Протестът на "Възраждане" започна, вдигнаха бесило с маска

Протестиращите са пред парламента
Обновена: 12 яну 2022 12:35 | 12 яну 2022 12:33, Александър Попов
403

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Привърженици на партия "Възраждане" се събраха на протест срещу зелените сертификати и принудителната ваксинация пред парламента в София. Те пристигнаха с автобуси от цялата страна.

Тази сутрин се стигна до напрежение във Варна между протестиращи и полицията. Те разпространиха клипове в социалните мрежи и по думите им четирима от шофьорите били тествани за наркотици и дали положителни проби. Гражданите поискали отново да бъдат направени тестове, които се оказали отрицателни. Протестиращите от „Възраждане“ във Варна смятат, че това е полицейска провокация, съобщи bTV.

В района на парламента има засилено полицейското присъствие, докато в сградата депутатите дебатират по бюджета на страната на редовното си заседание.

Протестиращите са се въоръжили с плакати срещу зеления сертификат и "зеления фашизъм", издигнаха и бесило с маска.

Очаква се лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов да се включи дистанционно на протеста, тъй като е под карантина след заседанието на КСНС, на което стана ясно, че шефът на НС Никола Минчев е с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
1
 
1
 
! Отговори
в-к "Жен-мин Же преди 2 години
Органа на Китайската компартия предупреждава Пентагона, че ще го изравни със земята!293, ненормален си, с фантазия яко развинтена, и дъската ти хлопа, потърси Медицината!
262
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Един от лидерите на протестиращите беше се разболял от ковид.Специално за него от ВМА линейка дойде.Ако аз пред ВМА падна ще ме изхвърлят от там защото не съм правоимащ.Познавам човек който с линейка до там го караха и го върнаха.Тия могат да скачат,да викат,а ние обикновените трябва да си налегаме пиргулете и да натискаме на ваксините,също като жителите на Бутан.Защото ВМА за нас е като НАСА! Колкото ще ни вземат в НАСА,толкова и във ВМА!
261
1
 
8
 
! Отговори
Миле Попйюрдановъ преди 2 години
Блазе ти, бай Геле, кихаш си на воля, а мен ме е страх да пръдна, да не издаем четата!
260
4
 
5
 
! Отговори
му-ха-ха преди 2 години
Да видим полицията на Бойко Рашков бие ли като полицията на Бойко Борисов...
259
6
 
3
 
! Отговори
Бай Геле преди 2 години
До 292 от " Пазете се" Егати нахалството! Па носете си маски бре. Йас ли требе да ви пазим? Дори ми е кеф като знам, че като кихам намалявам 80-те процента лош материал.
258
0
 
9
 
! Отговори
Бай Геле преди 2 години
Луд умора нема, само се поти.
257
13
 
21
 
! Отговори
счетоводител преди 2 години
Работя като счетоводител в болница.И като се замисля най голям интерес от такива протести имат фирмите внасящи лекарства за болнично лечение на пациенти с ковид.За един пациент се изразходват лекарства за 2-4 хиляди лева.Тези които получават моноклонални антитела сумата е нбад 20 000 лева.За сравнение ваксините са 1000 пъти по евтини.
256
13
 
10
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 2 години
ЦЪРВУЛИТЕ ИГРАХА ХОРО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.ТЕЗИ СА ПО-ЖАЛКИ ОТ АТАКА И ДРУГИ ПАРТИИКИ КОИТО ИЗЧЕЗНАХА. ЗА ТАКАВА НАГЛАСЕНА РАБОТА, СЕ ДАВАТ НА ЧОВЕК НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30ЛВ. НЯМАШЕ ЕКШЪН И СЪСПЕНС.
255
65
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ще свършат по зле от АТАКА. Ей тука го оставям това.
254
34
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщайте се обратно по селата. Протестът свърши, взехте си 50-те лева, безплатна разходка на партийна издръжка до София да видите паметника на Цар Освободител, Парламента и жълтите павета. Само софиянци могат да свалят властта, защото не са отдалеко и всеки ден могат да излизат на протест и да се прибират вкъщи. Карантин Карантинов не може всеки ден да ви кара безплатно и да ви дава по 50 лева.
253
25
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Депутатите на Възраждане са хитреци, които се възползват от глуппаци. Партия Възраждане на Карантин Карантинов не е самата тя антиваксър, но обслужва глуппаците антиваксъри. И тези глуппави хорица, вместо да питат Карантин Карантинов защо ги излъга, питат телевизията БТВ защо разкри лъжците и измамниците от Възраждане на Карантин Карантинов.
252
26
 
8
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 години
Протестът е организиран от метежниците на Радев, за да заблудят политически нег.рамотните, че уж правителството е про-западно. Русо-робите още не са разбрали, че съдбата на България и на Света ще бъде определена не от сел.ските апаши на комунизма, а от Пентагона.
251
17
 
22
 
! Отговори
Пазете се преди 2 години
Това че министър-председателят е с бустер, не го прави по-малък разпространител на зараза. Какви седем дни - трябва да изкара целия си мандат под карантина, ако милее за народа. След този ужасен инцидент - двойно ваксиниран шеф на парламента да обезглави цялото ръководство на държавата, веднага оставки и доживотна карантина. Това е безобразие! Ваксинираните са тотално безотговорни! Ежедневно тестване за ваксинираните!
250
4
 
12
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Като не искате зелени сертификати ,подаряват Ви червени. След това ще станат жълти.
249
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЕЯ ЩЕ ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ-ОЩЕ МАЛКО КАТО СЕ ПОСТЪМНИ. ЩЕ ЗАБРАВЯТ ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ.
248
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България вече е на мода уличния диктат.
247
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то предишните протести не бяха от задкулисието хахаха, просто едното задкулисие сега разбира че и другото може да протестира.
246
12
 
9
 
! Отговори
... преди 2 години
Плакатите и знамената от снимката подсказват добре организирано "мероприятие" от задкулисието.За сега само опипват почвата,ако Рашков не се сепне,нещата ще ескалират...
245
6
 
34
 
! Отговори
Пазете се преди 2 години
Ваксинираните заразяват! Справка - шефът на парламента. Пазете се!
244
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо на село, директно в тайга. Там няма зелен сертификат само на 101% сигурен Спутник.