Протестът на "Възраждане" започна, вдигнаха бесило с маска

Протестиращите са пред парламента
Обновена: 12 яну 2022 12:35 | 12 яну 2022 12:33, Александър Попов
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Привърженици на партия "Възраждане" се събраха на протест срещу зелените сертификати и принудителната ваксинация пред парламента в София. Те пристигнаха с автобуси от цялата страна.

Тази сутрин се стигна до напрежение във Варна между протестиращи и полицията. Те разпространиха клипове в социалните мрежи и по думите им четирима от шофьорите били тествани за наркотици и дали положителни проби. Гражданите поискали отново да бъдат направени тестове, които се оказали отрицателни. Протестиращите от „Възраждане“ във Варна смятат, че това е полицейска провокация, съобщи bTV.

В района на парламента има засилено полицейското присъствие, докато в сградата депутатите дебатират по бюджета на страната на редовното си заседание.

Протестиращите са се въоръжили с плакати срещу зеления сертификат и "зеления фашизъм", издигнаха и бесило с маска.

Очаква се лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов да се включи дистанционно на протеста, тъй като е под карантина след заседанието на КСНС, на което стана ясно, че шефът на НС Никола Минчев е с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
6
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Хе,хе, показаха и Кико Коня по телевизора - не беше кретенски ухилен ,както обикновено се показва. Беше му замръзнала канадската мутра. А всички дупетати предвидливо са напуснали работните си места (избягали са от работа) ,без депутатитена "Възраждане", като така показват чии представители са - на мутри и олигарси ! Страхливи плъхове, които не смеят да се покажат пред народа си !!!! Смех ! И трагедия за България !!!
222
0
 
0
 
! Отговори
Ама чакай сега: преди 2 години
Перспектива при Лазаров, История на изкуството при Цанко Петров и 4000 страници превод руски на български, английски на български и после к'во наркоманчето на Русев обира овациите, лаврите и 80000 лева?
221
0
 
0
 
! Отговори
Шефеееее? преди 2 години
Атанасов - мое ли да знам Савчева, чия работа е дала на Михаил та той да вземе теорията за Биеналето?Дай да позная: Васил Веселинов Ангелов
220
10
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Какви маски бре.?Тези си искат завой към Путин и Евразия. Осъзнайте се най -после.
219
16
 
12
 
! Отговори
MOСKВА преди 2 години
Тези възраждане са тотално изперкали,цял свят се тресе от смъртни случай на ковид епидемия ,какво искате като няма затваряне.Бочко дебелия това чака да взема власта отново.НА българина и магаре да му сложеш и него ще изберат за председател.ДПС,СДС,ГЕРБ са много щастливи сега и мафията празнуват.Костадинов д се маха завинаги.
218
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И от Герб ще се включим
217
0
 
0
 
! Отговори
Васил Ангелов преди 2 години
Абе как можахте да ми свиете работата за 4 ПКС по Перспектива на Михаил да мине теорията и да ходи на биенале. Наркоманче Свитлинско.
216
0
 
3
 
! Отговори
до 248 преди 2 години
Ей ***, вие не сте народ, а ***....както е казал поета.
215
1
 
7
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Възраждане дано не се окажат нова версия на Атака
214
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де, всички разбраха че цялото ръководство на "Възраждане" са ваксинирани и имат зелен сертификат, а само тези маргинали на този "протест" не са разбрали...?!?
213
7
 
10
 
! Отговори
Браво ! преди 2 години
Разкошен протест, но е добре и да се пречука някой политик, за назидание ! Радвам се че се събрахме толкова много народ !
212
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин що не се появи? Или за нарушаване на карантина не му стигат тoпки?
211
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можем да си направим извода, че храним прекалено много парчета-полицай.
210
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Xora Kiro e kato Mitsotakis,shte pochne da bode 5 godishni I 95,posle zadaljitelna za nad 50 I 60,mislete,mislete,goliam lisik e ,pochetete s kakvo sa se zanimavali s bashta my
209
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, има един... Цял ден пише тука за "дестабилизация" на държавата.... Ти кога я усети стабилизирана да те питам???! Българският народ е в криза постоянно! Сега вече посягат и на тялото ни чрез "изнасилване с инжекции"... А ти си пиши твойте глупости!
208
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би следва Нюрнберг 2.0, знае ли човек?
207
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само лумп3ни виждам там
206
4
 
10
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ТАКА ЩЕ Е ВИНАГИ - НАРОДА СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ! ЛЪЖАТ ДОКАТО ГИ ИЗБЕРАТ И ПОСЛЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ И НИ ОСТАВЯТ КОЙ КАКТО МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯ. ЗА СЕБЕ СИ ВЕДНАГА СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ И СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКА ЗА ПАРИ И БЛАГИНКИ СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО - НАЛИ СА СЕ БОРИЛИ ЗА ТЕЗИ ПОСТОВЕ?
205
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта на протеста не е премахване на зеления сертификат ,той е само повод !!!! Целта е дестабилизация на страната организирана от Копейкин и платена от други хора с пари от друга държава ! ДАНС да се задейства !!!
204
9
 
26
 
! Отговори
Ваксините преди 2 години
Част от страничните ефекти: рак, инфаркт, инсулт, миокардит, Паркинсон, склероза, безплодие. Децата прекарват вируса 99.998% безпроблемно, тоест по-леко и безопасно дори от сезонния грип! Тогава защо ги ваксинирате?!? Прекаралите вируса имат повече антитела отколкото ти дава ваксината! Тогава защо ги карате да се ваксинират?!?