Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
8
 
7
 
! Отговори
искандер преди 2 години
Проблемите в управлението на държавата е в манталитета на Българина НАГЪЛ и нахален,Примери много Костадинов,Гешев,Борисов и т.н.Не ги искат казват им не може ,а те можело.Насила не може да натискаш.Новия парламент иска да започне с нови кадри,имаш съмн ение за корупция подаваш ДОСТОЙНО оставката и чао.Възпитанието е много ниско вижда се и в сегашния парламент ниско ниво.
121
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко Гешка, ДПС на шефа ти (Пеевски) се застъпи за теб.
120
9
 
7
 
! Отговори
ПП и ИТН..+РАДЕВ... преди 2 години
са новите борчески групировки на задкулисието на ДС /БКП....... Ограбват масово спестяванията на хората с непрекъснато повишаване на цените на всичко....
119
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕШЕВ РАЗВАЛИ РАХАТА НА ЧЕРЕПИТЕ И ТЕ ПЛАТИХА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ НА ЧЕРЕП РАДЕВ, А СЕГА ИСКАТ И ОСТАВКАТА НА ГЕШЕВ - ЗАЩО- ЗАЩОТО МНОГО ОТ ОЛИГАРСИТЕ БЯХА ПОСОЧЕНИ И АРЕСТУВАНИ....М У Н Ч О И КО СКОЧИХА ДА ЗАЩИТАВАТ ЕДРИТЕ СПОНСОРИ- ГНУСНИ ЧЕРЕПИ- ЗАРАДИ ТЯХ НАРОДЪТ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЕМЕ ДЪХ.
118
1
 
6
 
! Отговори
Така е но преди 2 години
До Гласоподавател Според конституцията има разделение на властите и Гешев не могат да го сменят без промяна на конституцията, а за нея им трябват 160 гласа, които нямат! Ако имаше още година управляващите щяха да го оставят на поста, но мандата на главния прокурор е 7 години и свършва през 2026 година, цяла година след мандата на това НС и правителство!
117
3
 
12
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Сега държавата и институциите работят още по бавни от преди. Стягайте администрацията си, губим цели дни за елементарни неща като да регистрираш автомобил.
116
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана115-продължение Разбирам тревогата ти, че ако бърка оторизирания, никой не може да го спре, но за това си има други, демократични инструменти като обжалване на решения, например. Не може да се остави обаче БСП, например, която явно не може да работи в политиката защото е подбирала не политици, а администратори, които да придвижват зададените им въпроси/ политиката се решава най-горе и всички надолу просто изпълняват/, да вилнее и руши страната, морала, да прогони 2млн. българи..ВЪН!
115
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглец!
114
7
 
7
 
! Отговори
Леля Пена преди 2 години
ББ и компания го държат много здраво и докато не му разрешат няма да стане,а те все още се надяват да се върнат /дано никога не им се случи/.
113
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
120 държавата ако се намеси и сложи таван на цените почвате да ревете че не било "демократично". А Франция Унгария и кой ли не го прави. Проблемът че сте политически магарета и не мислите изобщо за хората а за опорките си.
112
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
111 имаше достатъчно време нищо не направи. Тиквата и той дойде на власт че ще арестува доган и стана точно обратното. Един навес му събори, онзи си купи какво ли не след това.
111
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев отккто е главен прокурор, нема нито една осъдена голем риба, само говорене :)) Все пак нема нищо случайно, ако му погледнеш кариерата на челяка, той нема спечелено дело, само споразумения :))
110
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Независимо кой на коя партия симпатизира вече няма какво да си говорим за политика. Последната грижа на народа е кой ще е главен прокурор. Това касае само престъпниците, а правителството е с тях. Важното е какво става с цените. Хляба подгони 5 лв. за кг. сиренето 30 лв., кашкавала 40 лв. и т.н. Това не е политика , а е геноцид на народа от Радевите аферисти Кирчо и Кокорчо.
109
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев да ги разследва за безхаберие и безстопанственост, оставиха държавата без бюджет, фалират бизнеси с некадърността си и оставят хората на улицата.
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо за председател на ВКС кандидатът е само един?
107
9
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Гешев не им се огъвай, ние обикновените хора натикани в кучешки *** от Радевата инфлация, сме с теб! Президентските ПП-пу-тьов-ци няма да изкарат и два месеца, както се вижда! Сринаха държавата и продължават да ни тикат към дъното!
106
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъвмпиар брез ***?! Хайде марш!
105
6
 
4
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Тоя има муцуна като на мишка ....
104
1
 
6
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен107 И от кого ще се взима решението, значи, в твоята схема? А ако има и трето, и четвърто мнение? - тогава какво правиме? Точно това опищяха БСП, че Бойко взимал еднолично решенията си и бил диктатор - диктатор е ама на куково лято, значи, а те искат да се бъркат навсякъде където се взимат решенията и да настане отново същата безотговорност като при бай Тошо! Всеки трябва да каже мнението си, но решава един, този, който е оторизиран за това! Той е отговорен, той решава!
103
10
 
7
 
! Отговори
Чао!!!! преди 2 години
Момчето си отива :) Бай Ставри чака силна група герберасти в Централния!