"Възраждане" зове за твърда дипломация спрямо РСМ

Кирил Петков не бил добре подготвен по въпроса за отношенията ни
92
"Възраждане" зове за твърда дипломация спрямо РСМ
Снимка: БГНЕС

Към Република Северна Македония трябва да се подхожда с методите на твърдата дипломация. Това се посочва в позиция на партия "Възраждане", изпратена до медиите във връзка с днешното съвместно заседание на правителствата на Република България и Република Северна Македония.

Според "Възраждане" премиерът Кирил Петков не е добре подготвен по въпроса за отношенията между България с Република Северна Македония. "Срещу себе си българският екип има хора, които са израснали като политически елит с дългогодишно обучение в антибългаризъм, тъй като създадената през 1943 г. македонска нация и по-късно възникналата през 1991 г. независима македонска държава имат своя генезис само на основата на отричането на всичко българско, от което произлизат", посочват от "Възраждане".

Партията пита и какви са оправданията на българските държавници за "антибългарската политика" през последните 30 години. "Говори се за изграждането на Коридор номер 8, но на територията на България от този коридор няма построен нито един метър. За това кой е виновен: България или Македония? Говори се и за това, че трябва да имаме информационна свързаност. Пета година не се изпълнява подписаното през 2017 г. споразумение за премахване на роуминга между България и Македония. Телефонните разговори между България и Македония в момента са на същата цена като разговорите между България и Китай. Затова кой носи вина - България или Македония?", коментират от "Възраждане".

 


92
Още по темата: МакедонияВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
3
 
! Отговори
Всичко за пари преди 3 месеца
О, Копейкин.
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наличието на Възраждане в парламента е светлина в тунела.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
агентурата на Русия работи съвместно у нас в Македония и Сърбия нещата да не се случват.
77
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко вредно за сащ е добро за България, следователно да на Възраждане.
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
костадинов не е нарушил никакво статукво, руски грантаджия, като сидеров. а ти си системният ***, по цял деш пишеш тук и дразниш, явно е добре за бизнеса
75
3
 
4
 
! Отговори
toti преди 3 месеца
Ако и тоя е поредния Сидеров,догодина никой няма да го познава ,а и кой за някой гларус от Бургас ще се интересуваЮЮЮ
74
3
 
3
 
! Отговори
Надежда преди 3 месеца
Като чета коментарите, стигам до извода, че всички пишещи срещу Възраждане са получили указания от едно място. Прав е коментиращият малко по-рано. Опорни точки, повтарящи се постоянно. И, естествено, нямащи нищо общо с истината.
73
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Костадинов сериозно наруши спокойствието на статуквото. Прав е, че няма разлика между преди и сега. Управляващите са все така зависими и ползват едни и същи методи за борба с Възраждане.
72
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възраждане е голям проблем за всички платени коментатори, защото Костадинов не плаща за подобни неща и горкичките се притесняват за хляба си хахаха Спокойно, за сметка на това докато шефовете ви имат парички, ще ви плащат да пишете против тях, така че не е нужно да се притеснявате, а ние нормалните коментиращи ви знаем репертоара - Копейкин, вилата, субсидията, Русия. Естествено нито едно от нещата не е такова, каквото го представяте, но важното е да вземете стотинките за коментара хахаха
71
2
 
7
 
! Отговори
Десислава преди 3 месеца
Не бива да се предава националния интерес, Костадинов е прав! Дано поне малко се вслушат в думите му.
70
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Напомня ми на ранния Волен Сидеров. Дори мисля, че се опитва да го копира и като поведение, а също и в речите си - същият безумен поглед и фашистки плам, големите приказки, а после се продаде на Тиквата и Доган.
69
5
 
6
 
! Отговори
Александър преди 3 месеца
Това е истинската българска позиция. За съжаление, сякаш Кирил Петков и група са на друго мнение. Искаме истински българи в управлението!
68
2
 
1
 
! Отговори
полюлей преди 3 месеца
Всички дружно да работи за оставане на скопяните в орбитата на Белград. Това е волята на Русия!
67
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Познайте при нови избори кои ще са с много по-добър резултат. Много хора чуха и видяха Възраждане. При Бойко Борисов медиите не смееха даже да ги споменат.
66
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възраждане и белината, бъдещето на България!:))))))
65
4
 
5
 
! Отговори
Д-р ОхБооли преди 3 месеца
След като атака паднаха от клона се размърдаха подобни патриотични организации, някои от тях стигнаха и до парламента. Сега Копейкин хвана вълната, както се казва на жаргон. Когато видим политическата автобиография се вижда, че въпросния Костя Копейкин или е бил член на някои от, или е бил подкрепен от тях. Та така, както се казва Бай ***...келепир да има. Хахаха, толкова за Костя Копейкин, а и прякора не е случаен!
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Би трябвало управляващите да се вслушват в гласа на народа. А това в момента е само гласът на Костадинов. Не предавайте България!
63
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво на Костадинов и Възраждане! Защитават достойно България! Въпреки хулите срещу тях!
62
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много поръчкови коментари с едни и същи повтарящи се лъжи. Не мислете, че българите не разбират как се прави опит да се омаловажи Възраждане. Това е в момента единствената читава партия, а Костадинов не се страхува да казва истината и затова са постоянните нападки срещу тях.
61
9
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 месеца
Уф, пак копейкин ...Абе млъкни , бе предател !!!