Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
7
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Ехх, над 10 опита за самоубийство и НИТО ЕДИН - УСПЕШЕН?!? Колко пъти се одраска? Пий си лекарствата!!!! Гешев НЯМА ЗАЩО ДА ТЕ УБИВА, ТИ СИ НИКОЙ ЗА НЕГО!Виж - Пернишката Мафия - МОЖЕ!!!
41
12
 
22
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Мачкай Гешев. Скоро някой трябва да разследва новите управляващи за изхарчените милиарди, имотите на Рашко и руският агент Рундьо.
40
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не искат да направят нищо за подобряване качеството на живот на хората, почват пак да "дъвчат" темата за гл. прокурор.... за да манипулират "стадото", че нещо се прави... Ж.а.л.к.и са
39
11
 
15
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Венелин Гешев е човек на правото. Не са изтъкнали никаква вина на Гешев за която той да подаде оставка! Напротив, престъпността доста понамаля..Той няма да си подаде оставка за да угоди на лу.дите за връзване..Грешката му е, че не ги вкара там където им е мястото преди да направят нови политически катастрофи у нас...
38
12
 
15
 
! Отговори
Мислете преди 2 години
ГЕШЕВ Е КЬОВЕШИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! И НЕЯ Я РАЗПЪНАХА НА КРЪСТ В РУМЪНИЯ, ДОРИ Я МАХНАХА, НО ЕВРОПА Я ИЗДИГНА! НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ ГЛ.УПАЦИ!!!
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, като слуша човек умните и красивите и ще си каже, че с Гешев се решават проблемите. А какво беше преди него ... Все едно сега в левски да кажат, че заради Станимир Стоилов са на 7 място, а не да отчитат , че последните 14 години нямат нито един трофей и даже и за евротурнирите трудно се класират.
36
13
 
5
 
! Отговори
ДБ преди 2 години
Ние му искахме оставката първи.
35
5
 
5
 
! Отговори
Симо преди 2 години
Хайде да видим кого ще подгепи Новият от КПКОНПИ! Кой ще е той???
34
13
 
10
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
Опитаха да ме убият мутри на Гешев в Белград Сърбия и Перник, направих над 10 опита за самоубийство, отнесох хиляди заплахи за живота ми и аз незнам как още не съм умрял! Пуснал съм над 30 сигнала и жалби и всичко потулват!
33
9
 
17
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Въобще не съм наясно дали Гешев си върши работата или не, а съм убеден, че и повечето коментиращи тук не са наясно в детайли, но аз съм наясно с едно единствено нещо : Оставката на Гешев се появи плахо и между другите "основни" искания на пияндетата от отровното трио, които лежаха по площада цяло лято. Тази оставка някой я набута между другите политически претенции, а интерес от такова набутване може да има само голям хищник. Работата на гл.прокурор не засяга обикновения човек, а големи акули.
32
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей,бойкова бухалко,тебе май насила трябва да те изхвърлят от мястото,което не заслужаваш.
31
4
 
9
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен30 Няма осъдени защото съдиите са БСП и подкрепят прехода на БСП. Дори ромите не ги осъждат заради изтекла давност - протакат делата до безкрай, взимат подкупи и виновни няма..Гешв им пречи като ги затрупва с работа..
30
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма кой да го спаси този! Време е за Възраждане!
29
6
 
14
 
! Отговори
Човек преди 2 години
НИЕ СМЕ С ГЕШЕВ! ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!!!ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ СА В СЪДА, НЕ ВСИЧКИ, ЕСТЕСТВЕНО!
28
6
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Дияна Не говори за бъдещето защото няма бъдеще за БСП! Факт е, че Кьовеши се противопостави на манипулациите за Гешев - тя е професионалист, не безмозъчен слепок като вас..Вие живеете в измислена от вас реалност - иска ви се да е така, значи е така според вас, но истината е, че сте много далеч от истината, БСП! Слезте на Земята бе, хора! Истинате е важна защото тя е тази, която работи, не фантазиите на болните ви мозъци...
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И колко осъдени има ... като зависело от съдиите.За 30 години колко политици и олигарси са осъдени.Гешев е главен прокурор от 2 години, аз питам за последните 30 години
26
13
 
4
 
! Отговори
Еххх преди 2 години
Готвят Рашков за Главен Прокурор, да? Еххх, предвиждам такъв Живот, че само си мисля Дано, Дано, Даноооо...!!!!
25
7
 
1
 
! Отговори
Грета-олигофрета преди 2 години
Че каква връзка има Гошеф с избора на председател на ВКС!
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокурорът е обвинител, а съдията изпълнител! Тоест от прокурора зависи дали ще идеш на съд , а от съдията дали ще те осъдят! А не обраното, дами и господа!
23
7
 
9
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Каква оставка ги гони ПП и ДБ, като мандата му изтича след този на сегашното им правителство в което Корнелия Нинова се изживява като премиер, а Кирчо само се смее