ПП срещу Луковмарш: Не сме се справили със срамните призраци от миналото

В България няма място за ксенофобия и език на омразата
250
ПП срещу Луковмарш: Не сме се справили със срамните призраци от миналото
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ПГ на ПП осъди в декларация намерението за провеждане на Луковмарш.

По традиция БНС е организатор на събитието, което всяка година през февруари разгневява системните партии.

Тази година маршът е насрочен за утре.

"От ПП се противопоставяме срещу намерението за провеждането на Луковмарш, както и срещу провеждане на неонацистки и профашистки мероприятия в България. Демократичното настояще и бъдеще на България изключва подобни прояви на ксенофобия и език на омразата“, каза от името на ПГ Татяна Султанова.

"Осъждаме всеки опит за прояви, застрашаващи социалния мир и достойнството на българите. Вече 15 години сме в ЕС, а още не сме се справили със срамните призраци от миналото", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВМРО и тези от Луков марш са смешници.Докато Луков е бил фашист и е убил всички истински хора от ВМРО.Но за сметка на това смели Българи хора са му видяли сметката.Това са националните герои ,а не този наци-фашист.См.рт на фашизма и свобода на народа.
153
0
 
11
 
! Отговори
Явно преди 2 години
ПП се присъеди успешно към ,,системните партии,,
152
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австрия също не се е справила със призраците от миналото.
151
20
 
3
 
! Отговори
Аллаху Екбер преди 2 години
Луковият марш са циркдажии и аматьори. Светкавично бърза Вертоломеева нощ за всички нехора либерасти и техните подхора с ляволиберална комунистическа ориентация.
150
16
 
3
 
! Отговори
Германец преди 2 години
По традиция на Луков марш бива засичана интелектуална черна дупа. Неизменно. Всяка година. Патриотари, кво да ги правиш...
149
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не са ли основополагащи демократични принципи гарантирането на правото на свободно мислене и изразяване на всеки човек?? За кво демократично бъдеще ми говорят тия щом с лека ръка потъпкват тези два основни принципа, когато нещо не им е кеф на тях и спонсорите им от американското посолство
148
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Генерал Христо Луков е герой, но БНС и Расате са неприятни персонажи. Повечето им членове са скинхеди, които нямат нищо общо с националсоциализма. Ходят с остригани глави, пияни, дрогирани. Нищо общо с класата и стила на германските и българските офицери.
147
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно 36 ' Иван Буруджиев и Елена Янкова
146
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП няма дори идея за какво реално става дума.
145
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 181: това с ясребинчета е същата лъжа като Катинската гора. В Нюрнберг СССР обвинява злите нацисти, че те са избили поляците, а след рухването на СССР си признават, че реално са били те! Когато и БКП рухне в България може и да си признаят за поредния техен грях в които обвиняват царската власт!
144
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бьлгарина мрази всичко и всички!Той е най кадьрния,най умния и правия!Затова Фашизма и расизма никога няма да изчезнат от тая земя!
143
1
 
15
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 164: д се опиташ да ми налагаш твоята сексуалност не е толерантност и разбиране, а терор и репресиране! Вие се оплаквате от дискриминация, а в същото време дискриминирате всички околни като налагате вашите възгледи за света! И това, че някой известен е бил с дадена сексуална ориентация не означава автоматично, че ти си способен на същото като него! Личните заложби на даден индивид не зависят от сексуалната му ориентация както и тя не оказва влияние върху постиженията му!
142
0
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 164: точно затова и се опитвам да ти набия в кратунката, че когато обратните започнат да залагат на общото което имат с останалите (общи проблеми, цели, битовизми дори) те ще станат част от това общество! Когато издигате в култ това което ви различава от останалите вие самите изказвате желание да не сте част от това общество! Вие самите парадирате с разликата си и очаквате от нас да ви приемаме за нормални. Как очакваш да стане това? Искаш аз да те разбирам, а не ми даваш нито една причина!
141
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 164:Ти или си неспособен да мислиш или ти е трудно да осъзнаеш какво ти пишат хората! Сексуалността няма никакво отношение към артистичността! Един артист е велик когато успее да достигне до по голяма част от аудиторията, това става когато творбите му са с тематика която интересува тази аудитория! Може да имаш най прекрасния глас, но ще си никой ако творбите ти са на тематика различна от интересите на обществото и обратното, може да не си чак толкова добър артист, но да си адски известен.
140
5
 
14
 
! Отговори
срамно е преди 2 години
че никой червен терорист не е съден и публично о бесен, а трябва да висят като гирлянди от софия до бургас
139
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А парад на пендехосите може, така ли?
138
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПП да се изкаже за следващия парад на многото разновидности на човек.
137
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Националист-човек който е за нацията. Патриот-човек който е за партията. Уточнете си значенията на думите! Патриота подкрепя дадена партия независимо от нейния курс.
136
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Радослав 164 Фреди Меркюри е имал изключителен глас, което е обективно, може да се измери, така да се каже. Чак да е бил велик, много се употребява напоследък тази дума, чак се обезценява. Обратността е нещо недоказуемо, субективно. Някой твърди, че се чувствал обратен, но това по никакъв начин не може да се установи. И няма никаква връзка между двете неща. Имало е много изключителни гласове в световната история и те са си били нормални. Така че, не дължим на обратността гласа на Фреди Ме
135
3
 
21
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Ген. Луков не е осъден за никакво престъпление, а е жертва на терористична организация, защитаваща международно призната престъпна идеология - комунизмът. Убийците му са били платени от чужда държава, която впоследствие окупира Царство България. Та, какво може един българин да има против него?