Петков: За да влезем в Шенген трябва да изградим доверие

Изпълнили сме номинално, но не и ефективно изискванията
Обновена: 18 фев 2022 18:11 | 18 фев 2022 15:50, Нели Христова
137
Петков: За да влезем в Шенген трябва да изградим доверие
Снимка: БГНЕС

България ще трябва тепърва да изгради доверие у европейските си партньори, за да влезе в шенгенското простраснство. Това заяви премиерът Кирил Петков след среща с премиера на Нидерландия Марк Рюте, предаде репортер на БГНЕС.

По думите му България номинално е изпълнила изискванията за вход в шенгенското пространство, но не и ефективно - трябва реално да се спре контрабандата и да се подобри контрола по границата ни.

"Нямат ни доверие, защото се оказва, че през годините много от нещата, които сме обещавали, сме ги лъгали. Сега трябва да изградим и да покажем доверие. Новото българско правителство ще покаже, че прави това, което обещава."

Какво още каза премиерът вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов отдавна е станал пословичен и сред българския народ с неговите Андрешковски хитрувания, тарикатлъци и лъжи !
93
1
 
0
 
! Отговори
@ к.120 преди 2 години
До Анонимен, к.120Извинете: Манфред ВЕБер, много се ивинявам за допуснатата грешка
92
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господин Петков ние сме с вас!Щом лъжците от ДПС и сикаджията от Банкя ревът здраво, значи сме на прав път.Трудно ще е , но ням нищо лесно!А като гледам гербавите ***, много от крадените милиарди ще са срещу вас,.
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, колко моста има над р.Дунав?
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доверие у премиер нарушил Кинституцията на собствената си страна и продължаващ да лъже по казуса няма как да има.
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бихте ли се уточнили, г-н премиер: говорите за доверие от страна на ЕНП, но това са М.Вернер, У.фон дер Лайен, доскоро Меркел. Вернер и Меркел в началото на 21 век създадоха ГЕРБ и поставиха начело на него Б.Б. Вернер и Фрау Лайен и сега жадуват връщането на Пожарникаря на власт. Понастоящем е налице необявено съперничество м/у САЩ и ЕНП, разбирай ЕС, за доминиране в БГ. ПП е партия на САЩ и доверие към нея от ЕС няма да има.
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кире, как си представяш, мошенник да гради дошерие, ти чуваш ли се какви ги говориш?
87
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков е национален предател!
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, за два месеца *** всичко бе!
85
3
 
14
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Цар Киро и Фигуранта опропастиха доверието на хората в България. И аз вече не им вярвам и спрях още 2020 преводите към България. Един народ който допуска да му изберат такива *** няма бъдеще!
84
2
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 88 Кой СИ ти че ще обиждаш както ти падне ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ РАЗВИТИЕ СТАБИЛНОСТ ПРАВОВА БЪЛГАРИЯ А ТИ КАКЪВ СИ НЯКОЙ БЕДЕН *** АНОНИМНИК ЩЕ ДРАСКА КАКТО МУ ПАДНЕ ЧЕ ДРУГИ БЪЛГАРИ ИСКАТ РАЗЛИЧНО ОТ НЕГОВИТЕ ПОДМЯНАТА СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ГРАБИТЕЛИ АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ УНИК АНОНИМЕН ОСЪЗНАЙ СЕ ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ СПРИ СПРИ ДА ОБИЖДАШ
83
2
 
18
 
! Отговори
лъжливото овчарче... преди 2 години
КИРЕЕЕ....ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ...?
82
4
 
21
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 2 години
Киро лъжеца се изцепи ,че България е лъгала....
81
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Почва да писва Както винаги виждаш само това, което искаш, БСП! Не виждаж, че този твой Киро отговаря така, както не трябва, нали! Проблемът е точно в това, че той не може да отговори друго яче след като сам е радетел на казата за елиминация на Герб! По същия начин ще отговаря и по-нататък грешно, прехвърляйки своите вини от болната си глава на здравата на Герб и по същия начин ще ни режат отвсякъде - защото БСП лъже за ГЕРБ за да вземе наговото място, а на лъжата краката са къси...
80
2
 
8
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не може един да гради доверие, друг да го руши за да се самоизтъкне - нищо не се получава по този път! Но това е стратегията и на БСП и на Петков и останалите лу.на.тици около него - няма начин да припарим до еврозоната докато не махнем БСП и СИЕ от политиката! Дори сега този човек лъже най-нагло, че вината за това била на предишните, т.е. на ГЕРБ - как ще изграждаш доверие с лъжи?! Не става! БСП трябва да се саморазпусне като неефективна и предателска партия и изведнъж ще ни разберат, явно.
79
5
 
4
 
! Отговори
Политик преди 2 години
Всеки непредубеден знае : В ЕС взичко става чрез дупене ! Малките се дупат на големите.А народите в ЕС са с промити мозъци и се дупат на политиците . Или казано по друг начин : Манипулацията е супер сила в Европа 2022 Надпревара кой повече може да илъже ...
78
3
 
19
 
! Отговори
правилно преди 2 години
НА ТЕБ НИКОЙ ТИ НЯМА ДОВЕРИЕ ВЕЧЕ. КАРИЕРА ТИ ЗАПОЧНА С ЛЪЖА.
77
1
 
13
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Според новоизлюпеният комунист доверие се печели като излъжеш най-бедните , а най-корумпираните и най-богатите ги пълниш с пари .
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като погледнем какво човешко море от бившите колонии на западналия свят се разхожда в шенгенското пространство (представители на всякакви раси, цвят, континенти и религии), от само себе си се Натрапва извода, какво е и какво ще бъде во веки, отношението на западналите ни господари, към човешкия материал по нашия край ... Нито някога се канят да правят интегрирана част от техния свят, нито пък на нас ни нужно подобно нещо, ние сме част от различна , чужда на западналия свят цивилизация.
75
5
 
14
 
! Отговори
Петков преди 2 години
Този назначен от БКП клоун води България към фалит -ОСТАВКА