Кирил Петков твърд: Отмяна на зеления сертификат е невъзможна

Премиерът покани представители на протестиращите на среща
12 яну 2022 19:00, Красимир Ангелов
643
Кирил Петков твърд: Отмяна на зеления сертификат е невъзможна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министър-председателят Кирил Петков изрази съжаление, че заради наложената му карантина не е успял да отиде при протестиращите пред Народното събрание срещу зеления сертификат.

Още по темата
Премиерът обаче отново посочи, че е готов да чуе идеите им още този петък, когато се очаква наложената му изолация да отпадне.

Министър-председателят беше категоричен, че на прага на петата ковид вълна, отмяна на зеления сертификат не може да бъде направена. Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация, подчерта отново премиерът, цитиран от правителствената пресслужба.

Петков заяви, че приема и уважава правото на всеки да протестира. Не приема, обаче, фактът, че предварително обявеният като мирен, протестът се е превърнал в опит за нахлуване в сградата на парламента. Опит, при чието овладяване пострадаха и служители на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


643
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
502
4
 
64
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
Не стойте по форумите а излизайте на улицата. Всеки ден! Сега! Защото скоро ще е късно. Бавно, но непрекъснато заради тези сертефикати се набождат все повече и повече хора. Това е и целта! Тия които му дърпат конците на твърдия Кирчо, знаят, че когато ваксаните станат пълно мнозинство, а те ще станат, тогава точно може да затегнат обръчите докрай. Защото ваксаните няма да протестират, щото си имат сертификати. Така постъпиха навсякъде!
501
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невъзможна е, защото ще ви спрат парите от ЕС и няма фондове , няма хонорари!Просто като казваш А, трябва да поясниш и да кажеш и Б. Ето кой ще изкара България от ЕС, защото нещата натам вървят. И то преди да сме приели еврото. Продължавайте с рестрикциите и дискриминацията и налагането на ваксините и сами ще изкарате страната от диктатурата на проклетия евросъюз.
500
5
 
54
 
! Отговори
Буко Баламата преди 2 години
Истината е че не може да се служи и на народа си и на западните кукловоди.Просто интересите се разминават.Едните се борят да оцелеят другите да ги унищожат.
499
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новият премиер вече е ясен, въпрос на време и формалности. Той сам си каза нашата партия ще управлява, не ще да е случайно, сигурно и някоя гадателка му е предсказала. А този е пълен провал. Най-добре да си подаде сам доброволно оставката. Голям страх от фашингтон. Не са го тренирали в харвард как се дават отрицателни отговори, без да могат да ти опонират. Слабо подготвен.
498
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама верно сертификат за тук не ни трябва.Е който ще пътува в чужбина нека им показва там,но тук за какво ни е?Който иска може да се ваксинира и да не си вади сертификат,какво толкова?Но за фалшификация трябва да има строг закон.Поне затвор минимум колкото си е за документна измама.Та без сертификат да може,но извадиш ли го трябва да е истински!Няма да се излагаме пред чужденците я!:)))
497
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усещам как тоя ще бъде изгонен от България с шутове. Съсипа държавата за 1 месец. И други са крали но такова нещо в света не е виждано
496
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зализания е по-зле и от бат Бойко. Тези мерки са антиконституционални. Ясно е защо е избран - да защитава про-ваксърските интереси на компаниите на големия брат.
495
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Go Brandon!
494
0
 
6
 
! Отговори
До 509 преди 2 години
Прощавай, сложих ти плюсче по инерция, защото другите бяха все против него, та се увлякох ! Оставаш си с едното (навярно твоето собствено) !
493
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелен сертификат, зелена икономика, всичко зелено няма що, по-скоро е за червено щот те ограничават
492
1
 
30
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Значи ще се върви към оставка и нови избори ! Кирчо по инат вече заприлича на северномакедонски политик !
491
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чавал за каво да плащам 100лв за пср тест след като имам 3 ваксини модерна?
490
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да не вкара тук американски войски, че става лошо. И ваксъри и анти ще станем мишени за интересите на краварите.
489
0
 
12
 
! Отговори
бай Мемет преди 2 години
Фостафка!!!
488
0
 
16
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
ЗА КАНАДА КАЗАХ !
487
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кирил Петков твърд" -- това е невъзможно.
486
8
 
34
 
! Отговори
Хардлайнерка преди 2 години
Канадец продажен, нали уж при 70% чипирани щял си да го махаш. Аз съм учила биология 6 години и знам, че това не са никакви ваксини. Това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода. Ще бъдете управлявани чрез 5G системите. Така, че никой да не се ваксинира.
485
1
 
26
 
! Отговори
ууу преди 2 години
Затова си вземай парашута и отлитай за Канада.
484
1
 
34
 
! Отговори
мафия преди 2 години
Оставка!
483
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро отменяй сертификата или си подавай оставката! Няма да мине номера че било невъзможно да се отмени.