Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков

За него Барселонагейт е загуба на политическа енергия
20 фев 2022 20:37, Нели Христова
179
Биков: Гражданите са разтревожени от повърхностното мислене на Петков
Снимка: БГНЕС

"Получен е имейл със събраното от испанската полиция. Разследването приключи преди месеци, а тогава вече бе изпратена същата информация. Наричам го активно мероприятие на Бойко Рашков, защото ДАНС се чувстваха много неудобно. Това заяви пред NOVA зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

Той определи казуса "Барселонагейт" като сериозна загуба на политическа енергия и време. "Ако има пране на пари, испанската полиция нямаше да прекрати разследването. В огромната си част са вестникарски публикации и доноси на Елена Йончева", смята Биков. И допълва, че докато властта нарича ГЕРБ мафия, няма как да има диалог за промени в Конституцията.

"Когато наричат ГЕРБ ОПГ, наричат така и всичките ни 600 000 избиратели. Управляващите имат полза политическият диалог да бъде възстановен. Това ще се случи когато ни потърсят по културен и възпитан начин", обясни той.

Биков допусна, че може би е било грешка Бобокови да бъдат изправяни пред прокуратурата. "Никога не съм виждал среща между Борисов и Пеевски, митологията се преплита с реалната ситуация. Всички стари играчи на Прехода ще си върнат позициите. Управлението е достатъчно феодализирано, за да създаде възможност за влизане в политиката на бизнесмени", посочи Биков. За него критиките на Радев и Борисов към властта означава, че тя не се справя.

Той разкри, че гражданите са разтревожени от "повърхностното мислене" на Петков. По думите му изказването на премиера за членството в Шенген е сериозен политически гаф. "За един месец направи толкова поразии във външнополитически план, че не знам колко време ще трябва, за да се оправят", подчерта Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не, Тома. Кохортата около Мутрата е ОПГ, а всичките ви 600 000 избиратели са облажен и облагодетелстван от ОПГ-то мат'рял.
80
12
 
13
 
! Отговори
Таркан преди 2 години
Тази партия не я ли закриха вече?
79
13
 
21
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
Разтревожени граждани, като вас, които Съсипаха Държавата. И най-дейния гражданин, Оня от Банкя
78
22
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Барселона е факт...това,че щази на вебер и кгб го прикриват...не означава ,че САЩ не го виждат...Борисов го грози доживотна в САЩ...там нещата стават ...путин организира през тръмп атентан над Конгреса бре...Путин прикрива и дава време на Пекин...разчита,че ще вземат превъзходство...може ако имат справедливи каузи...те са поредните фашистки режими,САЩ работят и върху мафията приятели,САЩ няма да позволят повече фашизъм...с нас които иска...Бог да пази Свободният Свят...
77
5
 
15
 
! Отговори
ББ преди 2 години
имам съседи помачета назначени от дпс-гроб...бащите им доносници дс...имат по два джипа бмв-та...като не е актрактивна не те влече напускаш...отказвам да плащам на биещи децата ми под колоните,защитаващи мафията с по няколко джипки...ако ли...Избори!!!Изпити...Реформи!!!
76
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се само едно : Колко прехода са ни нужни , за да си отворите очите и ушите и да разпознавате такива ЛЪЖЦИ и МОШЕННИЦИ от далеч ! На челото му пише , че е МАЗЕН ЛЪЖЕЦ !
75
10
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и биков не да пращате биещите децата ни под колоните за още пари...и клатене на властта...то и гешев така щеше да "клати" Президента ни...и се изклатихте...ченгетата...изпити...правопис...закони...морал...физическа...или уволнение,реформи...реформи...или Народа ни ще ви отдаде заслуженото...подценявате силата на "матряла" гробарчета...даваме доверие...но не прощаваме предателства...гроб предаде България...обслужва доганя и олигарсите му!!!...и бсп...стига с роднините в министерствата...качество
74
8
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
абе биков,ти не съдеше ли така и боко преди да те купи?Бог е Съдията!...ама дс ченгета и Бог...знаеш ли...ку.вите са по-стойностни от хора като теб...ако си човек,в което се съмнявам...платена палачинка си,много говориш...и нищо не казваш...по гробарски...това е ДС приом...така манипулирате гладните...ще ви....по 50 лв ограбени от вас...живеем в глобален...САЩ няма да позволят,къде е садам,кадафи,бин ладен...къде е СССР беден духом...вие се пънете с офшорни и убивате невинни българи...съд и ...
73
10
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и САЩ "дипломатично"заявиха,че няма да толерират немските обслужващи от ЩАЗИ КГБ,става много искренно и директно...а биков да познае до три пъти кой път ще излбере света ни..50 лв с които си купуваш власт и богатства,грабежи,безнаказаност...или закрилата на САЩ..биков можете ли ка купувате срещу САЩ..Путин..Германия не може,немците са"назначен" лидер ако не го разберат..само с путин против Света ни,САЩ няма да толерира предатели и троянски коне,мафиотски структори и диктатори..разбери го "паша"
72
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен105 - Българина НЕ е беден , а е много НАИВЕН , за да се оставя на подобни примитивни мошенници като този да го лъжат в очите и изобщо му позволяват да говори ! Протестирате за глупости а оставяте такива изпълзяли от нищото и не ставащи за нищо да ви правят на май-муняци , да крадат от здравето на децата Ви , от пенсиите на родителите Ви , да унищожават Вашето здраве и нерви ,да мръзнете и гладувате , за да може такъв наглец да печели за ваша сметка и да защитава една долна мутра !
71
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
някой спомена катун...то османската не можа ни превърне в това та шепа манипулатори кото тоя ли,боко возеше чалга момета с правителственият...с нашите пари,пенсията беше 150 лева,ен.чар не ни е грабил и убивал както гробарето...конституцията...избори гроб не влиза...само с пари не става вече...видя го,освен това и съюзниците ни го прозряха,че гроб е мафия...малки сме и на по-късен етап ще обърнат внимание на г-та приятели,САЩ ви диша във вратлетата...обречени сте...и няма къде да бягате..
70
4
 
11
 
! Отговори
БС преди 2 години
Иска да каже, гражданите от ГЕРБ.
69
6
 
19
 
! Отговори
Загрижен преди 2 години
Докато има такива като този в политиката ще сме вечния ка-тун , и никога няма да сме нормална държава ! Дано докато го разберете не останем една шепа като за индиански резерват , защото натам вървим !!
68
9
 
16
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Интересно... Тая вечер реакциите в коментарите са нормални. Явно герпаджииските *** на заплата са много изкорени и спят вече. Няма кой да *** сайта.
67
7
 
19
 
! Отговори
Ментор преди 2 години
Аз лично съм удивен от дълбочината на мисълта на ментора на г-н Биков.Над 12 години той "...таковаше на 200..."цитат...всички европейски политици.... Но тогава г-н Биков бе , като мило Аганце,а сега е като БИК...видял червен плат...Евала г-н БИКОВ, машалла,аферим , ашколсун..аркадаш....пиша ти на езика,който разбираш!
66
5
 
14
 
! Отговори
Уаууу преди 2 години
Някой поне мисли ...за съжаление на г-н Биков ли беше не му се получава и това ...
65
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама той кирчо може ли да мисли бе?
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е - партиите може да се боричкат за власт в страната, но външната политика на страната е нещо много дългосрочно и сериозно, всяко нещо казано от висш държавник може по-късно да бъде използвано срещу държавата ни.
63
4
 
9
 
! Отговори
Томе, да не би... преди 2 години
...какво е това пръстенче бе,...да не би да си минал на другия брег,... както преди...??
62
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно този интересчия и политически хемелеон няма никакви ресурси да критикува политиците на България.