Лорер: Първите пари от Плана за устойчивост са за индустриалните зони

Смъртта у нас е най-високата от края на Първата световна война и от испанския вирус
Обновена: 15 яну 2022 12:54 | 15 яну 2022 12:35, Петя Славова
201
Лорер: Първите пари от Плана за устойчивост са за индустриалните зони
Снимка: БГНЕС

"Имаме положителен отзвук от европейския комисар по правосъдие да се отмени законът, свързан със "златните паспорти". Това каза пред bTV министърът н а иновациите и растежа Даниел Лорер.

Още по темата

"Оказва се, те са незначителни за нас, но Министерството на правосъдието установи значително ниво на злоупотреба, така че за нас не виждаме смисъл да има подобна схема", добави той.

Според него инвеститорите са се отказали от България, защото им е пречело голямото ниво на корупция и липсата на специалисти.

"Сега имаме поток от инвеститори и такива, които се връщат", добави Лорер.

Той каза, че неговото министерство ще работи в тясна връзка с МОН: "Важно е България да промени позицията си - иновациите да работят с МОН, за да има повече кадри и по-образовани, за да дойдат по-качествени компании." В ББР всичко е спокойно - това беше нашата мисия - да се подпомага малкият и средният бизнес.

помощ за енергийния сектор, остава за розоварите, ресторантьорите и др. Първите пари от Плана за възстановяване и устойчивост ще са за индустриалните зони - възнамеряваме да се развиват в нови региони, където има интерес, обясни Лорер. Той засегна и темата със зелените сертификати и протестите, които се опитаха да щурмуват Народното събрание.

Смъртта у нас е най-високата от края на Първата световна война и от испанския вирус. Да си играеш със страха на хората и да ги накараш да щурмуват институцията, която пази демокрацията, това не го разбирам, заяви Лорер. Според него и от инвеститорите се чува въпросът кой ще работи в заводите им - затова високата ваксинация е важно условие, за да дойдат инвестиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
6
 
! Отговори
Прицел преди 2 години
След местните избори няма и да чуете името на тоя руски изсклесък
51
2
 
4
 
! Отговори
ПП преди 2 години
ДИФИЦИТ НА КОВЧЕЗИ!
50
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този евреин ЛОРЕР е професионален измамник и мошеник .Ще яде дървото с клошаря -лъжец К.Петков ....Заедно с другия специалист -крадец Василев ,смятат багрите за овце ....
49
3
 
10
 
! Отговори
Пинокио преди 2 години
"Сега имаме поток от инвеститори и такива, които се връщат", добави Лорер. ________ Достатъчно е да му видиш физиономията, за да разбереш, че лъже безогледно.
48
2
 
10
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Алооо .....еврейчето я стига лъга бре маскара.Всички знаем че първите пари ша са за тебе и жената ти.За другите ако останат *** едва ли познавайки еврейския характер и душа.
47
5
 
6
 
! Отговори
Ще ви разкатаем преди 2 години
Когато Путин или Радев умрат ще се оправим. Тогава ще чегъртаме яко руски шпиони.
46
4
 
2
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
скоро ще избиваме ваксърите..
45
3
 
12
 
! Отговори
4ТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ преди 2 години
ИСКАХТЕ ПРОМЯНА И СИ Я ПОЛУЧИХТЕ! ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЛОШО, НО ГО НЯМА БОЙКО ЗА ДА ВИ Е ВИНОВЕН? КО ША ПРАИМ СЕГА? С ИЦО ХАЗАРТА И ИТН ЩЕ ЦЪФНЕМ И ВЪРЖЕМ.
44
3
 
6
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
ей сега ще се затичам да се бода с тази помия ваксина, за да може този еврейски червей да налапа парите от есср да го духа лорер на кирил лудото и асен василев..
43
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За ужас на герберастките крадльовци Радев ще изкара и още един 3-ти мандат. Докато напълно заличи крадливата пасмина.
42
7
 
8
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Когато Путин или Радев умрат ще се оправим. Тогава ще чегъртаме
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ информираха Гърция за отказа си от строителство на газопровода East-Med Pipeline от Израел и Кипър до Гърция който щеше да превърне Гърция в газов хъб на Европа. Документ с официалния отказ на САЩ получиха Гърция, Израел, Турция и Египет. Турция която беше против проекта тържествува. Заради проекта Гърция разруши проятелските си отношения с Русия като позволи на САЩ да изгради множество военни бази на територията и.
40
6
 
6
 
! Отговори
До 47 преди 2 години
Тлъстият крадец е 5-6 години по-стари от Радев. Освен това е и с наднормено тегло - много кой и сланини.
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цацаров беше мозъкът на мафиотската шпицкоманда, която изпълняваше мръсните поръчки на Сарая и Мамчето.Гешев беше (и все още си мисли, че е) плашилото.Докато Цацаров си траеше, Гешев разиграваше комедийни скечове из селските казани, курници и детски градини (Биберон).Докато придоби кураж и вдигна муджахедините срещу държавния глава.Big mistake. Защото това срина правителството на шефа, който легитимираше безобразията му, като същевременно му пазеше и гърба.Сега Гешев е сираче - сам срещу цялата държава. Днес посякоха и ментора му - мозъка на операцията.Идва и неговият
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Азиатският пазар е готов да погълне всякакви количества газ, при това на цени по-високи отколкото обедняла Европа може да си позволи.
37
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано Румен Радев умре скоро все пак е 60 годишен, а Путин е на 70 дано и той умре скоро
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Председателят на Китайската комунистическа партия другарят Си Цзипин обяви, че договорът за газопровода Силата на Сибир 2 (който минава през Казахстан) е окончателно подписан и започва изграждането му. Русия доставя 170-180 милиарда куб/м газ в Европа. В следващите години около 110 милиарда куб/м от този обем ще бъдат насочени през Китай, по газопровода Силата на Сибир 2, който минава през Казахстан. През това време Европа трябва да намери начин да осигури намалените количества от други източници ако иска да избегне пълен крах на икономиката си.
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белата Златка с кво преживява?Две години е безработен!Регистрирал,ли се е на трудовата борса?
34
3
 
7
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
До Шепа ***. Понякога не е лошо човек да помисли /ако може/ Тоя явно не може. И Лорер не може. Ще се извиня веднага след като покаже потоците инвестиции.
33
3
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Хайдеее, кумеца на Кирето се изказа по въпроса, сега остава да цитират за нещо и кумицата или пък новата "Мата хари" - секретарката му Лена с която кирчо се изолира в Резиденция Лозенец ... !!!