Радев свиква КСНС заради заплахите за националната сигурност

Заседанието ще се проведе на 15 февруари
9 фев 2022 15:15, Елка Василева
85
Радев свиква КСНС заради заплахите за националната сигурност
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Румен Радев свиква редовно заседание на Консултативния съвет за национална сигурност.

Още по темата

Темата ще е „Рискове и заплахи за националната сигурност на Република България. Състояние на Въоръжените сили. Необходими мерки“.

Заседанието ще се проведе на 15 февруари, вторник, от 14.00 ч. в президентството, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Министърът на отбраната Стефан Янев каза във вторник, че струпването на руски войски по границата с Украйна заплашва и българската национална сигурност. Янев също така обяви и че американски войници ще се включат в българската батальонна бойна група.

От тази седмица пък започна съвместната охрана на българското небе с изтребители на Испания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Военния контингент е за патрулиране на газопровода. Само там където минава.
62
1
 
4
 
! Отговори
слугинаж преди 2 години
е дойдоха некакви от сащ и дръпнаха на пуделчета каишките вън нато
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак се събират и ще има , констатирахме, трябва и т.н. В общи линии пак нищо ,а че цените всеки ден нагоре не е важно.
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли г-н президента да каже пред електората който го избра какви са точно заплахите за националната ни сигурност, или вече му е внушено. Русия си прави учения на нейна територия, САЩ се изнесоха в близост до границите на Русия заради гнилата ябълка Украйна която не е член дзаже на НАТО. Какво правим ние и защо?
59
0
 
7
 
! Отговори
Да попитам преди 2 години
Като дойдат янките кога ще започнат да ни омиротворяват с убеднен уран като вьв -сьрбия
58
2
 
7
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 2 години
КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ЯНКИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ.... ХАХАХААА..... КАЗАХ ВИ!!!!.... ШЕ ВИДИТЕ ЧЕ И НОВИ БАЗИ ЩЕ ИМ ДАДЕ РУНДЬО...... ТОЙ И мис ПИГИ, ВЕЧЕ ЯКО ШЕ ЗА ВЪРТЯТ ДУПАРИТЕ НА ЗАПАД, НЕМА КЪДЕ ДА ШАВАТ.... ХАХАХААА....
57
0
 
6
 
! Отговори
иво преди 2 години
Я ВИШ ТИ ! ИМАЛО ЗАПЛАХА ЗА НАЦ. СИГУРНОСТ ! СЪБУДИ СЕ "СТЪЛБът" НА ОБЩЕСТВОТО ! ХА !
56
3
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Честито на гласувалите за Рундю... Ядете ли кашкавал от 30лв./кг., а? :))))))))))))))))))
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, огромното мнозинство от българи все още НЕ ИСКА ВОЙНА!!!! Независимо на/за чия страна сме. Инфлацията ни е предостатъчна!
54
3
 
4
 
! Отговори
ccurtt преди 2 години
Вместо да си траят нашите управляващи предизвикват, единствено, насмешка. Те, руснаците, се смеят даже да европейците и американците. Всеки знае, че тръгнат ли никой не може да ги спре. Животът на един американски кораб в Черно море беше 5 мин, сега е по-малко със хиперзвуковата ракета. За 72 часа са приключили с Украйна. И всеки само ще гледа, щото го е страх. Да, и американците, с техните ядрени сили от 70-те. Реалността е, че в момента руснаците имат смазващо превъзходство, това е.
53
1
 
6
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Няма да затварям компютърна си докато не чуя фамозната реч за Наци-сигурността на България лично от устата на Глав-КомандУващият Българската (всенародна) Армия. Голямо ръкоизпляскване ще падне от "детската градина" (така наричат пенЦиите в МО и Ген. Щабът на БГ армията), верни во крове на браЦките СеСеСеРета.
52
1
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
"Некои фактори" май клонят към САМОЗАБРАВЯНЕ...2-3 успеха ги карат да изгубят представа за реалността....За сега е жалко,но може да стане фатално и пагубно...
51
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които свикват този съвет ,както и онези които ще присъстват с малки изключения са истинската опасност за националната сигурност .
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя па ,само заплахи вижда! Писна ми да виждат всичко друго ,но не и дъното в което ни набутаха! Що не се захванат тия клоуни със сериозна работа ,а не да носят изрезки от вестници на прокурора? Ток,парно,бензин,цените в магазините са безумни,но ще летим до Скопие и най важно е Гешев да го няма !
49
4
 
7
 
! Отговори
Лоло преди 2 години
Хем ще праща батальони,хем пък ще свиква съвет че му застрашена сиурността.Логика?Тез батальони няма ли да стрелят,трепят,убиват..
48
3
 
8
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 2 години
Сига са докарах на прангата кат моя сибирски началник!Улових са в капана на лъжити и измамити дет сам си ги натворих и туй л,айно Кирчу ша *** пувлече и мен в най скоро времи!Не ми устава другу усвен пак да имитиръм дейнуст,да си измислям заплахи,да дигам шум ту с Каскетя,ту с мними кражби от изчегъртани държавни чиновници,част от които и мои лични назначения!Абе с една дума,забърках са кат пили в калчища!Дубре чи Банкянецът и Корна ощи ни съ сещът да бият ръкъ и дъ мъ ушетът с един импийчмънт?!
47
3
 
11
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До Анонимен 46 --- Ленин е казал: "Всяка държава, в която лекарите и учителите получават по-малко от овенните и милиционерите е милитаристична."
46
2
 
12
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Другаре, формулировката е инфилтрирана в прав текст, който не подлежи на никакви тълкувания, от което следва, че НАТО е заплаха за Националната чорапна сигурност. Там е заровено кучето. Не съм очаквал, че простотията и безумието на управляващите ачкопеци могат да имат подобни измерения. Боже, пази БЪЛГАРИЯ!
45
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие унищожихте България за 30 години турците не успяха за 500 години така че по големи душмани от самите вас няма
44
3
 
4
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
ОК - ърджънт събитие, но чак на 19 ФевруариЙ. Дано до тогава успеят да оправят словореда на дъ президентското възвание към останалите Варшавци и червени тикви.