Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков

За него Барселонагейт е загуба на политическа енергия
20 фев 2022 20:37, Нели Христова
179
Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков
Снимка: БГНЕС

"Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването приключи преди месеци, а тогава вече бе изпратена същата информация. Наричам го активно мероприятие на Бойко Рашков, защото ДАНС се чувстваха много неудобно. Това заяви пред NOVA зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

Той определи казуса "Барселонагейт" като сериозна загуба на политическа енергия и време. "Ако има пране на пари, испанската полиция нямаше да прекрати разследването. В огромната си част са вестникарски публикации и доноси на Елена Йончева", смята Биков. И допълва, че докато властта нарича ГЕРБ мафия, няма как да има диалог за промени в Конституцията.

"Когато наричат ГЕРБ ОПГ, наричат така и всичките ни 600 000 избиратели. Управляващите имат полза политическият диалог да бъде възстановен. Това ще се случи когато ни потърсят по културен и възпитан начин", обясни той.

Биков допусна, че може би е било грешка Бобокови да бъдат изправяни пред прокуратурата. "Никога не съм виждал среща между Борисов и Пеевски, митологията се преплита с реалната ситуация. Всички стари играчи на Прехода ще си върнат позициите. Управлението е достатъчно феодализирано, за да създаде възможност за влизане в политиката на бизнесмени", посочи Биков. За него критиките на Радев и Борисов към властта означава, че тя не се справя.

Той разкри, че гражданите са разтревожени от "повърхностното мислене" на Петков. По думите му изказването на премиера за членството в Шенген е сериозен политически гаф. "За един месец направи толкова поразии във външнополитически план, че не знам колко време ще трябва, за да се оправят", подчерта Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
2
 
5
 
! Отговори
Не подкрепям ГЕРБ преди 2 години
И новата коалиция не ми е по сърце, но ще ги подкрепя, ако изчегъртат Възраждане.
120
1
 
3
 
! Отговори
Не подкрепям ГЕРБ преди 2 години
И новата коалиция не ми е симпатична, но ще ги подкрепя, ако изчегъртат Възраждане.
119
4
 
1
 
! Отговори
Недей така, преди 2 години
бе Биков! Ленчето Йончева и Бареков напразно ли са се блъскали?
118
6
 
4
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Ей такива сте всички привърженици на Боко, някой все трябва да ви подхвърля.
117
3
 
3
 
! Отговори
Поплавски преди 2 години
Не чета стари хамелиони,които *** ***.
116
5
 
3
 
! Отговори
КИРОЛАЦИята преди 2 години
ще ви оправи, поддържайте червените мутри и мафия, докато ви плащат да драскате
115
4
 
6
 
! Отговори
Страх и страх преди 2 години
Нещо много ги е страх новите от Борисов, чорапа и той не спи от години. Та чак тук са инталирали малките си тролчета, пак да лъжат. Знаем Кой има най-много имоти. И са десетки пъти по-скъпи от 3 млн за някаква къща в Испания, дори и да е истина, ама се оказа поредната лъжа за ***. Измислена от оня с многото къщи
114
5
 
5
 
! Отговори
d144 преди 2 години
И да са се появявали калинки, Борисов ги изхвърляше. Сега всичките са червени калинки, хаха
113
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България тръгна назад от момента, в който мафиоти, които не са във властта нарекоха ГЕРБ мафия. Радев сипа вода в огъня, излъга се част от обществото и дойде на власт това недоразумение Кирил Петков & Асен Василев в комплект с Рашков и за всички стана лошо. Загубихме 2 години от развитието си. ГЕРБ много добре работиха с европейските институции, но сега всички дейностти са на изчакване. ЕС не вярва на новите ни управляващи. И не му се вижда края.
112
5
 
12
 
! Отговори
Габи до145 преди 2 години
Нещо сте сбъркали с броенето. Назначаването на калинки вече са 13години,като тринадесетата година са най-много. Лошото е, че новите калинки са много прехвалени, манипулативни и непрокопсани лъжци.
111
8
 
8
 
! Отговори
Назначаването на КП преди 2 години
за премиер показва опротивяването на политиката и политиците за народа.Хората не желаят да гласуват,а съгласилите се са манипулирани от медиите,тиражиращи като капацитет тариката с полуидиотска леко крива усмивка,който популистки обещава всичко,а след това разбираме,че е с удивителни пропуски в общата култура и поведение в обществото.Да,тарикатът е консуматив,който скоро ще се изчерпи. Но докато се върти още във властта,ще нанесе непоправими щети.Бог да ни е на помощ.
110
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
a 12 години никой не се притесни от калинките налазили навред?
109
11
 
11
 
! Отговори
Бебе преди 2 години
Голяма беднотия гони всички българи, независимо за кой са гласували. Това ни докараха прехвалените Харвадци. Дано не всички завършили не са толкова непочтени и ограничени,пропити от самохвалство и самачуствие без покритие. Смях в залата, ще говори Лена. Какво ли пак не е разбрала.
108
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Бай Тошо /;/ А бе Кирчо говори бързичко , щото мисли бързичко , ама като си бавен , не можеш да вденеш мисълта ! Типично за герберасти ...
107
6
 
15
 
! Отговори
Струва ми се, че преди 2 години
Хората са удивени как продажници като тебе стават депутати? Явно лидера ви не е наясно, че предателя си е предател, независимо чия страна е взел. Иначе си като Матросов - докато се отвори амбразура и се мяташ да запушваш дупката. То пък за друго и не ставаш...
106
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 128 ; Е , нали беше полит итженеринга на Редев от руското посолство , откога стана от американското ?! Хайде да уточниш за себе си първо , после да се правиш на отворен и да "информираш" други !Аман от гереберастки безмозъчни напъни ! Може да ви е мъчно , може да ви се плаче - ОПГ герп е вече зад борда ...
105
8
 
11
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До Анонимен а на ПП избирателите колко процента са? Същите. Ха-ха, да оплюем първо, пък после да мислим за фактите, също като Просто киро
104
4
 
18
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Прегледайте му интервютата на този от преди 7 години и ще разберете колко продажен може да е човешкият индивид.
103
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз не може от собствено име да се изкаже и все следва банкянските опорки, пък тръгнал да се изказва от името на БЪЛГАРИТЕ! Пфууу......
102
7
 
15
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
Кирчо говори малко бързичко, и затова май въобще не мисли!!!