Добро утро сега ли усети че са върли популисти
6
11
 
4
 
! Отговори
ЧАШКОВ, ЗА КВО Е... преди 2 години
НАЛИ, ЗАТОВА МУ ПЛАЩАТ---... ДА ВЪВЕЖДА РЕД...!!!!?????АКО, НЕ МОЖЕ......ДА ХОДИ У КРЪЧМАТА И ТАМ ДА ГОВОРИ "ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ.".... ЩОТО МУ ВЕРВАТ....!!!!
5
6
 
16
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
Аз подкрепям зеления сертификат, защото обичам да гледам балъците, които си бият бустер на всяко подновяване, а аз минавам с тампонче в носа.
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който ме спира да ходя навсякъде без зелен сертфикат- никой :D
3
3
 
22
 
! Отговори
Фаучи гномът преди 2 години
До Анонимен 3 Само да те светна, че тестовете ще бъдат премахнати до 2 месеца като ненадеждни. Тогава оставате само 2 касти - ваксинирани и неваксинирани.
2
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле добре, че не се ваксинирах, че да дупчя на всяко подновяване на сертификата! Сега един тест и готово.
1
12
 
20
 
! Отговори
Патриции преди 2 години
Те депутатите си имат фалшив безсрочен зелен сертификат, издаден им директно от Козляк за заслуги за поставяне фундамента на Новия Световен Ред из нашата територия. Вие депутатите не ги мислете, те са родени точно за тоя момент.