Протестът на "Възраждане" започна, вдигнаха бесило с маска

Протестиращите са пред парламента
Обновена: 12 яну 2022 12:35 | 12 яну 2022 12:33, Александър Попов
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Привърженици на партия "Възраждане" се събраха на протест срещу зелените сертификати и принудителната ваксинация пред парламента в София. Те пристигнаха с автобуси от цялата страна.

Тази сутрин се стигна до напрежение във Варна между протестиращи и полицията. Те разпространиха клипове в социалните мрежи и по думите им четирима от шофьорите били тествани за наркотици и дали положителни проби. Гражданите поискали отново да бъдат направени тестове, които се оказали отрицателни. Протестиращите от „Възраждане“ във Варна смятат, че това е полицейска провокация, съобщи bTV.

В района на парламента има засилено полицейското присъствие, докато в сградата депутатите дебатират по бюджета на страната на редовното си заседание.

Протестиращите са се въоръжили с плакати срещу зеления сертификат и "зеления фашизъм", издигнаха и бесило с маска.

Очаква се лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов да се включи дистанционно на протеста, тъй като е под карантина след заседанието на КСНС, на което стана ясно, че шефът на НС Никола Минчев е с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е Мая? Да не е болна, горката? Тя надмина Йоло Денев по включване в всякакви протести! Сега я няма? Не е добре работата, явно.
202
7
 
4
 
! Отговори
Police преди 2 години
Мачкай ги Ганйовците!
201
7
 
17
 
! Отговори
МЪЧНО МИ Е преди 2 години
КЪДЕ СА МАЯ, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, ДОНЧЕВА КЪДЕ СА ТЕЗИ НЕПРИМИРИМИ ПРОТЕСТЪРИ? ВЕЧЕ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА - БЯХА ДЕПУТАТИ С ПО 10 000 ЛВ. ЗАПЛАТИ, ШОФЬОРИ, КОЛИ И ОТДЕЛНО ПО 500К ОТ ЧЕРЕПА!
200
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на хората имало и нормално мислещи все още но ми се струва в прекалено театрално
199
0
 
0
 
! Отговори
Михаил некъв си! преди 2 години
Отивате на биенале с това Светлинче и оставате без глави!Ясен ли съм? Или отивате на биенале с него но му плащате нищо заради солената такса за участие от 80000 евро!Или Михаил остава без глава!
198
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малиии много полиция много нещо!
197
4
 
9
 
! Отговори
555 преди 2 години
Уважаеми съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министър Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар,лекувал Д. Тръмп.Напишете на гугал:"едно интервю задължително за гледане"Отваря очите !!
196
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГеоргиГеорги, това е "целия"български народ! До неотдавна изцепките на "Възраждане" според Нинова и Радев бяха достатъчно основание управляващите да си подадат оставката. Но, явно нещо се промени.
195
13
 
7
 
! Отговори
къща от субсидия преди 2 години
Тия на площада да питат вожда на Възраждане, Костадинов ли беше??, как се прави къща с партийна субсидия?? И не само къщата........................
194
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров станал възрожденец. Първо Бацо му се пускаше, после Румен Фонтана, а сега и Копейката. Никой не може да му устои.
193
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 223Радев не се е доверил на ДС. А Радев изневери на ДС, дето го докара на власт. Слуша Херо Мустафа и изпълнява това, което тя му каже. Битката е между ПППП и ДПС. Прокопиев, Копринков и Кирил Добрев, срещу Доган и Пеевски. ГЕРБ ще стоят отстрани и ще си чакат кротко отново времето. Както бе при Орешарски. И победителя отново ще види, че без ГЕРБ не могат. Едва ли ще има изненади.
192
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много *** много нещо тук...С нищо не сте по-добри от хората на площада, просто сте едни нещастници, които се крият като плъхове, плюят и си въобразяват, че разбират от нещо
191
18
 
7
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Какви са тези странно изглеждащи субекти на жълтите павета?Един нормално изглеждащ и мислещ не намирам...Безработни , плиткоумни , предблокоракияпиещи същества.Наздраве!
190
4
 
9
 
! Отговори
Долу маските! преди 2 години
Маските са унизителни за носене, а и вдишваш същия въздух който си издишаш което е изключително вредно и отровно! Белите ти дробове филтрират въздуха и издишваш после мръсен въздух, белите ти дробове са филтъра а не маските!
189
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко са да, особено ако се снимат от ниско!
188
3
 
17
 
! Отговори
boza преди 2 години
До Вбесен!Вбесявай се колкото искаш. За твое успокоение ходи си набий някой бустер, а може и от двата:) За по-сигурно сложи поне 4. Ако и това не помогне - в *** и си шибни една злобарка.
187
1
 
6
 
! Отговори
Точно вие преди 2 години
Коѝто изопачавате истината,точно вие коѝто защитавате тези фашистки мерки и ги толерирате в галкия ви сай.т, точно вие сте продажниците на България! Хората там се борят ѝ за вас,а вие обслужвате продажниците на държявата ни! Мишки...
186
2
 
10
 
! Отговори
Най-забавното преди 2 години
на тоя протест е иронизирането на протестите спретнати от Радев-Божков през лятото. Дет се вика с твойте камъни по твойта глава.
185
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Българите - народ с чест достойнство и храброст" ...ама че смешен плакат...:))))))
184
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 214Тук не си прав. "Възраждане" бяха преди Отровното трио. И в министерства се опитваха да нахлуят под одобрителните погледи на Нинова и Радев. Но, който копае гроб другиму, сам пада в него.