Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са се фокусирали около личността на главния прокурор, а важното е друго! Защото ще бъде сменен един такъв с удобен за други гл. прокурор.Например, когато имаме различни механизми, промяна, както при избирането на ВСС, така и при възможността за проследяване на действията на главния прокурор и възможноста за ясни действия, в случай на нарушения от него. Да не бъде отстраняван , защото това също е проблем , но да може да се влияе на действията му, тогава може би говорим за демокрация.
61
5
 
11
 
! Отговори
Бай Хай преди 2 години
Каскета почва да се изживява като фактор. Цацата е класи над него и е разбрал че с държавата не може да се воюва и предвари удара. А каскета май е позабравил че по тези геогравски шири, който го хванат знаете какво го правят!
60
11
 
6
 
! Отговори
Този е изверг преди 2 години
Фашиста Иван Гешев е поръчал на Румен Пашата и ген майор Васил Василев да се унищожават комунистите!
59
9
 
8
 
! Отговори
Симо преди 2 години
А харесват ли ви новите цени, да? Какво се опъвате, натаковаха ни го с 500, не с 200! Радвайте се, промяната дойде! Ама още ненапълно!
58
1
 
6
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
ТОВА Е БОЗА, КОЯТО НАЛИВАТ В ПРАЗНАТА ТИ ГЛАВА! ПЪЛНА ЛЪЖА ЗА ПР.ОС.ТИ ХОРИЦА, ЗАВИСТЛИВИ ИЗНАЧАЛНО!
57
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Столът ти се клати,защото цацата,която те наначи подава оставка.Рано или по късно си обречен.И завърши право в юридическия факултет на СУ,а не милиционерска школа.
56
10
 
19
 
! Отговори
До 60 преди 2 години
Като махнат Гешев,ще сложат някой,който ще вкара крадливите герберуги в затвора,во главе с техния тартор и каскета.И това не е малко.Заради техните кражби народа е на това дередже.Повече няма да ти обяснявам.Явно си един от тях.
55
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази простотия съдиите и прокурорите да излезнат от Министерството на правосъдието, та да бъдат по-независими, по препоръка на ЕС, съответно ЕК, доведе до пълна анархия и колкото ръководителят на тези две категории магистрати е по-неук и по-***, толкова е по-инат и се е впил като кърлеж в поста си. С.Цацаров е завършил ЮФ на СУ и си подава оставката.И.Гешев е завършил школата Симеоново, милиционер е и няма сам да напусне, така че ще се наложи да го уволнят за незаконни действия или по друга п
54
11
 
13
 
! Отговори
Амии преди 2 години
Харесват ли ви новите цени на всичко? И още по- хубаво ще става, щото цените на тока все още не са напълно включени в цената на крайния продукт! Просто ВИ ИЗЛЪГАХА НАЙ- НАГЛО!
53
7
 
8
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
Дианче,ти ли си мистериозната Мата Хари,дето като Раймонда Диен е готова да я прегази влака в името на вожда.Айде стига си точила лиги,сега Винету е безработен и може да ти обърне по-голямо внимание.
52
11
 
12
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Е и какво като махнат Гешев ще падне цената на хляба ли или на тока на газта или инфлацията ще стане 1 процент. Тези управляващи си нямат понятие как се управлява държава нямат идея какво да правят с икономическата здравната кризи. Гешев го използват за да отклонят вниманието от това че са некъдърния управленци. Вместо впрочем и с Гешев ще направят едно голямо нищо.
51
6
 
16
 
! Отговори
Айшето на Асан преди 2 години
То тия дето се стрелят с РПГ-та му искат оставката, защото човека си върши работата! А когато прокуратурата си върши работата едни се изнасят в Дубай, други в Сърбия, трети в ЮАР и други екзотични острови! А щом от трибуната на народното събрание му искат оставката си правете сметка тия дето ни се водят депутати какви са, и кой стои зад тях! Тежката червена олигархия на БКП - тия му искат оставката! Ама иначе се променяме към по-добро! Кух, смешен, пр_ст, жалък и необразован народ! Лош матриял!
50
13
 
6
 
! Отговори
Този е див фашист преди 2 години
Гешев е заявил, че ще Екзекутира определени групи от хора с помощта на МВР но защото в Европейският Съюз убийствата са забранени тези хора ще бъдат измъчвани! Моля сезирайте прокурор Лаура Кьовеши за този фашист!
49
5
 
5
 
! Отговори
Народът преди 2 години
НЕ, НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА ДА ЗАЩИТАВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ! ДЕ ДА БЕШЕ ТАКА!! ПРОСТО МОГА ДА МИСЛЯ!
48
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев към Борисов:Шефе,то и аз се правя на луд,ама ти го правиш по-добре от мене/Из подслушан разговор м/у двамата авери/.И сега продължава да се прави на луд,белким му се размине.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и за обявената оставка на Цацаров със сигурност стои някаква задкулисна схема или сделка. Предстои да видим каква е. Много ветроятно е да е избора на единственият кандидат за председател на ВКС да мине единодушно без ГЕРБ и ДПС да го оспорват.
46
12
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
ПЪлно е с платени тролчета да защитават Гешев. То направо е смешно вече. Видовден идва за всички мишчици
45
13
 
14
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Ако продължава така, тези нещастници, им давам още три месеца. После им го върни с лихвите. Очертава се, да са по големи крадци и от Гербопитеците
44
3
 
4
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До До 38 Не бъди толкова лош, значи..Този човек пищи тук от дълго време, сигурно не е ходил на лекар досега, а трябва и според мен...Лекарят ще го разпита най-подробно /на психоанализа/ и може да му помогне наистина, според мен..
43
13
 
14
 
! Отговори
Пловдив преди 2 години
НИЕ СМЕ С ГЕШЕВ! ПОДКРЕПЯМЕ ГО!!!КАКТО И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРОКУРОРИ! ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС!