Костадинов: Протестът не е само за отпадането на зеления сертификат

Нямало желание за реална промяна, по-скоро за натиск върху Гешев
12 фев 2022 10:33, Елка Василева
194
Костадинов: Протестът не е само за отпадането на зеления сертификат
Снимка: архив, БГНЕС

Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат, ще протестираме за нормален начин на управление на държавата. Искаме отпадане на всички ограничителни мерки. Работната група за COVID сертификатите на практика вече не съществува. Нейното функциониране беше забавено отново по вина на правителството с около 2 седмици. Обявихме, че след като нямаме обратна връзка с правителството сме принудени отново да излезем на улицата на протест. Това заяви пред БНТ лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му проблемът е липсата на диалогичност с правителството.

"Става въпрос за политическа диверсия. Проблемите се създават от политиците и трябва да бъдат решавани от политиците. Сегашното управление е като късния ГЕРБ, управлението е куклено шоу. Ние сме длъжни да помагаме на правителството, предлагайки му решения, които той да изпълни", допълни Костадин Костадинов.

Според него се отвлича вниманието на хората, затова че цените на тока, горивата и газта скачат, има рекордна инфлация, цената на хляба стигна 2 лева - тези проблеми трябва да бъдат решени.

Костадин Костадинов коментира отношенията между прокуратурата и правителството така: "Няма желание за реална промяна, по-скоро за натиск върху Гешев. Гешев трябва да бъде отстранен с промяна в Закона за съдебната власт. Като че ли има страх от сблъсък между тези институции. Ако Кирил Петков смята, че Гешев трябва да бъде отстранен, събира шефовете на службите, министъра на вътрешните работи и всички, които могат да дадат реална информация, които да изкарат доказателства, след което ги предаваш на Гешев и казваш, че това е основание той да бъде премахнат, ако трябва отиди и го арестувай", добави Костадин Костадинов.

Според него новото ръководство на "Булгаргаз" не е промяна в модел на управление, а промяна в личности. "Сменяме техния човек с нашия човек. Не виждаме реформи в управлението. Пенсионната ни система на практика е фалирала, ще внесем предложение за реформа в пенсионната система", каза още Костадин Костадинов.

Във връзка със свикването КСНС при президента във връзка със случващото се на украинско-руската граница той заяви: "Няма конфликт между Русия и Украйна, проблемът е, че не можем да гарантираме националната си сигурност".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя баш патриот ,герб и ДПС го купиха за стотинки )
147
14
 
32
 
! Отговори
До 151 преди 2 години
Дали ви харесва, или не, наистина има хора, които и са чели, и четат, и могат да мислят, както да съпоставят, да анализират и да правят изводи. А има и дребни душици, които, горките, могат само по опорни точки да пишат срещу Възраждане. А това е в момента е партията на народа. Между другото, не съм гласувал за тях, но ще се поправя следващия път.
146
21
 
12
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Простите нашенци,които те пратиха в нс,днес се хапят дето не се стигат,но осирането е налице и трудно ще е да миришат това което сте произвели...
145
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинката е ,като Бг футболистите в чужбина !Бързо ги разкриват !
144
9
 
7
 
! Отговори
Костя преди 2 години
Като знам какъв доктор съмКак да отида при лекар
143
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов, питай ги къде са предплатените самолети от САЩ? Защо ги бавят? Взеха си парите и сега ще ни размотават
142
1
 
2
 
! Отговори
Да преди 2 години
До До Съгласен съм 160
141
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти знаеш ли Костадинов, че ставаш противен?
140
7
 
5
 
! Отговори
Съгласен съм преди 2 години
До Анонимен 155 Всичко казано е реална ПОПУЛИСТКА истина и го има мотамо в предизборните речи на всички партии. Гласувах с "не подкрепям никого" и не съжалявам. Пред съвестта си. Опасявам се от психотест - Костадинов ще се окаже най-много диагнози. Начело в психо класацията можеше да е Минеков, но него го няма. Т. Йорданов и мнозина още достойно го заместват. Депутатите са огледало на избирателите си.
139
1
 
8
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Човекът май е с две висши ... Сега ако вземе и едно трето - бустерно ... Еш няма да има.
138
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане са в отбора на мафиотите от ГЕРБ и олигарсите от ДПС. Костадинов е ортак с Борисов.
137
3
 
5
 
! Отговори
Царят е гол!!! преди 2 години
"Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия!"
136
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами реално погледнато всичко казано в статията е истина а за този дето иска психо тест за депутатите, то ако го въведат 90% от същите няма и да помиришат парламента начело с управляващите последните поне 20 години.
135
12
 
5
 
! Отговори
Кирето преди 2 години
е цвете пред тази скрита картинка Костадинов
134
15
 
5
 
! Отговори
Защо? преди 2 години
Защо му се сърдите на Костадинов? Той не е виновен - акълът му толкоз. Както са го обучили. Подадат му реплика платците - човекът повтаря. Този лозунг "Всичко в името на народа, всичко за благото на народа", вече сме го чували. Който не е искал да го чуе - айдеее, Белене! Новите фашисти са старите комунисти.
133
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някои професии искат психотест за народните представители това важи ли
132
10
 
6
 
! Отговори
Да 149 преди 2 години
Още едно чело-недочело, само готовите лозунги на Костадинов слуша.
131
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуделчето на Бойко пак се обади.. Сигурно и на него му спускат репликите от Pi ar Sevi Boiko, също като Гешев, ама пак се намират балсами да му вярват
130
7
 
28
 
! Отговори
До 143 преди 2 години
Защо използвате определени обидни квалификации? Не е ли точно фашизъм ограничаването на правата, срещу което Възраждане се борят, в това число и за вашите права. И освен това, не прочетохте ли, че не става въпрос само за сертификата. Или е трудно да се чете, но е лесно да използвате обиди и да изпълнявате поръчки.
129
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алчен пуяк без грам покритие