Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков

За него Барселонагейт е загуба на политическа енергия
20 фев 2022 20:37, Нели Христова
179
Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков
Снимка: БГНЕС

"Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването приключи преди месеци, а тогава вече бе изпратена същата информация. Наричам го активно мероприятие на Бойко Рашков, защото ДАНС се чувстваха много неудобно. Това заяви пред NOVA зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

Той определи казуса "Барселонагейт" като сериозна загуба на политическа енергия и време. "Ако има пране на пари, испанската полиция нямаше да прекрати разследването. В огромната си част са вестникарски публикации и доноси на Елена Йончева", смята Биков. И допълва, че докато властта нарича ГЕРБ мафия, няма как да има диалог за промени в Конституцията.

"Когато наричат ГЕРБ ОПГ, наричат така и всичките ни 600 000 избиратели. Управляващите имат полза политическият диалог да бъде възстановен. Това ще се случи когато ни потърсят по културен и възпитан начин", обясни той.

Биков допусна, че може би е било грешка Бобокови да бъдат изправяни пред прокуратурата. "Никога не съм виждал среща между Борисов и Пеевски, митологията се преплита с реалната ситуация. Всички стари играчи на Прехода ще си върнат позициите. Управлението е достатъчно феодализирано, за да създаде възможност за влизане в политиката на бизнесмени", посочи Биков. За него критиките на Радев и Борисов към властта означава, че тя не се справя.

Той разкри, че гражданите са разтревожени от "повърхностното мислене" на Петков. По думите му изказването на премиера за членството в Шенген е сериозен политически гаф. "За един месец направи толкова поразии във външнополитически план, че не знам колко време ще трябва, за да се оправят", подчерта Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не бяхте крали толкова много и бяхте вдигнали стандарта на живот на хорта ,а не само на определен кърг от хора, щяхте да имате 6 милона избиратели,а не 600 хиляди и щяхте да бъдете още на власт.Сега може само на себе си да се сърдите.Всеки дне ще.гъбите гласоподаватели.
100
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
600 хиляди избиратели са под 8 % от населението на България.Или с други думи сериозно малцинство.
99
9
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
тома защо си мислиш,че вашия "велик "вожд мисли по от -дълбоко,за това народа го изхвърли от политическия хоризонт,за да мисли дълбоко,след днешната заповед на Лаура Кьовеши,за ново разследване на далаверите с европейски средства,може на друго място да има по-вече време за дълбоко мислене.
98
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бикоффф, от вашата партия са разочаровани хората. Наистина сте ОПГ, а "електоратът" ви са платени гласоподаватели. Сега подскачате на умряло, защото се вижда, че е по-добре без вас. А като бяхте толкова умни, да ни бяхте вкарали в Шенген, а не да се сърдите на истината.
97
12
 
12
 
! Отговори
Бома Тиков преди 2 години
На този двете му мозъчни клетки са скарани от доста време и не си говорят :)
96
13
 
8
 
! Отговори
Ама разбира се преди 2 години
Цялата държавна администрация под властта на ГЕРБ си е Опг близо 400 к + назначени за електорат....с една единствена функция да изнудват обикновените данъкоплатци !!!
95
15
 
8
 
! Отговори
Разтревожени са преди 2 години
от активизирането на всички оорди на статуквото да си върне властта. Никога повече ГЕРП ! Обявяване на ДПС за противоконституционна партия, съд, затвор и конфискации за мародерите на България!
94
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политическият инженеринг на Радев с идеи от американското посолство, парите на няколко олигарси и бившите от ДС ни приближават до ужасни кризи, чиято взривоопасна смес ни води към национална катастрофа!
93
7
 
6
 
! Отговори
хсплескан преди 2 години
една уважаваща себе си медия,която не е зависима от партията на този или от хаштагКОЙ, не би публикувала точн този *** да се изказва по страниците й. Явно днес.бг не е независима....
92
6
 
10
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Абе кво стана с криминалните елементи на протеста на мврДето ленчето ни расправяше за тях
91
4
 
13
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Бьлгарина заслужава кирчо да го оправя като не гласува на изборите и се намьрдаха - старите нови лица на промяната
90
8
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Селяните са разтревожени че Бай Суджук е още на свобода :)))
89
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
толкова смотан народ нема къде да видиш Киру Лудия си е това което заслужава тоя народ да обере каймака да се хили и да говори неадекватни глупости в неразбираеми изречения ... за изборите се покрихте и отидохте за гъби понеже не ви пука е дръжте сега Киро за куйрука курулацията
88
2
 
3
 
! Отговори
проф. Точков преди 2 години
120 Наде, ела да те пребар.., пърдон препитам , по Точките, пи..лен..це, на дедо!
87
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента, в който Гешев си замине и се промени закона, става лошо.
86
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как така българин, даже и да не е бойко, синпозволява къща за милиони Евра в Испаниятя? Айде настрана Бойко ... Какви са тея милиони, какви са тея глупости!!!!
85
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако имало пране, нямало било, да се прекрати рязследването ... Колкото се бараха и испанските гангстери и наркотрафиканти, като идваха в България, да си препират парите. Рязслефват, виждат че в испания са си вързали гащите и решават, *** няма смисъл...
84
8
 
3
 
! Отговори
Констипация преди 2 години
Седи на цукалото абаут час. С очилата. Причината е ТРЕВОГАТА, която го е налегнала!
83
3
 
1
 
! Отговори
Б 00 П* Гларуса преди 2 години
*Боргъски 0блажен 0благодетелствувн Прелетен ( Б00П )
82
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо беше повода да се махне баце. Сега и той ще си ходи. Не че има някой свестен........"Свестните у нас считат за луди....."