Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати

Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, посочи президентът
Обновена: 17 фев 2022 10:48 | 17 фев 2022 10:48, Красимир Ангелов
254
Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати
Снимка: БГНЕС

"Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите", заяви президентът Румен Радев по време на свое посещение в Пловдив.

"Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат", посочи държавният глава, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че не може в условията на остра енергийна криза енергоинтензивните предприятия да бъдат изоставени, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Президентът коментира и възродената тема за изграждането на нови мощности в АЕЦ "Белене", като посочи, че България има бъдеще като ядрена държава и трябва да се вземе решение.

"Десетилетия напред да имаме инвестиции в базови мощности, не можем да си позволим лукса да се откажем от големия инвестиционен потенциал", коментира Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извикай ги и си поговорете насаме.Такива публични изказвания не те правят по-велик.Копираш Буци.
13
4
 
28
 
! Отговори
Златната рибка преди 2 години
Кирил Петков спешно трябва да хване златната рибка за да изпълни всички свои обещания! Най-голямата им гордост е борбата с пандемията от Covid, като единственото, което направиха е да оставят вируса да ни прегази безконтролно! Ако това им е принципа, от самосебе си да се появят 6 моста над Дунав, 3 тунела, 3 магистрали, единственият начин е да стане чудо, тоест да хване златната рибка и в Румъния да се събудят с 6 моста, без да имат хабер или да са дали разрешение! Супер смешни ПП, oтврaтитeлни!
12
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2/ Не наливай масло в огъня.Мафията още не е изчегъртана и саботира всяко усилие за промяна.12 години търпяхме един *** да ни прави на май.муни,ще потърпим още малко и тогава ще критикуваме.
11
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да си ходят!
10
6
 
38
 
! Отговори
Анализаторите са тук преди 2 години
Заплатите са важни, и анализите. На някой тук увеличиха ли му я с 14%, както си ги бутнаха те? Иначе Радев малко по малко осъзнава, че тези са пълни некадърници и ще ги изгони. Толкова аджемийска власт не е имало. Просто тотално неадекватни хора, събирани от близкото обкръжение на Асен и Кирил, без оглед на опит и някакви качества. Абсолютна подмяна. Но на тези двамата не им пука. Като счупят и последната касичка ще си хванат самолета за Канада и чао доскив.
9
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е в полза на козяк. Българския народ кучета го яли.
8
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тия карикатури какви резултати ? Ще разкарат каскета и ще подпишат на макетата и после избори. Херо доволна, хората кучета ги яли. Докато не почнем да ги бесим по стълбовете няма да се оправим.
7
5
 
6
 
! Отговори
Рими преди 2 години
Имаш поздрав от Йозеф Гьобелс - Ангел Чавдаров Джамбазки!!!
6
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли се струва ,че Петков бави нещата целенасочено? ...че всичко е в полза на Герб и ДПС?
5
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, вземи и подкрепи едни протести срещу канадския. И без тва ти ни го натресе. Знаем че те изнудиха, ама това не променя нищо.
4
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, не се върти на ляво и дясно ти също си част от това. Освен това не сме част от Русия, а част от НАТО и ЕС в която атомната енергия се намаля до минимум и се закрива, не се прави на ударен летчико.
3
41
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е президента,ама всичко е така забатачено от предишните,че трябва да си факир,за да оправиш нещата толкова бързо.
2
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно ли Нали ти ни натресе Подмяната Назначените с венецуелските машини Разрушаване Грабежи Саботиране Продължаваме Подмяната от Служебните превратаджии Оставка
1
21
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Абсолютно прав е Президентът. Край на анализите. Искаме резултати. Оставаме се неприятното усещане, че новите са се разбрали с Винету да не го закачат и да му запазят кадрите по места. Дори Гешунгата още не са го барнали. Това чекмедже явно е бездънно.